Rocketman, Foto Pressebillede Uip

Spiondreng spiller Elton John

Af Tejs O. T. Lindhardt 2. marts 2019

Så skal vi kun vente et par måneder mere, før vi i maj atter kan opleve en musiklegende - denne gang en af de levende - i filmen Rocketman. 

Efter storfilmen Bohemian Rhapsody trænger vi til en ny stor musikfilm, og det er jo meget heldigt. For om nogle måneder, nærmere bestemt i maj måned, kommer filmen Rocketman der handler om Reginald Dwight - ham vi alle kender som Sir Elton John.

Filmen har været længe undervejs, allerede i 2012 var det ude at man ville lave en film om denne levende legende. Oprindeligt havde Elton selv Justin Timberlake i tankerne til at spille rollen som Elton John, men i midten af 2017 blev den unge skuespiller Taron Egerton castet til rollen.

Dengang kunne folk ikke se Egerton i rollen som Elton, måske pga. hans spionrolle i filmen Kingsman fra 2014, hvor han spiller teenageren “Eggsy” der bliver kastet ud i rollen som spion. I 2017 kom 2’eren som ikke blev nogen stor succes.

Efter traileren på Rocketman er ingen vist længere i tvivl om at Taron Egerton er det helt rigtige valg til den rolle. Filmens titel er fra den gamle Elton John sang fra 1972, Rocket Man.

En homofilm?
Filmen er hverken en LGBT- eller homofilm. Den handler om Elton Johns tidlige liv, da han starter op og bliver til Elton John, og om samarbejdedet med Bernie Taupin som skriver mange af hans sange. Men den handler også om kampe med depression, stofmisbrug og ikke mindst hans accept af hans seksuelle orientering.
Selvom det ikke bliver en decideret homofilm, er der dog ingen tvivol om vi vil tage den til os, lige som vi gjorde med Bohemian Rhapsody

I 1976 gav Elton John et interview til musikmagasinet Roling Stones hvor han sprang ud som biseksuel. Spekulationerne dengang var mange, og mange så han som homoseksuel. I 1984 giftede han sig imidlertid med tyskeren Renate Blauel, og mange spekulerede dengang på om han gjorde det for at skjule sin homoseksualitet. Ægteskabet varede kun i 4 år, og samme år blev han igen interviewet i Roling Stones hvor han endelig fortalte at han nu var på sin rette hylde og accepterede sig selv som homoseksuel.

Filmen bliver instrueret af Dexter Fletcher som i øvrigt var ham der erstattede Bryan Singer i instruktørstolen på Bohemian Rhapsody. Så hvis man kan lide den film, har man noget at glæde sig til.

Se video her

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Skræddersyede drinks i hemmelig kælder

Er niche-gin og special-tonic ved at være et overstået stadie? Så er det måske tid at besøge Kyros & Co i Tegl...

Jeg er så gammeldags at jeg helst skal have min bil med – ALLE steder. I aftes førte det ti...

Jagten på den ultimative sommerdessert

Sol, sommer og gode desserter på Madklubbens to restauranter Bistro Royal og Brasserie Royal.

Selvom den danske sommer altid på en eller anden måde er et godt samtale emne, handler den som regel mest om r...

Stefania Dovhan er smuk og kraftfuld som den forførende Kleopatra i operaen af samme navn med Den Jyske Opera.

Svulmende musikalsk dronning

Den Jyske Opera er landet rundt med en dansk opera ikke har været spillet i hundrede år. Den er dog ikke om To...

13. mar
Kasper Dalsgaard er en aftenens mange højdepunkter som den charmerende skurk Pierre Aumande i Den Evige ild på Bellevue Teatret.

Krig følger krig 

Intens, dramatisk og voluminøs musicaludgave af Ken Follets kæmperoman, Den Evige Ild, på Bellevue Teatret.

7. mar
Der er knald på farverne og på Mathilde Passer i hovedrollen i musicalen Jeg er sgu min egen på Nørrebro Teater.

Sprudlende klassiker

Jeg er sgu min egen på Nørrebro Teater sprudler af skæve indfald og karikerede figurer men det musikalske halt...

7. mar
Kirsten Siggaard og Kim Hammelsvang giver begge flot stærk vokal til den franske chanson-kabaret Piaf  & Aznavour på Det Ny Teater

En nat i Paris

I Sceneriet under Det Ny Teater, også kaldet Off-Det Ny, får vi en omgang forførende fransk chanson-kabaret me...

5. mar