Clemens og Patrick Berdino er de to charmetrolde i front for Cirkus Arenas nyeste forestilling: Klovnen og Kronprinsen. , Foto Cirkus Arena

Langfart mod klovenens tåre

Af Per Lundsgaard 22. april 2018

Cirkus Arena har de sidste mange år meget vellykket mikset teater og cirkus i en charmerende og børnevenlig forestilling – man mikser fortsat i år men resultatet er desværre mindre vellykket.

Titel:
Klovnen og Kronprinsen, jagten på den tabte tåre

Teater:
Cirkus Arena

Spillepriode:
Turné rundt i Danmark
Tjek www.arena.dk
for spilleplan

Tanken og ideen er god og sød. Pauseklovnen bliver fyret fordi vi alle har så travlt at der ikke er tid til pauser – og derfor heller ikke brug for en pauseklovn. Det viser sig dog at den store cirkusmaskine for at køre festligt og smertefrit skal bruge sin magiske drivkraft der viser sig at være en tåre fra netop pauseklovnen. Så må den unge cirkuskronprins (en meget charmerende Patrick Berdino) på langfart efter klovnen.

Det kommer der mange sjove situationer ud af, og på vejen møder de selvfølgelig en masse artister så vi alle får en masse forrygende cirkusnumre. 

Clemens spiller Pauseklovnen - og det gør han sødt og med hjertelig barnlighed. Problemet med forestillingen er bare at den bliver meget lang. Der er utrolig megen tekst der skal siges undervejs – og den er ikke altid lige tydelig. Det gør at man især efter pausen mister sit mindste publikum der forståeligt nok bliver ret urolige på cirkusbænkene når klokken kommer på den anden side af to en halv time på forestillingslængden. 

Det er synd at man ikke har strammet lidt i tekst og tempo – for de fleste cirkusnumre er i forrygende tempo og eksekvering. 

Især imponerer Simets Astronauts med deres måne-inspirerede nummer, også Alexander Lichner og Juan Pablo Martinez har godt tag på både charmen og trickene i luft og på savsmuld. Laura Berdino og Charmaine Berdino har poetisk ynde med deres heste og Cirkus Arenas helt egne elefanter imponerer som altid i finalen – og det er med at nyde dem nu for inden længe bliver det forbudt med elefanter i cirkus. 

Nogle af de andre mandlige artister synes at have taget lidt meget på over vinteren – især synligt i de mange stramme trikoter – mens pigerne generelt er i showtopform – også i de indlagte dansenumre. 

En flot og lang aften eller eftermiddag i cirkus hvor man som altid både før og i pausen kan møde de forskellige artister i de mange salgsboder – og dermed blive serviceret af en ægte cirkusprins eller prinsesse.

 

Tjek os ud

Teater

Annonce

Skræddersyede drinks i hemmelig kælder

Er niche-gin og special-tonic ved at være et overstået stadie? Så er det måske tid at besøge Kyros & Co i Tegl...

Jeg er så gammeldags at jeg helst skal have min bil med – ALLE steder. I aftes førte det ti...

Jagten på den ultimative sommerdessert

Sol, sommer og gode desserter på Madklubbens to restauranter Bistro Royal og Brasserie Royal.

Selvom den danske sommer altid på en eller anden måde er et godt samtale emne, handler den som regel mest om r...

Kasper Holtens nye udgave af Drot og Marks på Operaen er fuld af flotte scener - her danser Signe Bundgaard med Peter Lodahl til bal ved hoffet.

Nationaldrama i den jyske bunker

Kasper Holtens nye udgave af Drot og Marsk på Operaen er eminent velspillet og sunget i en iscenesættelse der ...

25. mar
Henrik Prip som Erhard Jacobsen i Mungo Parks nye forestilling på deres nye spillested i Gladsaxe.

Verbale slagsmål

Mungo Park åbner deres nye scene i Gladsaxe med et lokalhistorisk spil – nemlig om byens borgmester Erhard Jac...

24. mar
Der er godt gang i børnene i musicalen Matilda på Malmø Opera.

Magiske Matilda

Malmø Opera har Nordisk premiere på musicalversionen af Roald Dahls børnebog Matilda i en flot og hjertevarm o...

24. mar
Årets hold i Cirkus Arena der får forestillingen til at være den bedste i mange år.

Cirkus for alle

Årets program i Cirkus Arena er formidabelt sammensat og varieret så der er noget for alle, både store og små....

22. mar