Foto Tejs Ellesøe

Lars Henriksen træder tilbage 

Af Tejs Ellesøe 8. maj 2024

Alting har en ende, og det havde det også for den politiske forperson Lars Henriksen, der i dag er trådt ud af Copenhagen Prides bestyrelse.

På et bestyrelsesmøde i dag har Lars Henriksen meddelt, at han fratræder som politisk forperson og talsperson for Copenhagen Pride fra dags dato, skriver Copenhagen Pride på deres hjemmeside.

Forperson i Copenhagen Pride, Benjamin Hansen, udtaler:

I næsten 15 år har Lars Henriksen med passion og stålsathed haft en lederrolle i Copenhagen Pride og har været med til at udvikle organisationen fra et lille frivilligt team til en større organisation, der hver sommer arrangerer Skandinaviens største Pride event og Winter Pride i februar. Lars har også haft en central rolle i at skaffe WorldPride til København i 2021 og var en del af det team, der planlagde og afviklede eventen i skyggen af Corona-pandemien. Lars har i hele forløbet her i foråret, på bestyrelsens vegne, handlet loyalt overfor organisationen, og på vegne af denne, vil jeg gerne sende ham en varm tak for mange års fantastisk indsats.”

Lars Henriksen udtræder af bestyrelsen, men vil fortsat være tilknyttet organisationen, hvor han vil bruge sine mange års erfaring og kontakter til gavn for Copenhagen Pride.

Vi vil glæde os til det fortsatte samarbejde med Lars i en ny rolle, hvor han skal trække på sit store danske og internationale pridenetværk og på den måde være med til at styrke Copenhagen Prides relationer indenfor LGBT+-sagen”, fortsætter Benjamin Hansen.

Lars Henriksen udtaler:

Copenhagen Pride er større end mig, og jeg må se i øjnene, at hvis min person skygger for Copenhagen Pride i nogen grad, kræver det handling. Derfor har jeg i dag besluttet at trække mig som politisk forperson og talsperson. Det gør jeg fordi Copenhagen Pride har stået mit hjerte nær i gennem snart 15 år og pridebevægelsens bedste både har været og er mit fortsatte fokus. Jeg er stolt over den udvikling som Copenhagen Pride har gennemgået i den tid, jeg har fået lov til at stå i spidsen for organisationen. Jeg glæder mig samtidig over, at jeg kan være tilknyttet i en ny rolle, så jeg også fremover kan bidrage til Pridebevægelsens udvikling. Min loyalitet ligger som hidtil hos Copenhagen Pride, og jeg vil fortsætte med at arbejde for at understøtte organisationen og dens udvikling og integritet.

Indtil generalforsamlingen i november i år vil Benjamin Hansen fungere som forperson og talsperson for Copenhagen Pride.

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Bedste hotelmorgenmad i København

Er morgenmad virkelig det nye “sort”?

Nogle siger, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, men graver man efter bevis for dette, ...

Hotel Skovly - en perle på Bornholm 

Endnu en påskeferie er bag os. Folk har forskellige præferencer, når det kommer til hvordan og hvad de bruger ...

Hotel Skovly ligger i nærheden af Rønne og er let fremkommeligt uanset om man bruger den offentli...

Det er John Neumeier selv der fører os i gennem den personlige rejse i en mesters koreografiske univers.

I nærheden af guddommelig skønhed

Hamburg Ballet er i Tivoli med en hyldestforestilling for John Neumeier, kompagniets leder i gennem mere end 5...

17. maj
De to skuespillere gør det bedste de kan - men det kan ikke redde den rodede tekst i forestillingen Gådekatalogerne.

Langtrukkent og vrøvlet spiondrama

Der loves meget på Teater V's hjemmeside om et mindblowing, nervepirrende psykologisk drama – det vi får er et...

2. maj
Alle før en! Hedder årets vellykkede revy på Amager.

Amagerrevyen er lokal revy af den bedste slags

Igen i år charmerer Amagerrevyen sit publikum med skøn lokal forankring.

26. apr
Sofie Pallesen og Anton Hjort er de helt rigtige til at formidle Jon Fosses børnebog Kant på Parkteatret i Frederikssund.

Ud over kanten

Park Teatret har haft premiere på den fine forestilling Kant – om en dreng, der undres over universets uendeli...

18. apr