Helt eksklusivt…Du må vente!

Af Tejs Ellesøe 6. oktober 2019

Selvom Nattens Dronning er lige om hjørnet, er der også andre der laver dragshows. Vi har lavet et interview med en af deltagerne fra HalloQueen 2.   

Den 19. Oktober kan du igen opleve drags i alle aldre og størrelser når Draghouse inviterer til HalloQueen 2 på spillestedet Vega på Vesterbro.

Her kan du se Drags, Kings og Burlesque. Denne gang kan du møde mere end 15 af slagsen, og der er også blevet plads til nye “Baby Drag Performers”, så der bliver noget for enhver smag.

Det er efterhånden blevet svært at fortælle hvad drag er for en størrelse, men vi kan med sikkerhed sige at det ikke er som i de gode gamle dage. Drag er i dag mange forskellige ting: En drag kan have skæg, og en drag behøver ikke altid at have kjole på.

I forbindelse med efterårets HalloQueen dragshow har vi denne gang valgt at sætte særligt fokus på en af deltagern, men vi vil endnu ikke røbe hvem vi har interviewet.

Vi har dog spurgt personen hvilke tre drags de ser mest op til, og svaret får du her:

Tinus er den mest dedikerede danske drag queen, uden sammenligning. Selvom vi optræder på helt forskellige måder, har jeg enormt respekt for hans dedikation, professionalisme og vedholdenhed. Danmark er ikke det letteste sted at bryde igennem som drag, men man må blive ved med at højne standarden. Ligesom Tinus gør. 

Jeg synes det er svært at komme uden om RuPaul. For mig er hun symbolet på at man kan komme så langt man tør drømme. Selvfølgelig kræver det benhårdt arbejde, talent, timing og held, men mest af alt kræver det den rette attitude. Jeg er meget inspireret af RuPaul's "jeg er hvad jeg er, kan ikke lave det om så kan ligeså godt elske det" attitude. Jeg lever selv ret meget efter den - who cares hvad andre tænker? I'm not here to be popular I'm here to be free.

Mit ultimative idol er Alaska Thunderfuck 5000. Jeg ser så meget op til Alaska - jeg er vild med hendes kontraster! Hun er smuk men opfører sig som en alien. Hun synger altid live, hun står ved sig selv, hun laver åndsvagt sjove tekster, og jeg kunne blive ved. Jeg er meget inspireret af hendes måde at være tro overfor hvad drag er; traditionen, miljøet osv., men hun bruger det til at at udtrykke sig selv lige præcis som hun vil. Musik og videoer er lige mig - de sørger for man lever videre selv når man ikke er her længere.

Du kan læse interview med denne “hemmelige” person, på næste søndag. 

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Skræddersyede drinks i hemmelig kælder

Er niche-gin og special-tonic ved at være et overstået stadie? Så er det måske tid at besøge Kyros & Co i Tegl...

Jeg er så gammeldags at jeg helst skal have min bil med – ALLE steder. I aftes førte det ti...

Jagten på den ultimative sommerdessert

Sol, sommer og gode desserter på Madklubbens to restauranter Bistro Royal og Brasserie Royal.

Selvom den danske sommer altid på en eller anden måde er et godt samtale emne, handler den som regel mest om r...

What the nut skete der lige der?

I et virvar af lys, 3 meter høj oppustelig nød, kunstig sne og vimpler blev julen kickstartet på Bora Bora i A...

14. dec
Operaen er fuld af julelys til årets store julekoncert.

Julen har englelyd

Det kongelige Teater inviterer til julekoncert på Operaen med masser af vellyd, eventyr og søde balletbørn.

10. dec
Det Kongelige Kapel på plads til koncert på Operaen.

En Nielsen og to russere

Koncert i det helt store udtræk med Det Kongelige Kapel

10. dec

Sigmund siger: “Julen varer evigt!”

Sigmund er ikke den første, der gør det. Tidligere har både Anne Linnet, MC Einar, Kim Larsen og senest Bryan ...

8. dec