Tinus viste vejen med god underholdning

Af Tejs Ellesøe 21. marts 2020

Med Cabaret Corona var Tinus de Schunard via sin Instagramprofil her til aften en af de første kunstnere der viste vejen til fantastisk underholdning . 

Titel
Cabaret Corona

Spillested
Instagram.com/the_tinus

Spilledag
Lørdag den 21. marts 2020

Danmark lukker om os. Værtshuse, barer, caféer, restauranter og hele underholdningsbranchen med. Solen skinner, og mange bevæger sig forsagt ud i de timer solen skinner, men når mørket falder på er vi tvunget til at være hjemme. Næsten som spærretiden under krigen i 40’erne.

Normalt er vi glade mennesker der elsker at gå ud og feste, gå på bar og restauranter. Mange af os elsker også at gå i teatret og få os en på opleveren som man siger.

Men det kan vi ikke så længe coronavirussen hærger verden og vores lille land.

Selvom det på nuværende tidspunkt kun er starten af “hjemmekarantæne”, så keder de fleste sig. For man kan ikke rigtigt invitere gæster til fest eller en hyggelig filmaften. Mangle singler keder sig ekstra bravt i denne tid, for de sidder måske alene hjemme.

En af Danmarks bedste dragperformere, Tinus de Schunard, bød os her til aften indenfor i salonen i Valby, hvor Cabaret Corona blev opført for de knap 360 personer der fulgte hans liveoptræden på Instagram.

Tinus skal have point for fantastisk underholdning og kreativt påfund. Selvom vi blev lovet en times underholdning, og vi knap fik 45 minutter, så lod det til at folk var glade. For besked-feedet blev konstant bombarderet med kommentarer fra glade folk der udtrykte deres begejstring i form af tekst og emojis.  

Tinus optrådte ikke helt alene: Hans bedre halvdel Big Willy optrådte også – med en meget særlig evne: et fjærtoman-nummer – noget som man ellers kun har set Asger Reher optræde med i Ørkenens Sønner.

Selv optråde Tinus med bl.a flere fordanskede numre af Edith Piaf. En sang fra Bakkens Hvile, “Køb Blomster”, gav Tinus anledning til at opfordre til at “samvittighedsbetale”, for showet. Beløbet var frit, og rigtigt mange sendte penge af sted. Det blev også til sangen Gå med i lunden og et par stykker mere. Det var fantastisk at se Tinus live, og selvfølgelig var det rigtig dejligt at han sang live, godt akkompagneret af optagede klapsalver og dåselatter.

Alt i alt var det et sjovt og underholdende show. Skulle vi smide en lille kritik, så var det dels at det kun varede 45 minutter, dels at en erfaren kunstner som Tinus måske burde have tænkt på et ekstranummer, som flere efterspurgte. Men vi skal alle starte et sted, og vi håber ikke at det bliver sidste gang vi i denne svære coronatid oplever Tinus eller andre gøre dette her.

For os er det dejlig underholdning, men for Tinus er det hamrende alvor. Han lever af at undeholde, og det er de penge han skal leve af i denne coronatid.

Vi sender 5 stjerner efter Tinus og Cabaret Corona.

Tjek os ud

Teater

Annonce

Velværeoplevelse på Comwell Borupgaard

Luksus med luksus, hvem elsker ikke en omgang spa og velvære, og med det triste vejr vi havde i janaur, så fik...

Man skal altid huske at behandle sin krop ordentligt, betragt den som et tempel siges der. Vi kender også...

Skræddersyede drinks i hemmelig kælder

Er niche-gin og special-tonic ved at være et overstået stadie? Så er det måske tid at besøge Kyros & Co i Tegl...

Jeg er så gammeldags at jeg helst skal have min bil med – ALLE steder. I aftes førte det ti...

Donny Osmund har hovedrollen i den regnbuefarvede musical Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat.

Vi underholder med musical

Musicalen om Josef og hans elleve brødre har altid været populær i LGBT-miljøet i USA og England. I aften kan ...

4. apr

Vi underholder med film – homofilm fra 1970

Fra fræk bog, til fræk film. Song of the Loon var temmeligt vovet da den udkom som bog i 1966 og nogle år sene...

3. apr

Vi underholder med koncert med Elton John

Har man ikke oplevet Sir Elton John til en af hans koncerter, så er tiden nok ved at rinde ud. Da vi med sikke...

1. apr

Vi underholder med filmen An fei ta ming

Aftenens film er et romantisk drama fra Hong Kong hvor det ikke er helt nemt at være åbent homoseksuel.

31. mar