Martin Knudsen, Kim Hammelsvang og Liselotte Krogager har det sjovt på scenen og det smitter ned til folk i salen på Ganløse Kro., Foto Niels-Steen Andersen

Smittende godt humør i Ganløse

Af Per Lundsgaard 17. juni 2019

Gansløse Revyen holder til på den hyggelige Ganløse Kro og er – også i år – garant for smittende, hjertevarmt humør og frække glimt i øjet – mindre på gode tekster med bid.

Titel:
Ganløse Revyen 2019

Teater:
Ganløse Kro

Spilleperiode:
14. juni - 30. august 2019

Liselotte Krogager er i år både instruktør og medvirkende på scenen, og det med fuld kraft på energien – godt hjulpet på vej af Jan Hertz der har været inde over som konsulent, idemager og inspirator. Man mærker hans erfarne håndelag over forestillingen, og så har Elise Ruusunen flyttet godt rundt på de medvirkende som koreograf. 

I år har man igen Martin Knudsen på scenen til at charmere og more med sin ligefremme humor, og så har man i år fået den eminente Kim Hammelsvang til Ganløse. Han har i mange år været en vigtig brik i den store succes man har haft med Kerteminde Revyen, men han er altså i år flyttet til Nordsjælland hvor man der får glæde af hans skæve og rammende humor. 

De tre medvirkende klæder i den grad hinanden i deres forskellighed, og den glade og kærlige energi imellem dem sætter sig også hos publikum i salen. 

Vi er bænket tæt ved lange borde og er så rigeligt og godt forsynet inden revyen af den overordentlig glimrende mad og service på Ganløse Kro – der heldigvis er fortsat med nok Danmarks hyggeligste og varmeste revy.

Musikalsk er vi også i absolut gode hænder hos Christian Berg ved tangenterne, flankeret af multimusikeren Josef Aarskov. Christian Berg charmer også alle i salen med et solonummer i anden akt, om at ingen er interesseret i hvad pianisten mener, men han brænder inde for at lufte sine meninger om alt fra Brexit til klimapolitik, i en forrygende tekst af Rasmus Krogsgaard og musik af ham selv – det ender næsten med at blive aftenens bedste nummer. 

Det er dog godt flankeret af Kim Hammelsvang som årets bedste Ghita (ud over hende selv naturligvis), og som en utrolig morsom Greta Trylberg, Martin Knudsen som facebook-debattør med falsk profil, Liselotte Krogager som Britta Nielsen med slag i, og Krogager og Hammelsvang i en speciel Brexit-udgave af 90-års fødselsdagen.

Jo, der er meget at glæde sig over i årets revy – men også en del numre hvor ideerne er gode, men teksterne enten er for lange eller mangler bid. Det hele bliver dog reddet af holdets glade energi og tempo – og så selvfølgelig den stærke musikalske tone.

Tag bare til Ganløse igen i år til familiefest-revy  – nu med ny scene og LED-lys. Man bliver ikke skuffet.

Tjek os ud

Teater

Annonce

Skræddersyede drinks i hemmelig kælder

Er niche-gin og special-tonic ved at være et overstået stadie? Så er det måske tid at besøge Kyros & Co i Tegl...

Jeg er så gammeldags at jeg helst skal have min bil med – ALLE steder. I aftes førte det ti...

Jagten på den ultimative sommerdessert

Sol, sommer og gode desserter på Madklubbens to restauranter Bistro Royal og Brasserie Royal.

Selvom den danske sommer altid på en eller anden måde er et godt samtale emne, handler den som regel mest om r...

Samspillet mellem musikere og dansere fik aftenen til at leve ved premieren på Verdensballetten 2019 - her er det Niklas Walentin og Marion Walther i den nye ballet Three af Tobias Praetorius.

Musikken overskyggede dansen

Verdensballetten har haft premiere på Sølyst, og årets udgave er underholdende, sommerflirtende små balletinds...

11. jul
Sicilia Gadborg og Silas Holst er begge med til at gøre Flashdance på Operaen til en succes.

Fake it to till you make it!

Flashdance på Operaen er fuld af et energisk ensemble der mere end sædvanligt skal udføre noget de ikke er eks...

6. jul
Ann Eleonora Jørgensen og Anton Hjejle leverer de to sjoveste præstationer i Shakespeares komedie Helligtrekongers aften i det smukke Grønnegårds Teater.

Underholdende Shakespearefarce i det grønne

En af sommerens helt store fornøjelser er at se Grønnegårds Teatrets årlige klassiker i den smukke have ved De...

29. jun
Der er fuld skrue på det overdådige visuelle i repremieren på Prinsen af Egypten med Fredericia Teater på Det Kongelige Teater.

Betagende flot bibelmusical på Gamle Scene

Fredericia Teater er endnu engang rykket ind på Gamle Scene med musicalen Prinsen af Egytpen der havde verdens...

22. jun