Flot og festligt er det i farcen Bellevue Badehotel på Bellevue Teatret, her med Farshad Kholghi og Marie Mondrup i centrum for de fornøjelige forviklinger. , Foto Bellevue Teatret

Festligt halløj på Badehotellet

Af Per Lundsgaard 26. august 2018

Det når ikke John Cleese og kompagni højder – men det er ganske festligt, sjovt og fornøjeligt på Bellevue Teater der for et par måneder har skiftet navn til Bellevue Badehotel. 

Titel:
Bellevue Badehotel

Teater:
Bellevue Teater

Spilleperiode:
18. august - 16. september 2018

Vi begynder med at blive sendt over på Bellevue Strand med badekåber og håndklæder, de sidste forberedelser inden åbningen af Bellevue Badehotel står på inden døre. Personalet begynder at indfinde sig blandt publikum på stranden, og den nye direktør ankommer på en toptunet traktor. Han er brovtende jyde der sammen med sin bastante søster har taget sig af driften af hotellet, komplet med talblind piccolo, snagende journalist og overklassefrue som bestyrelsesformand for hele foretagendet.

Vi kommer derefter over i teatersalen, finder vores pladser og er så vidne til en mere traditionel farce der udspiller sig på scenen. Masser af seksuelle referencer og jovial humor byder manuskriptet af de to revyforfattere Vase og Fuglsang på. 

Det kræver et godt hold at få det leveret så man ikke krummer tæer i sommerskoene. Det gode hold er heldigvis til stede på Bellevue. Susanne Breuning, Farshad Kholghi, Troels Malling, Marie Mondrup og Kristian Holm Joensen er alle veloplagte i diverse roller, selvom ikke alle er lige velskrevne. Susanne Breuning er den der døjer mest med dårlige tekster, men heldigvis er hun så professionel at hun ikke lader sig tynge af det. Marie Mondrup griber alle sine one-liners med alt det skønne komiske talent hun ejer, og Kristian Holm Joensen leger lystigt med sin gummikrop. Forestillingen varer en rap halvanden time, og mere kan den historie og forviklinger heller ikke klare. 

Det er en lystig aften i Klampenborg på Arne Jacobsen skønne teater hvor Benjamin La Cour har skabt nogle flotte sceniske rammer. 

Tjek os ud

Teater

Annonce

Skræddersyede drinks i hemmelig kælder

Er niche-gin og special-tonic ved at være et overstået stadie? Så er det måske tid at besøge Kyros & Co i Tegl...

Jeg er så gammeldags at jeg helst skal have min bil med – ALLE steder. I aftes førte det ti...

Jagten på den ultimative sommerdessert

Sol, sommer og gode desserter på Madklubbens to restauranter Bistro Royal og Brasserie Royal.

Selvom den danske sommer altid på en eller anden måde er et godt samtale emne, handler den som regel mest om r...

Taron Egerton i titelrollen er eneste formildende omstændighed i jammerlig ny indspilning af myten om manden der tog fra de rige for at give til de fattige.

Robin Hood skyder forbi

Den nyeste filmudgave om Robin Hood skyder forbi målet og ender som en meget rodet og forvrøvlet affære.

19. apr

Rufus holder 20 års jubilæum

Den 45-årige canadiske singer/songwriter Rufus Wainwright kommer til Danmark fredag den 19. April.

18. apr

Special: Fantastisk politisk korrekt og sjov serie

Netflix nye serie, Special, er næsten for politisk korrekt, men alligevel meget sjov.

18. apr
Kærligheden mellem Molly og Sam bliver brat afbrudt i musicalversionen af filmhittet Ghost - der lige nu spiller i Tivolis Koncertsal.

Spøgelser i keramikbutikken

Heltemus Productions udgave af musicalen Ghost skæmmes af en umanerlig klodset og grim scenografi.

15. apr