Eurovisionfilm på vej

Af Tejs O. T. Lindhardt 27. juli 2019

Den amerikanske skuespiller Will Ferrell har fulgt med i Eurovision Song Contest i mere end 20 år, og derfor får han hovedrollen i den nye netflixfilm Eurovision. 

Så er der godt nyt til alle som elsker Eurovision Song Contest: Inden for et par år så vil Netflix producere filmen “Eurovision” med den amerikanske skuespiller Will Ferrell i hovedrollen.

Vi kender måske bedst Ferrell fra filmkomedier som Elf (2003) og  “Blades of Glory” (2007). Filmen Eurovision bliverogså en komediefilm.

Kun få amerikanere har kendskab til Eurovision Song Contest, men med filmen er det meningen at de skal få øjenene op for denne store musikkonkurrence.

Da der tidligere i år blev afholdt Eurovision Song Contest i Israel, var der under 100.000 amerikanere der så med. Det vil Netflix ændre på med den kommende film, og for at varme op til filmen har Netflix købt rettighederne til at vise Eurovision Song Contest fra 2019 og 2020. Men glæd dig ikke for tidligt: Det blivet kun amerikanerne der kan se de to konkurrencer.

Will Ferrall som skal spille hovedrollen, glæder sig til at indspille filmen. Han er vild med at se Eurovision, og til 20minuts.fr fortæller han at han fik interessen da han sammen med sin svenske skuespillerkone, Viveca Paulin, var på besøg i Sverige. I 2014 hvor Danmark havde værtskabet fordi Emmelie de Forest årets forinden havde vundet med sangen Only Teardrops, besøgte Will Ferrell Købehavn og så finalen i B&W Hallerne.

 

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Skræddersyede drinks i hemmelig kælder

Er niche-gin og special-tonic ved at være et overstået stadie? Så er det måske tid at besøge Kyros & Co i Tegl...

Jeg er så gammeldags at jeg helst skal have min bil med – ALLE steder. I aftes førte det ti...

Jagten på den ultimative sommerdessert

Sol, sommer og gode desserter på Madklubbens to restauranter Bistro Royal og Brasserie Royal.

Selvom den danske sommer altid på en eller anden måde er et godt samtale emne, handler den som regel mest om r...

Søren Sætter-Lassen og Lars Mikkelsen giver liv til de to tyske venner Max og Martin i den dramatiske brev-roman Adressaten Ubekendt der er omsat til teater i Skuespilhuset.

Fra venner til fjender

I Skuespilhuset åbner Det Kongelige Teater sæsonen med et fascinerende og ætsende brevdrama mellem en jøde og ...

25. aug
Det er Alban Lendorf magiske scenenærvær der gør at balletten Danish Design på Bellevue Teatret hæver sig op over den papirstynde handling om kunstnerens kamp med og mod materialet.

En våd designerdrøm

På Bellevue Teatret genindfører man sommerballet med den lille forestilling Danish Design som har landets stor...

18. aug
Zaira Romero og Rosy Rodriguez som Carmen og Lola i den flotte film om forbudt lesbisk kærlighed i det spanske romamiljø.

Sensuel og intim film om lesbisk kærlighed

Arantxa Echevarria har skabt en film der beskriver både det spanske sigøjner miljø og en spirrende kærlighed m...

5. aug
Samspillet mellem musikere og dansere fik aftenen til at leve ved premieren på Verdensballetten 2019 - her er det Niklas Walentin og Marion Walther i den nye ballet Three af Tobias Praetorius.

Musikken overskyggede dansen

Verdensballetten har haft premiere på Sølyst, og årets udgave er underholdende, sommerflirtende små balletinds...

11. jul