FotoEgen grafik

Kristen og homo - og hvad Biblen siger.

Af Josh Christensen 28. juli 2014

Kan man være religiøs og homo?

Det simple svar på overstående spørgsmål er - JA.

Dog er der visse ting, som man lige skal ligge mærke til i Bibelen. Hverken Det Gamle eller Det Nye Testamente siger noget om homoseksualitet. Faktisk findes hverken ordene bøsse, lesbisk eller homoseksualitet i Bibelen. I stedet er der hentydninger og det er især disse som er interessante.

Først og fremmest bør man definerebegrebet homoseksualitet. Nogle vil med det samme sige, at homoseksuelle er mænd og kvinder der har sex med deres eget køn, men hvad med dem som kun er tiltrukket af deres eget køn, men har fravalgt sex? Er de ikke også homoseksuelle - eller bliver vi nødt til at bruge det lidt mere moderne homo-romantiker? For mig personligt er homoseksuel og homo-romantiker det samme, bare at sidstnævnte gør det nemmere for aseksuelle at beskrive sig selv.

Når det er sagt, så lad os kigge på Biblen. I det Gamle Testamente har vi 3. Mosebog, 18.22 og 18.29

"Du må ikke have samleje med en mand, som man har samleje med en kvinde. Det er en vederstyggelighed." og "... For enhver, som gør nogen af disse vederstyggeligheder, det menneske skal udryddes fra sit folk".

I 3. Mosebog 20.13 kan man læse noget lignende som i 18.22, derfor citere jeg det ikke her.

I 1. Mosebog hører vi om Sodoma, og i Kap. 19.4 og 19.5 kan vi læse:

"Næppe var de gået til ro, før huset blev omringet af mændene i byen, alle Sodomas mænd fra den yngste til til den ældre, hver eneste én. De råbte til Lot: >>Hvor er de mænd, der er kommet til dig i nat? Kom ud med dem til os! Vi vil ligge med dem!<<"

I Det Nye Testamente bliver mange af tingene gentaget, som for eksempel i Romerne 1.26 og 1.27:

"Derfor prisgrav Gud dem til vanærede lidenskaber: Deres kvinder udskiftede den naturlige omgang med den naturstridige, og ligeså opgav mændene den naturlige omgang med kvinden og optændtes af deres begær efter hinanden; mænd levede skamløst med mænd og pådrog sig derved den straf for deres vildfarelse, som de fortjente."

Eller 1. Korinther, 6.9:

"Ved I ikke, at uretfærdige ikke skal arve Guds rige? Far ikke vild! Hverken utugtige eller afgudsdyrkere eller ægteskabsbrydere eller mænd, der ligger i med mænd,"

Læs disse steder igennem, og læg mærke til hvad der faktisk står - mænd der ligger med mænd, og her tales der om sex, medmindre at Jesus og disciplene også var homoseksuelle, eftersom de både sov og kyssede hinanden, som kulturen jo tillod. Nej, det handler altid om sex. Samleje, Sex eller voldtægt - for historien om Sodoma kan tolkes på flere måde. Voldtægt, Ugæstfrihed eller homoseksualitet.

Biblen forbyder ikke to mænd at være forelskede, men forbyder dog at to mænd har sex. Endnu har jeg ikke fået noget modsvar på denne påstand. Ikke engang når jeg har diskuteret med præster eller folk fra Jehovas Vidner - for Biblen taler jo om sex mellem mænd, og omtaler det som naturstridigt. Samtidig er det jo lidt svært for en del kristne menigheder og grupperinger af forbyde to eller flere mænd at bo samme, eftersom der jo findes klostre.

Så ja, man kan sagten være kristen og homo, men man må samtidig vælge, at leve som cølibat, noget meget få kan. Man kan jo altid onanere - og nej, Biblen forbyder ikke onani, selvom nogle tolker det sådan. Historien om Onan handler mere om ulydighed og ikke at gøre sin pligt. Så hvis du er troende, og gerne vil efterleve Bibleb. Drop sex med mænd, og hyg dig med din hånd eller diverse sex legetøj :-D

NB!
Blogindlæg på XQ28 står helt og holdent for bloggerens regning og ansvar og er på ingen måde udtryk for sitets redaktionelle linje.

XQ28 kan således ikke stilles til ansvar for meninger, oplysninger eller andet, som bringes til torvs i blogindlæg.

Vil du også gerne blogge, så send os en mail på info@XQ28mail.com

 

Tjek os ud

Blog

Annonce

Bedste hotelmorgenmad i København

Er morgenmad virkelig det nye “sort”?

Nogle siger, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, men graver man efter bevis for dette, ...

Hotel Skovly - en perle på Bornholm 

Endnu en påskeferie er bag os. Folk har forskellige præferencer, når det kommer til hvordan og hvad de bruger ...

Hotel Skovly ligger i nærheden af Rønne og er let fremkommeligt uanset om man bruger den offentli...

Sofie Pallesen og Anton Hjort er de helt rigtige til at formidle Jon Fosses børnebog Kant på Parkteatret i Frederikssund.

Ud over kanten

Park Teatret har haft premiere på den fine forestilling Kant – om en dreng, der undres over universets uendeli...

18. apr
Ulla Henningsen og Waage Sandø er forrygende gode i den mindre gode komedie Nye Tider på Folketaetret.

Komedie uden kant

Folketeatret har Danmarkspremiere på den amerikanske feel-goodkomedie Grand Horizons, som på dansk er blevet t...

18. apr
Trine Pallesen sammen med det gode orkester i forestillingen Ta' mig som jeg er om Grethe Ingemann.

Hyggelig Grethe Ingmann forestilling i Tivoli

Man kan lige nå det i aften, hvis man vil have en hyggelig og nostalgisk aften i selskab med Trine Pallesens f...

18. apr
Det er et herligt musikalsk hold der er på scenen i kabareten

Kun det bedste er godt nok

Den rigtigt gode idé med Kunstnerkabaret på Riddersalen fortsætter flot med den nyeste forestilling. 

10. apr