Foto John Resborn

MUMS!

Af Per Lundsgaard 17. september 2015

Det er glamour, glitter og gayfactor i fuldstændig forrygende format i Wallmanns nye show i den smukke historiske Cirkusbygning i København.

TITEL
Music Box

TEATER
Wallmanns i Cirkusbygningen, København

SPILLEPERIODE
Spiller frem til juni 2016

Der er magisk stemning fra det øjeblik man træder ind i den smukke gamle bygning. Venligt personale tager imod og skøn champagne bliver budt i historiske omgivelser i foyeren. Man bliver derefter fulgt på plads af sin tjener – som hele aftenen igennem er yderst opmærksom og serviceminded uden at blive påtrængende.

Vi begynder med sæsonens suppe – og den er perfekt cremet og smager skønt – dertil får vi en Chilensk hvidvin som komplementerer suppen rigtig godt.

Under suppen går tæppet for showets åbningsnummer Dancing In The Street som perfekt og med glødende energi sætter en høj forventning for resten af aftenen.

Heldigvis er der ikke noget tidspunkt hvor niveauet dykker og forventningen gjort til skamme.

Alsidigt og betagende pikant
Det er simpelthen et utroligt alsidigt program med et konstant højt niveau aftenen byder på. Vi er i en genre som er svær og som hurtig kan komme til at virke forloren eller lummer. Det sker aldrig her. Hele tiden er der et frækt glimt i øjet og en selvironisk distance der gør at numrene bliver betagende pikante og alt er præcis som det skal være. Der er ikke gået på kompromis med hverken kostumer eller den meget flotte scenografi. Det samme gælder de medvirkende. De synger rent ud sagt røven ud af bukserne. Danske Jeff Schjerlund og Teit Samsø fører an i vokal topform og charme – stærkt fulgt af Kajsa Borg som stærkeste vokale kort hos pigerne.

Danserne er velhængte, lækre og skarpe. Heldigvis for yndere af mandekød er de mandlige dansere for det meste ret afklædte. Der bliver også spillet ret meget på det (homo)seksuelle kort. Det er mandeguf og mandedans som går lige i hjertet på os homoer. TAK FOR DET Wallmann, det er både modigt og lige i tidsånden.

Cirkusartisterne står bestemt ikke tilbage for hverken sangere eller dansere. Den lille smækre bordmodel Oleksiy Khilya i håndstand eller swingende på en pole-stang er nærmest uimodståelig, og Jimmy Andersson og Anna Netterlid leverer aftenens mest pirrende og frække flotte nummer startende i et badekar – hvor sexappeal driver ned af væggene i kuplen.

Pop og moderne ballet
Koreografisk er vi i den poppede ende af skalaen det meste af aftenen – og det gør bestemt ikke noget. Alligevel bliver der også antaster til moderne ballet – især i danske Kim Nielsens Heaven, der har referencer til Alvin Aileys jazzede moderne ballet koreografier både i trin og kostumer. Der er sikre piruetter og flotte spring og løft fra de fem dansere – der jo også i mellem numrene sammen med sangere og artister skal nå at servere maden for os.

Og hvilken mad! Lækkert, lækkert. Velsmagende og spændende små tapas som mellemret. Oksefilet til hovedret som er mør men måske er lidt til den salte side men rødvinen fra Californien der serveres til afrunder fint smagen.

På desserttallerkenen er det især Valrhona chokolademoussen med havtorn der tager kegler med den perfekte bladning af sødt, surt og salt. De ingefærkogte æbler er lidt fade i smag og konsistens ved siden af – men de små chokoladetrøfler har til gengæld fuld trumf på.

Music Box på Wallmanns er det hotteste og bedste show i byen – ingen tvivl om det. En unik aften i uforglemmelige omgivelser og med en underholdnings-energi der kunne holde hele København oplyst i mange aftener i træk. Skal man med ét ord beskrive show, medvirkende og menu må det være: MUMS!

 

Tjek os ud

Teater

Annonce

Bedste hotelmorgenmad i København

Er morgenmad virkelig det nye “sort”?

Nogle siger, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, men graver man efter bevis for dette, ...

Hotel Skovly - en perle på Bornholm 

Endnu en påskeferie er bag os. Folk har forskellige præferencer, når det kommer til hvordan og hvad de bruger ...

Hotel Skovly ligger i nærheden af Rønne og er let fremkommeligt uanset om man bruger den offentli...

Sofie Pallesen og Anton Hjort er de helt rigtige til at formidle Jon Fosses børnebog Kant på Parkteatret i Frederikssund.

Ud over kanten

Park Teatret har haft premiere på den fine forestilling Kant – om en dreng, der undres over universets uendeli...

18. apr
Ulla Henningsen og Waage Sandø er forrygende gode i den mindre gode komedie Nye Tider på Folketaetret.

Komedie uden kant

Folketeatret har Danmarkspremiere på den amerikanske feel-goodkomedie Grand Horizons, som på dansk er blevet t...

18. apr
Trine Pallesen sammen med det gode orkester i forestillingen Ta' mig som jeg er om Grethe Ingemann.

Hyggelig Grethe Ingmann forestilling i Tivoli

Man kan lige nå det i aften, hvis man vil have en hyggelig og nostalgisk aften i selskab med Trine Pallesens f...

18. apr
Det er et herligt musikalsk hold der er på scenen i kabareten

Kun det bedste er godt nok

Den rigtigt gode idé med Kunstnerkabaret på Riddersalen fortsætter flot med den nyeste forestilling. 

10. apr