Foto Pressebillede Tivoli Halloween

Vil du kende fremtiden?

Af Tejs O. T. Lindhardt 10. oktober 2014

Heksefest, zombier og græskarhoveder fylder i disse dage Tivoli.

Siden 2006 har Tivoli inviteret til den amerikanske tradition Halloween, og i år er ingen undtagelse. I 2006 besøgte over 250.000 den gamle have i efterårsferien hvor Halloween lå, og sidste år var besøgstallet oppe på 417.000.

Tivoli har udvidet med en ekstra uge i år og vil dermed formentlig snildt kunne runde de 500.000 glade gæster i perioden 10. oktober til 2. november.

Tivoli har i år lagt sig i selen for at levere den bedste Halloween. Det betyder, at de har udviklet sig, og at Halloween i Tivoli er en af efterårsferiens bedste begivenheder. I år kan du bl.a. opleve det berygtede Hotel Scary og Zombie Dance Shows med Parkour. Du kan også se heksemusicals samt en levende fortælling med hvide vampyrmus skabt af Shane Brox.

Alle Tivolis forlystelser er selvfølgelig også åbne, og derudover er der over 40 boder med alt muligt.

Kend din fremtid
Er du nogensinde blevet spået? Altså fået læst din fremtid af en spåkone, eller clairvoyante vejledere som de hedder? Hvis ikke så har du muligheden for at besøge spåkonerne Thea Sartou og Nina Johansen. I deres lille hus på Plænen i Tivoli får gæsten mulighed for enten en halv times clairvoyance, et kig i krystalkuglen eller at blive læst i sand. Ved den clairvoyante samtale vil spåkonen give en beskrivelse af hvordan den følelsesmæssige livssituation er på nuværende tidspunkt. Der vil også fra den åndelige verden bliver fortalt om fremtidige udfordringer, og der gives redskaber til, hvordan disse udfordringer kan håndteres. Hvis man vælger at tegne i sandet eller har lyst til at få svar fra krystalkuglen, skal spåkonen have spørgsmål vedrørende et specifikt emne.

”At have clairvoyante evner betyder, at man kan mærke andre menneskers følelser og tanker. Ligeledes kan man kommunikere med den åndelige verden. Det er faktisk for os helt naturligt, og det glæder vi os til at vise gæsterne i Tivoli for på den måde at rokke ved nogle af de mange forestillinger og myter i forbindelse med vores fag” siger Nina Johansen i en pressemeddelelse til XQ28.
 
Konkurrence
Vi har stablet en lille hurtig konkurrence på benene. For dem, der har lyst til at besøge Tivoli under halloween, udlodder vi i samarbejde med Tivoli 3 x 2 billetter.

Hvert år er der græskarkonkurrence i Tivoli: hvem har det største. Sidste års vinder blev Nina Tin Rasmussen, men hvor meget vejede hendes græskar?

a) 210,2 kilo
b) 230,2 kilo
c) 233,2 kilo

Send dit svar på konkurrence@XQ28mail.com.
Konkurrencen udløber den 13. oktober 2014.

 

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Skræddersyede drinks i hemmelig kælder

Er niche-gin og special-tonic ved at være et overstået stadie? Så er det måske tid at besøge Kyros & Co i Tegl...

Jeg er så gammeldags at jeg helst skal have min bil med – ALLE steder. I aftes førte det ti...

Jagten på den ultimative sommerdessert

Sol, sommer og gode desserter på Madklubbens to restauranter Bistro Royal og Brasserie Royal.

Selvom den danske sommer altid på en eller anden måde er et godt samtale emne, handler den som regel mest om r...

Søren Sætter-Lassen og Lars Mikkelsen giver liv til de to tyske venner Max og Martin i den dramatiske brev-roman Adressaten Ubekendt der er omsat til teater i Skuespilhuset.

Fra venner til fjender

I Skuespilhuset åbner Det Kongelige Teater sæsonen med et fascinerende og ætsende brevdrama mellem en jøde og ...

25. aug
Det er Alban Lendorf magiske scenenærvær der gør at balletten Danish Design på Bellevue Teatret hæver sig op over den papirstynde handling om kunstnerens kamp med og mod materialet.

En våd designerdrøm

På Bellevue Teatret genindfører man sommerballet med den lille forestilling Danish Design som har landets stor...

18. aug
Zaira Romero og Rosy Rodriguez som Carmen og Lola i den flotte film om forbudt lesbisk kærlighed i det spanske romamiljø.

Sensuel og intim film om lesbisk kærlighed

Arantxa Echevarria har skabt en film der beskriver både det spanske sigøjner miljø og en spirrende kærlighed m...

5. aug
Samspillet mellem musikere og dansere fik aftenen til at leve ved premieren på Verdensballetten 2019 - her er det Niklas Walentin og Marion Walther i den nye ballet Three af Tobias Praetorius.

Musikken overskyggede dansen

Verdensballetten har haft premiere på Sølyst, og årets udgave er underholdende, sommerflirtende små balletinds...

11. jul