FotoCover Art af albummet "Kylie Christmas"

Kylie Minogue - Kylie Christmas

Af Elvir Pelešević 19. november 2015

Kylie Minogue er tilbage med et nyt album. Denne gang i årstidens tegn.

Release:

Er udkommet

Website:
http://www.kylie.com/christmas/

Pladeselskab:
Warner Music

Mariah Carey har gjort det. Celine Dion ligeså. I år er det Kylie Minogues tur til at udgive et julealbum spækket med klassiske julesange, covers og tre helt nye sange.

Albummet indledes med de tre mest dystre og afspillede juleklassikere: "It's The Most Wonderful Time Of The Year", "Santa Claus Is Coming To Town (duet med Frank Sinatra) og "Winter Wonderland". Kylie's skrøbelige stemme har enormt svært ved at løfte disse sange ud over det middelmådige, ikke mindst på grunde af en meget tung lyd, der domineres af korstemmer, samt stryge- og blæseinstrumenteter. 

Coverversionen af The Waitresses' nummer "Christmas Wrapping" fra 1981 er en vovet rock-duet med Iggy Pop, som Kylie slipper mindre heldigt fra. Det næste cover i rækken er Yazoo's "Only You" (1982), som Kylie fremfører sammen med den kendte britiske skuespiller og tv-vært James Corden. Selv om der oprindeligt ikke er tale om en julesang, formår duoen at gøre sangen til fortryllende og behagelig lytning. "I'm Gonna Be Warm This Winter" er et rock'n'roll nummer, som første gang blev udgivet af Connie Francis i 1962. Kylies version lyder ganske kedelig og utiltrækkende. 

"Every Day's Like Christmas" er en af de helt nye sange, skrevet af Coldplay's Chris Martin. Der er tale om en fin, simpel og melankolsk ballade, som klæder Kylies bløde og sprøde stemme rigtig godt. Det samme kan man ikke sige om sangerindes fortolkning af de gamle klassikere "Let It Snow", "Santa Baby" og "Have Yourself A Merry Little Christmas", som lyder ensformigt, uinspirerende og forudsigeligt, selv om Kylies vokal fungerer ganske fint. "White Christmas" og "Christmas Isn’t Christmas ‘Til You Get Here" er de andre to helt nye sange, hvor den sidstnævnte lyder klart bedst, iklædt en lækker tresserlyd.

Nummeret "2.000 Miles" blev oprindeligt lavet af The Prettenders i 1983. Kylies fortolkning af denne ballade udgør et af højdepunkterne på albummet, idet den både vokalt og lydmæssigt fungerer upåklageligt. Blandt de tre ekstra sange, som man finder i albummets deluxe-udgave, er det duetten med søsteren Dannii Minogue, der er mest nævneværdig. Sangen "1.000 Degrees" er en typisk Kylie danse-popsang - energifyldt og opfriskende.

Alt i alt kan Kylies julealbum karakteriseres som middelmådigt. Den svære kunst ved julemusik består i, at man skal gøre den til sin egen. Mariah Carey er en af de få kunstnere, der har formået det, ikke mindst takket være sin fantastiske stemme. Uheldigvis for Kylie har hun ikke de samme vokale kvaliteter, hvorfor hendes julealbum næppe bliver en udgivelse, man husker. Der findes dog sikkert mange af hendes fans derude, som vil skrive albummet på ønskesedlen.

Tjek os ud

Musik

Annonce

Bedste hotelmorgenmad i København

Er morgenmad virkelig det nye “sort”?

Nogle siger, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, men graver man efter bevis for dette, ...

Hotel Skovly - en perle på Bornholm 

Endnu en påskeferie er bag os. Folk har forskellige præferencer, når det kommer til hvordan og hvad de bruger ...

Hotel Skovly ligger i nærheden af Rønne og er let fremkommeligt uanset om man bruger den offentli...

Sofie Pallesen og Anton Hjort er de helt rigtige til at formidle Jon Fosses børnebog Kant på Parkteatret i Frederikssund.

Ud over kanten

Park Teatret har haft premiere på den fine forestilling Kant – om en dreng, der undres over universets uendeli...

18. apr
Ulla Henningsen og Waage Sandø er forrygende gode i den mindre gode komedie Nye Tider på Folketaetret.

Komedie uden kant

Folketeatret har Danmarkspremiere på den amerikanske feel-goodkomedie Grand Horizons, som på dansk er blevet t...

18. apr
Trine Pallesen sammen med det gode orkester i forestillingen Ta' mig som jeg er om Grethe Ingemann.

Hyggelig Grethe Ingmann forestilling i Tivoli

Man kan lige nå det i aften, hvis man vil have en hyggelig og nostalgisk aften i selskab med Trine Pallesens f...

18. apr
Det er et herligt musikalsk hold der er på scenen i kabareten

Kun det bedste er godt nok

Den rigtigt gode idé med Kunstnerkabaret på Riddersalen fortsætter flot med den nyeste forestilling. 

10. apr