Clemens og Patrick Berdino er de to charmetrolde i front for Cirkus Arenas nyeste forestilling: Klovnen og Kronprinsen. , Foto Cirkus Arena

Langfart mod klovenens tåre

Af Per Lundsgaard 22. april 2018

Cirkus Arena har de sidste mange år meget vellykket mikset teater og cirkus i en charmerende og børnevenlig forestilling – man mikser fortsat i år men resultatet er desværre mindre vellykket.

Titel:
Klovnen og Kronprinsen, jagten på den tabte tåre

Teater:
Cirkus Arena

Spillepriode:
Turné rundt i Danmark
Tjek www.arena.dk
for spilleplan

Tanken og ideen er god og sød. Pauseklovnen bliver fyret fordi vi alle har så travlt at der ikke er tid til pauser – og derfor heller ikke brug for en pauseklovn. Det viser sig dog at den store cirkusmaskine for at køre festligt og smertefrit skal bruge sin magiske drivkraft der viser sig at være en tåre fra netop pauseklovnen. Så må den unge cirkuskronprins (en meget charmerende Patrick Berdino) på langfart efter klovnen.

Det kommer der mange sjove situationer ud af, og på vejen møder de selvfølgelig en masse artister så vi alle får en masse forrygende cirkusnumre. 

Clemens spiller Pauseklovnen - og det gør han sødt og med hjertelig barnlighed. Problemet med forestillingen er bare at den bliver meget lang. Der er utrolig megen tekst der skal siges undervejs – og den er ikke altid lige tydelig. Det gør at man især efter pausen mister sit mindste publikum der forståeligt nok bliver ret urolige på cirkusbænkene når klokken kommer på den anden side af to en halv time på forestillingslængden. 

Det er synd at man ikke har strammet lidt i tekst og tempo – for de fleste cirkusnumre er i forrygende tempo og eksekvering. 

Især imponerer Simets Astronauts med deres måne-inspirerede nummer, også Alexander Lichner og Juan Pablo Martinez har godt tag på både charmen og trickene i luft og på savsmuld. Laura Berdino og Charmaine Berdino har poetisk ynde med deres heste og Cirkus Arenas helt egne elefanter imponerer som altid i finalen – og det er med at nyde dem nu for inden længe bliver det forbudt med elefanter i cirkus. 

Nogle af de andre mandlige artister synes at have taget lidt meget på over vinteren – især synligt i de mange stramme trikoter – mens pigerne generelt er i showtopform – også i de indlagte dansenumre. 

En flot og lang aften eller eftermiddag i cirkus hvor man som altid både før og i pausen kan møde de forskellige artister i de mange salgsboder – og dermed blive serviceret af en ægte cirkusprins eller prinsesse.

 

Tjek os ud

Teater

Annonce

Turen går til Oslo 

Oslo ligger bogstaveligt for ens fødder når man tager DFDS “Oslobåd". Fra luksus til luksus – de næste 48 ti...

De fleste vælger desværre flyet når de skal til Oslo, dels fordi det er billigt, dels fordi ...

Skal du ud at rejse?

Hvor går turen hen når du skal på ferie? I februar besøgt vi Gran Canaria på en afbudsrejse, og nu tager vi bl...

Indgangen til maj betyder at vi tager hul på et helt nyt ferieår. Men hvordan skal vi nu fordele v...

Årets velvalgte hold i Cirkusrevyen 2018 på Bakken.

Elegant revy på Bakken

Årets Cirkusrevy er en af de mest elegante man har set i cirkusteltet på Bakken i mange år.

20. maj
Der er godt gang i det ægteskabelige forviklinger i farcen Ding Dong på Odense Teater.

Elegant farce i Odense

Feydeaus farce om utroskab bliver på Odense Teater opført med masser af stil og sjove præstationer men mangler...

11. maj
Det er altid en oplevelse at overvære balletten Etudes på Det Kongelige Teater - også denne gang i programmet Ballet de Luxe.

Luksusballet på Det Kongelige Teater

Det er en rigtig god idé med disse balletaftener med lækre højdepunkter fra ballettens verden – og så i luksus...

8. maj
Der leges også i sommerkjoler i den charmerende lille forestilling A Snowballs Chance in Hell som Don Gnu er på landevejen med i dette forår.

Charmerende stumfilmsdans

Don Gnu gæstespiller rundt i landet med en charmerende og sødt naiv danseforestilling der tager udgangspunkt i...

5. maj