FotoPrepress photo

Lady Gaga klar med ny duft

Af Marie Nielsen 25. august 2014

Nu er Lady Gaga klar med sin anden duft, "EAU DE GAGA"

Som man i det sidste stykke tid har kunnet erfare via Lady Gagas facebook profil og andre sociale medier, så er lanceringen af hendes anden parfume "EAU DE GAGA" på trapperne.

For 2 år siden debuterede Lady Gaga med sin duft "Lady Gaga Fame". Hun trodsede alle normer og standarder i kosmetikindustrien. "Lady Gaga Fame" blev den første Eau de Parfum med sort juice, der ved sprøjt transformede sig til klar væske. En revolution indenfor kosmetikindustrien, og man må sige at resultaterne taler for sig selv. "Lady Gaga Fame" er på vej til at skabe dufthistorie med antallet af solgte dufte verden over, og med antallet af awards, den har vundet på tværs af lanceringslandene.

Nu er tiden kommet til den nye duft "EAU DE GAGA" - For den eventyrlystne kvinde. Duften er dog unisex.

I en pressememdelelse fra danske Saether A/S, som står for lanceringen af "EAU DE GAGA" i Danmark, står der: "Lady Gaga introducerer i samarbejde med Coty, EAU DE GAGA. Kreeret gennem Gaga’s visionære duft powerhus, Haus Laboratories, fanger denne nye spændende duft den rene essens af GAGA. Alarmerende vovet - EAU DE GAGA repræsenterer fremtidens duft; intet er “off-limits”.

Man må virkelig sige, at intet er "Off-limits" når det gælder den populære sangerinde, og her ikke mindst indenfor kosmetik industrien.

"EAU DE GAGA er en gådefuld duft, der udsender dristige, divergerende elementer, og skaber en stærk fremtoning. Duften er bygget op omkring et smukt hjerte af hvid viol - en berusende blomst der spiller på den feminine forførelse. Som modvægt følger den opulente træagtige florals intensitet, og duften åbner sig derefter, gennem et forfriskende udbrud af boblende lime, der emmer af dynamiske vibrationer. Alt dette udvikler sig til et sensuelt spor baseret på læder, grundstenen for denne kvalitative duft", som der står i selvsamme pressemeddelelse.

Flakonen til "EAU DE GAGA" kan du se på billedet til højre. Enkel og så med et ekstra touch af luksus er fronten på flakonen prydet med et sølvnuanceret navneskilt med ordene "Paris - New York" og nummeret 001. De to navne repræsenterer Haus Laboratories' globale identitet og nummeret 001 begyndelsen på en lang historie der stadig står til at blive fortalt.

Skulle man være en anelse LGBT kritisk, så ville kritikken lyde, at sloganet "EAU DE GAGA - FOR THE ADVENTUROUS WOMAN AND THE MAN WHO LOVES HER" , henvender sig til den heteroseksuelle kvinde.

Hvad med en udfordrende limited edition af parfumen med sloganet "EAU DE GAGA - FOR THE ADVENTUROUS WOMAN AND THE WOMAN WHO LOVES HER"? Det ville måske for nogle være "Off-limits", men skal vi ikke bryde nogle grænser og tabuer?

Grænser og tabuer, må man i hvert fald sige, at Lady Gaga er med til at bryde i sin musiske karriere. Sangerinden har gentagne gange vist sin støtte til LGBT-miljøet overalt i verden. Så tag godt i mod "EAU DE GAGA", der har debut i Danmark i november 2014.

Sortimentet:

Eau de Parfum 30ml                                Vejl. pris 249 kr
Eau de Parfum 50ml                                Vejl. pris 325 kr

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Bedste hotelmorgenmad i København

Er morgenmad virkelig det nye “sort”?

Nogle siger, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, men graver man efter bevis for dette, ...

Hotel Skovly - en perle på Bornholm 

Endnu en påskeferie er bag os. Folk har forskellige præferencer, når det kommer til hvordan og hvad de bruger ...

Hotel Skovly ligger i nærheden af Rønne og er let fremkommeligt uanset om man bruger den offentli...

Sofie Pallesen og Anton Hjort er de helt rigtige til at formidle Jon Fosses børnebog Kant på Parkteatret i Frederikssund.

Ud over kanten

Park Teatret har haft premiere på den fine forestilling Kant – om en dreng, der undres over universets uendeli...

18. apr
Ulla Henningsen og Waage Sandø er forrygende gode i den mindre gode komedie Nye Tider på Folketaetret.

Komedie uden kant

Folketeatret har Danmarkspremiere på den amerikanske feel-goodkomedie Grand Horizons, som på dansk er blevet t...

18. apr
Trine Pallesen sammen med det gode orkester i forestillingen Ta' mig som jeg er om Grethe Ingemann.

Hyggelig Grethe Ingmann forestilling i Tivoli

Man kan lige nå det i aften, hvis man vil have en hyggelig og nostalgisk aften i selskab med Trine Pallesens f...

18. apr
Det er et herligt musikalsk hold der er på scenen i kabareten

Kun det bedste er godt nok

Den rigtigt gode idé med Kunstnerkabaret på Riddersalen fortsætter flot med den nyeste forestilling. 

10. apr