FotoEurovision

Eurovisionbussen kommer til København 

Af Elvir Pelešević 5. april 2019

Hvis du altid har drømt om at være eurovisionstjerne for en stund og møde nogle af de største danske eurovisionnavne, skal du møde op på Rådhuspladsen i København  mandag den 8. april. 

Mandag den 8. april, mellem kl. 11 og 16 kommer den såkaldte eurovisionbus forbi Rådhuspladsen i København hvor du får mulighed for at dyrke Eurovision på mere end en måde. 

Hvad er en Eurovisionbus?
MyHeritage som er hovedsponsor for Eurovision Song Contest 2019, har i samarbejde med Eurovision lejet en karaokebus som kører rundt i Europa i perioden mellem den 5. og den 21. april og varmer op til verdens største sangkonkurrence som i år finder sted i Tel Aviv. 

Hvad tilbyder eurovisionbussen?
I eurovisionbussen får man rigelig mulighed for at mærke eurovisionsånden. Man kan møde tidligere og nuværende eurovisionsdeltagere, synge eurovision-karaoke, tage selfies med eurovision-tema, deltage i eurovisionsrelaterede quizzer og vinde forskellige præmier – ikke mindst vinde de eftertragtede og dyre billetter til Eurovisionens finale i år. 

Hvem kan du møde i Eurovisionbussen i København?
I tidsrummet kl. 11-12 får du chance for at møde Kirsten Siggaard. Hun stillede op i Dansk Melodi Grand Prix første gang i 1983. Frem til 1990 deltog hun hvert eneste år, dog med undtagelse af 1989. Sammen med Søren Bundgaard vandt hun i 1984 med Det' lige det, i 1985 med Sku' du spørg' fra no'en og i 1988 med Ka' du se hva' jeg sa'. De to udgjorde duoen “Hot Eyes”.

I tidsrummet kl. 12-13 er det Emmelie de Forests tur at møde de interesserede. Emmelie vandt Eurovision Song Contest 2013 i Malmö med sangen “Only Teardrops”.

Leonora som skal forsvare danske farver i årets Eurovision, kan du møde i tidsrummet kl. 13-14. Leonora vandt Dansk Melodi Grand Prix tibage i februar i Herning med sangen “Love Is Forever”. 

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Skræddersyede drinks i hemmelig kælder

Er niche-gin og special-tonic ved at være et overstået stadie? Så er det måske tid at besøge Kyros & Co i Tegl...

Jeg er så gammeldags at jeg helst skal have min bil med – ALLE steder. I aftes førte det ti...

Jagten på den ultimative sommerdessert

Sol, sommer og gode desserter på Madklubbens to restauranter Bistro Royal og Brasserie Royal.

Selvom den danske sommer altid på en eller anden måde er et godt samtale emne, handler den som regel mest om r...

Taron Egerton i titelrollen er eneste formildende omstændighed i jammerlig ny indspilning af myten om manden der tog fra de rige for at give til de fattige.

Robin Hood skyder forbi

Den nyeste filmudgave om Robin Hood skyder forbi målet og ender som en meget rodet og forvrøvlet affære.

19. apr

Rufus holder 20 års jubilæum

Den 45-årige canadiske singer/songwriter Rufus Wainwright kommer til Danmark fredag den 19. April.

18. apr

Special: Fantastisk politisk korrekt og sjov serie

Netflix nye serie, Special, er næsten for politisk korrekt, men alligevel meget sjov.

18. apr
Kærligheden mellem Molly og Sam bliver brat afbrudt i musicalversionen af filmhittet Ghost - der lige nu spiller i Tivolis Koncertsal.

Spøgelser i keramikbutikken

Heltemus Productions udgave af musicalen Ghost skæmmes af en umanerlig klodset og grim scenografi.

15. apr