Jens-Christian Wandt: ”Lys i mørket betyder håb”

24. november 2010 af oliver
En november eftermiddag satte XQ28 operasangeren, Jens-Christian Wandt, stævne på en hyggelig café i København. Jens-Christian er arrangør af og initiativtager til den årlige julekoncert i Trinitatis Kirken til fordel for AIDS-Fondet. Denne eftermiddag blev det til en meget interessant snak om Jens-Christian Wandts karriere indenfor opera, om hele historien bag den tilbagevendende julekoncert og om Hate Crimes mod homoseksuelle.

Nabiha: ”Det er ingen forbrydelse at være sig selv”

17. november 2010 af oliver
En efterårsdag i november fik XQ28 muligheden for at interviewe den fremadstormende danske sangerinde, Nabiha. Det blev til en hyggelig snak omkring karrierens start som Tiger Lily, om hvordan man tackler den massive interesse fra musikbranchen i ind- og udland, om Danish Music Awards og om at støtte AIDS-Fondet.