Foto Pia Bjerreskov

Madonna-optræden alligevel ikke i fare

Af Elvir Pelešević 16. maj 2019

Den seneste uges tid er der pludselig opstået tvivl om hvorvidt Madonna skal optræde som pauseunderholdning i Eurovision Song Contest 2019. Nu ser det ud til at alle spekulationerne er blevet fjernet. 

En time før aftenens anden semifinale i den 64. udgave af Eurovision Song Contest skulle gå i gang, blev der i pressecentret hvor vi også er til stede, meddelt at Madonna vil optræde som pauseunderholdning i lørdagens finale.

I februar meddelte den israelsk-canadiske rigmand Sylvan Adams at han ville finansiere verdensstjernens optræden i Tel Aviv. Prisen: 1 million USD.

Og mens alle troede at alt omkring Madonnas gæsteoptræden i årets Eurovision var på plads, kom EBU som er en sammenslutning af public service TV-stationer og arrangør af Eurovision Song Contest i mandags med en overraskende udmelding som pludselig såede tvivl om hvorvidt Madonna overhovedet kommer til Israel. Dengang udtalte den øverste chef for Eurovisionen, Jan Ola Sand, bl.a.: 

”EBU har aldrig bekræftet Madonnas optræden ved Eurovision Song Contest af den simple årsag at vi ikke har underskrevet kontrakt med hende. Vi forhandler stadig med hendes hold, men hvis vi ikke har en underskrevet kontrakt i løbet af ugen, så kommer hun ikke på scenen.”

Rygterne vil imidlertid vide at Madonna ikke fik lov til at øve sig i salen hvor hun skal optræde på lørdag fordi det kontraktmæssige endnu ikke var kommet på plads, men nu er det altså officielt bekræftet at popdronningen kommer på Eurovision-scenen i Tel Aviv.

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Skræddersyede drinks i hemmelig kælder

Er niche-gin og special-tonic ved at være et overstået stadie? Så er det måske tid at besøge Kyros & Co i Tegl...

Jeg er så gammeldags at jeg helst skal have min bil med – ALLE steder. I aftes førte det ti...

Jagten på den ultimative sommerdessert

Sol, sommer og gode desserter på Madklubbens to restauranter Bistro Royal og Brasserie Royal.

Selvom den danske sommer altid på en eller anden måde er et godt samtale emne, handler den som regel mest om r...

Søren Sætter-Lassen og Lars Mikkelsen giver liv til de to tyske venner Max og Martin i den dramatiske brev-roman Adressaten Ubekendt der er omsat til teater i Skuespilhuset.

Fra venner til fjender

I Skuespilhuset åbner Det Kongelige Teater sæsonen med et fascinerende og ætsende brevdrama mellem en jøde og ...

25. aug
Det er Alban Lendorf magiske scenenærvær der gør at balletten Danish Design på Bellevue Teatret hæver sig op over den papirstynde handling om kunstnerens kamp med og mod materialet.

En våd designerdrøm

På Bellevue Teatret genindfører man sommerballet med den lille forestilling Danish Design som har landets stor...

18. aug
Zaira Romero og Rosy Rodriguez som Carmen og Lola i den flotte film om forbudt lesbisk kærlighed i det spanske romamiljø.

Sensuel og intim film om lesbisk kærlighed

Arantxa Echevarria har skabt en film der beskriver både det spanske sigøjner miljø og en spirrende kærlighed m...

5. aug
Samspillet mellem musikere og dansere fik aftenen til at leve ved premieren på Verdensballetten 2019 - her er det Niklas Walentin og Marion Walther i den nye ballet Three af Tobias Praetorius.

Musikken overskyggede dansen

Verdensballetten har haft premiere på Sølyst, og årets udgave er underholdende, sommerflirtende små balletinds...

11. jul