Foto pressebillede

Betty Bitschlap vil ”fyldes op” på sin nye single

Af Michael Andersen 13. september 2019

Betty Bitschlap er en af de gode drag queens – den sjældne slags der ikke bare kan synge selv fremfor kun at lipsynche, men som også skriver sine egne sange. Hendes anden single, Champagne & Restylane, er netop udkommet.

På hendes første single, Hot Dog, var budskabet stort set bare at Bettyville have noget… øh, ”hotdog” hvilket var omtrent ligeså sofistikeret og dybt som da Dennis Agerblad sang Bol mig i mit Numsehul i 2010, og Divine sang Shoot Your Shot i 1982. Men der var både noget pigefnis-humor og noget ægte ærlighed over alle sangene, for… ”hotdog” – det er der da mange der gerne vil have. Det er jo helt naturligt at ville have det. Så det var et ønske der var nemt at relatere til og i dette tilfælde også lige til at synge med på. For melodien var iørefaldende, omkvædet fængende og musikken dansabel. Det var sgu helt i orden skruet sammen.

Betty har optrådt ved det sidste par Copenhagen Prides og fremstår som en klassisk, cool ”maneater” drag i videoen til Hot Dog der kan ses på Youtube, men hvilken effekt mon sangen ville have haft hvis den var blevet fremført af manden bag Betty, den ganske nydelige performer, Anders Bilberg? Ville verden være klar til en mand der sang at han ville have ”hotdog”? Eller er det kun en drag der kan slippe afsted med det?

Fill me up!”
Betty Bitschlap har nu udgivet sin anden single, Champagne & Restylane. Den handler stort set om hvor ”amazing” og ”perfect” hun selv er, men med en god portion selvironi i form af kommentarer som ”I can’t feel my face” og ”I’m too drunk to fuck”. Det er trash-drag der rytmisk sparker røv, for musikken er discotechno og lige til at vride sig på dansegulvet til.

Anders Bilberg nævner Madonna og Lina Rafn som sine musikalske muser på sin Facebook-side, og hans Betty-shows fra Priderne vidner da også derom. Den fyr kan jo ikke bare synge men også danse og levere et godt show. Derfor skal han ønskes al muligt held med den musikalske karriere så der kan komme nogle flere lystige sange fra hans hånd.

Se videoen her

​​

 

Tjek os ud

Musik

Annonce

Skræddersyede drinks i hemmelig kælder

Er niche-gin og special-tonic ved at være et overstået stadie? Så er det måske tid at besøge Kyros & Co i Tegl...

Jeg er så gammeldags at jeg helst skal have min bil med – ALLE steder. I aftes førte det ti...

Jagten på den ultimative sommerdessert

Sol, sommer og gode desserter på Madklubbens to restauranter Bistro Royal og Brasserie Royal.

Selvom den danske sommer altid på en eller anden måde er et godt samtale emne, handler den som regel mest om r...

Der er masser af sexet mandighed mellem Simon Bennebjergs og Magnus Christensens forelskede og forvirrede unge mænd i den klassiske komedie En Skærsommernatsdrøm på Betty Nansen Teatret.

Masser af morskab i Shakespeare-skoven

Betty Nansen Teatret præsenterer en vittig og vild udgave af Shakespeares forvikling og fovandlingskomedie En ...

17. okt
Der er ikke sparet på guld og effekter i forestillingen Bang Bang Happy Man på Husets teater.

Lykken blev ikke fundet 

Forestillingen Bang Bang Happy Man der for øjeblikket spiller på Husets Teater handler tilsyneladende om at de...

16. okt

Elton er vendt tilbage

Paramount Home Entertainment har netop sendt Blu Ray DVD'en Rocketman på markedet, og den er absolut værd at g...

14. okt

Luke Evans udgiver covers-album

Den homoseksuelle skuespiller, som bl.a. er kendt fra musicalfilmen Skønheden og Udyret, har allerede sluppet ...

14. okt