Søger du nye udfordringer?

Af Tejs O. T. Lindhardt 19. juli 2019

Vi søger en person, der har lyst til at kaste sig ud i at være vores nye Chefredaktør. Den pågældende skal kunne lægge ca. 5 timer på ugebasis og skal kunne skrive ca. 1 nyhed om dagen, få idéer til artikler og holde styr på vores skribenter.

I takt med at vi får flere læsere, vil vi gerne skrive mere og ikke mindst højne standarden. Derfor søger vi flere frivillige kræfter inden for forskellige områder.

Chefredaktør 
Vi søger en person, der har lyst til at kaste sig ud i at være vores nye Chefredaktør. Den pågældende skal kunne lægge ca. 5 timer på ugebasis og skal kunne skrive ca. 1 nyhed om dagen, få idéer til artikler og holde styr på vores skribenter. Det er ikke en nødvendighed, at du bor i København. Du behøver ikke være journalistuddannet, men du skal kunne lide at skrive. kendskab til miljøet er en STOR fordel

Skribenter Vi søger også skribenter inden for forskellige områder; Nyhedsskribent Som nyhedsskribent kommer du til at arbejde direkte under nyhedsredaktøren. Da vi er et "netmagasin", kan du bo hvor som helst i landet. Som nyhedsskribent, skal du kunne levere et par nyheder om ugen. Nyheder får vi både fra udenlandske og danske sider. Egne idéer kan også spille ind. Anmelder Vi søger flere anmeldere til at anmelde teater, musik, bøger, film og andre spændende ting. Interview og artikler Kan du lide at lave interview og research til artikler, så har vi klart brug for dig.

Skribenter inden for:
- Musik
- Nyheder
- Fashion


Korrektur læsere 
Lige nu er vores korrekturteam hårdt presset, da der kun er tre personer, der gør det. Så tøv ikke, hvis du sidder med en lille korrekturlæser i maven. 

Eventteam 
Vi skal til at i gang med flere events, og kan du lide at være med i et kreativt team, og er du god til at få idéer eller blot god til at sætte i værk, så har vi brug for dig.

Fotografer 
Vi søger flere fotografer, til at gå ud i byen, tage billeder til events og arrangementer, gå-i-byen billeder eller specielle opgaver. Det kræver, at du har et kamera, men det behøver ikke være et top professionelt kamera - et lille lommekamera kan også være OK, lige som du heller ikke behøver være uddannet fotograf.


Kort om XQ28.dk: 
XQ28.dk er et nyheds- og eventsite for det såkaldte LGBT miljø, det vil sige Bøsser, Lesbiske, Transkønnede og Biseksuelle. Vi har mellem 250 - 300.000 der hver måned klikker rundt på vores side, for at læse nyheder, anmeldelser af musik, teater, film og madoplevelser. Da vi er et "netmagasin", har vi ikke rigtig noget stedforhold, men har redaktioner i både Aarhus og København. Vi har eksisteret siden 2007, og har med årene udvidet og udviklet os på den positive måde. Alle, der arbejder på XQ28, arbejder frivilligt, og det har været medvirkende til, at vi ikke har været ramt af den økonomiske krise. Vi tilbyder til gengæld: • Gode, søde og sjove kollegaer • Et "job" med masser af udfordringer og lidt til CV'et.

Ansættelsesprocedure: Din ansøgning skal være os i hænde senest den 1. September på email: info@XQ28mail.com. Skriv lidt om dig selv, hvor du er fra i landet, hvor gammel du er, hvad du laver til daglig, og ikke mindst hvilke arbejdsområder du kunne tænke dig at arbejde indenfor. Du kan godt vælge flere ;-) Har du spørgsmål til stillingerne, kan du sende en mail på info@XQ28mail.com. Vi håber at høre fra dig

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Skræddersyede drinks i hemmelig kælder

Er niche-gin og special-tonic ved at være et overstået stadie? Så er det måske tid at besøge Kyros & Co i Tegl...

Jeg er så gammeldags at jeg helst skal have min bil med – ALLE steder. I aftes førte det ti...

Jagten på den ultimative sommerdessert

Sol, sommer og gode desserter på Madklubbens to restauranter Bistro Royal og Brasserie Royal.

Selvom den danske sommer altid på en eller anden måde er et godt samtale emne, handler den som regel mest om r...

Søren Sætter-Lassen og Lars Mikkelsen giver liv til de to tyske venner Max og Martin i den dramatiske brev-roman Adressaten Ubekendt der er omsat til teater i Skuespilhuset.

Fra venner til fjender

I Skuespilhuset åbner Det Kongelige Teater sæsonen med et fascinerende og ætsende brevdrama mellem en jøde og ...

25. aug
Det er Alban Lendorf magiske scenenærvær der gør at balletten Danish Design på Bellevue Teatret hæver sig op over den papirstynde handling om kunstnerens kamp med og mod materialet.

En våd designerdrøm

På Bellevue Teatret genindfører man sommerballet med den lille forestilling Danish Design som har landets stor...

18. aug
Zaira Romero og Rosy Rodriguez som Carmen og Lola i den flotte film om forbudt lesbisk kærlighed i det spanske romamiljø.

Sensuel og intim film om lesbisk kærlighed

Arantxa Echevarria har skabt en film der beskriver både det spanske sigøjner miljø og en spirrende kærlighed m...

5. aug
Samspillet mellem musikere og dansere fik aftenen til at leve ved premieren på Verdensballetten 2019 - her er det Niklas Walentin og Marion Walther i den nye ballet Three af Tobias Praetorius.

Musikken overskyggede dansen

Verdensballetten har haft premiere på Sølyst, og årets udgave er underholdende, sommerflirtende små balletinds...

11. jul