Lesbisk Kaffe og Ølbar: ”Alle er velkomne”

25. februar 2012 af marie
En tirsdag formiddag satte XQ28 ejerne bag Lesbisk Kaffe og Ølbar i stævne. Det blev til en hyggelig snak med ejerne og parret, Lisbet og Tina, om hvor idéen til baren opstod, om barens rivende udvikling og senest deres flotte AXGIL pris for byens bedste homo sted. Og hvad var mere naturligt end at mødes med dem i den særdeles hyggelige og stemningsfulde bar på Vesterbro?

Club Christopher fylder 1 år

30. september 2010 af oliver
I anledning af Club Christophers 1 års fødselsdag lørdag d. 2. oktober 2010 åbnes dørene allerede klokken 22. Dvs. fri bar i hele 7 timer! Se mere på www.clubchristopher.dk hvor du også kan se det nye logo, der består af 2 stiliserede c’er.

Copenhagen Gay & Lesbian Film Festival fejrer sølvbryllup

20. september 2010 af oliver
Copenhagen Gay & Lesbian Film Festival (CGLFF) er ikke bare Københavns, men også én af Danmarks ældste filmfestivaler. Den blev stiftet tilbage i 1986 af Landsforeningen for Bøsser og Lesbiske, men i dag er CGLFF en selvstændig forening med omtrent 16 frivillige hele året og ca. 40 under selve festivalen i oktober. .

Mangfoldig Homo-event i Odense

19. maj 2009 af oliver
Med Lambda Odense’s Mangfoldig Homo-weekend den første weekend i maj skulle stereotyperne udfordres. Bøsser og lesbiske konkurrerede i slipsebinding og stiletstafet på gågaden. Formålet, ifølge oplægget, var at vise, at ”det i virkeligheden kun er på ét punkt, nemlig seksualiteten, at homoseksuelle skiller sig ud fra mængden.”

Homoware genopstår

12. april 2009 af oliver
Alle kender myten om fugl Phoenix, men hvem skulle tro at den har noget med glidecreme og frækt legetøj at gøre? Ikke desto mindre udspiller fablen sig snart igen, når Homoware d. 12 April genåbner, denne gang med Dennis og Mads ved roret. Drengene har begge to, i flere år, drømt om at være herrer i eget hus, og grundet erfaringer med produktion af hjemmesider, var der ikke langt fra tanken og til en køreklar internetbutik.