Søger du nye udfordringer?

Af Tejs Ellesøe 19. juli 2019

Vi søger en person, der har lyst til at kaste sig ud i at være vores nye Chefredaktør. Den pågældende skal kunne lægge ca. 5 timer på ugebasis og skal kunne skrive ca. 1 nyhed om dagen, få idéer til artikler og holde styr på vores skribenter.

I takt med at vi får flere læsere, vil vi gerne skrive mere og ikke mindst højne standarden. Derfor søger vi flere frivillige kræfter inden for forskellige områder.

Chefredaktør 
Vi søger en person, der har lyst til at kaste sig ud i at være vores nye Chefredaktør. Den pågældende skal kunne lægge ca. 5 timer på ugebasis og skal kunne skrive ca. 1 nyhed om dagen, få idéer til artikler og holde styr på vores skribenter. Det er ikke en nødvendighed, at du bor i København. Du behøver ikke være journalistuddannet, men du skal kunne lide at skrive. kendskab til miljøet er en STOR fordel

Skribenter Vi søger også skribenter inden for forskellige områder; Nyhedsskribent Som nyhedsskribent kommer du til at arbejde direkte under nyhedsredaktøren. Da vi er et "netmagasin", kan du bo hvor som helst i landet. Som nyhedsskribent, skal du kunne levere et par nyheder om ugen. Nyheder får vi både fra udenlandske og danske sider. Egne idéer kan også spille ind. Anmelder Vi søger flere anmeldere til at anmelde teater, musik, bøger, film og andre spændende ting. Interview og artikler Kan du lide at lave interview og research til artikler, så har vi klart brug for dig.

Skribenter inden for:
- Musik
- Nyheder
- Fashion


Korrektur læsere 
Lige nu er vores korrekturteam hårdt presset, da der kun er tre personer, der gør det. Så tøv ikke, hvis du sidder med en lille korrekturlæser i maven. 

Eventteam 
Vi skal til at i gang med flere events, og kan du lide at være med i et kreativt team, og er du god til at få idéer eller blot god til at sætte i værk, så har vi brug for dig.

Fotografer 
Vi søger flere fotografer, til at gå ud i byen, tage billeder til events og arrangementer, gå-i-byen billeder eller specielle opgaver. Det kræver, at du har et kamera, men det behøver ikke være et top professionelt kamera - et lille lommekamera kan også være OK, lige som du heller ikke behøver være uddannet fotograf.


Kort om XQ28.dk: 
XQ28.dk er et nyheds- og eventsite for det såkaldte LGBT miljø, det vil sige Bøsser, Lesbiske, Transkønnede og Biseksuelle. Vi har mellem 250 - 300.000 der hver måned klikker rundt på vores side, for at læse nyheder, anmeldelser af musik, teater, film og madoplevelser. Da vi er et "netmagasin", har vi ikke rigtig noget stedforhold, men har redaktioner i både Aarhus og København. Vi har eksisteret siden 2007, og har med årene udvidet og udviklet os på den positive måde. Alle, der arbejder på XQ28, arbejder frivilligt, og det har været medvirkende til, at vi ikke har været ramt af den økonomiske krise. Vi tilbyder til gengæld: • Gode, søde og sjove kollegaer • Et "job" med masser af udfordringer og lidt til CV'et.

Ansættelsesprocedure: Din ansøgning skal være os i hænde senest den 1. September på email: info@XQ28mail.com. Skriv lidt om dig selv, hvor du er fra i landet, hvor gammel du er, hvad du laver til daglig, og ikke mindst hvilke arbejdsområder du kunne tænke dig at arbejde indenfor. Du kan godt vælge flere ;-) Har du spørgsmål til stillingerne, kan du sende en mail på info@XQ28mail.com. Vi håber at høre fra dig

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Bedste hotelmorgenmad i København

Er morgenmad virkelig det nye “sort”?

Nogle siger, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, men graver man efter bevis for dette, ...

Hotel Skovly - en perle på Bornholm 

Endnu en påskeferie er bag os. Folk har forskellige præferencer, når det kommer til hvordan og hvad de bruger ...

Hotel Skovly ligger i nærheden af Rønne og er let fremkommeligt uanset om man bruger den offentli...

Händels oratorie Saul er blevet en flot operaproduktion på Operaen.

Flot sceneudgave af Händels barokoratorie om Kong Saul

Operaen har set rigtigt med igen at invitere den visonære operainstruktør Barrie Kosky til København. Ligesom ...

24. mar
Forestillingn 2:22 på NørregadeTeatret er et rigtig godt teatergys om spøgelser.

Sikkert teatergys

NørregadeTeatret har sammen med Sjællands Teater taget en ikke ofte spillet teatergenre i Danmark op,nemlig te...

18. mar
Der er masser af spas i opesætningen af Ariadne på Naxos på Operaen, men det trætter i længden.

Smuk sang og forvirring

Ariadne på Naxos er fuld af den skønneste musik fra Richard Strauss, som bliver flot formidlet på Operaen i en...

16. mar
Askepot med Lions Musical er et flot show.

Musikken redder Askepot

Den nye musicaludgave af eventyret om Askepot er et flot show i Tivolis Koncertsal – med masser af god musik s...

9. mar