"EAU DE GAGA" er et hit

Af Marie Nielsen 21. oktober 2014

XQ28 og en håndfuld læsere har før parfumens release i Danmark fået lov til at dufte til den. Meldingen er klokkeklar. "EAU DE GAGA" er et hit

Lady Gaga debuterede med sin duft "Lady Gaga Fame" for to år siden, og til november i år har duft nummer to, "EAU DE GAGA", debut i Danmark.

XQ28 har været heldige i samarbejde med Saether A/S, der lancerer sangerindens duft i Danmark, at få tilsendt et eksemplar af den famøse duft, før dens lancering i Danmark.

Vi besluttede os på XQ28 for at blindteste "EAU DE GAGA" for en håndfuld kvindelige læsere, og det gav et resultat, som alle kan være glade for.

Undertegnede prøvetestede den først, og allerede ved synet af flakonens slanke linjer og fornemme sortlakerede finish fornemmede jeg en vis forening af æstetikken fra de maskuline og femine træk. Fornemmelsen holdt stik.

Jeg er vild med parfumen og kan kun give den mine bedste anbefalinger.

Min mening alene er ikke udslagsgivende, så seks kvinder i alderen 24 til 55 år blev tilbudt at dufte til den nye parfume, uden at vide hvilken, og det gav spændende resultater.

Fem ud af de seks kvinder var vilde med parfumen, en enkelt læser brød sig ikke om duften og ved nærmere samtale viste det sig, at kvinden foretrak de mere tunge og søde parfumer - og de karakteristika kan bestemt ikke tilskrives "EAU DE GAGA".

De resterende fem kvinder var imponerede over parfumens stærke fremtoning og friskhed.

En af de seks kvinder syntes, hun havde duftet til en tilsvarende parfume før. Efter blindtesten fik hun at vide, hvilken ny parfume hun havde duftet til. Det viste sig at hendes søster går med "Lady Gaga Fame", og at det var denne parfume, hun kunne relatere til i vores blindtest af "EAU DE GAGA".

Friskheden i parfumen var det umiddelbare indtryk af "EAU DE GAGA". Fem ud af de seks kvinder beskrev faktisk, at de efter at have duftet til parfumen syntes, at den åbnede nye duftvarianter i løbet af få sekunder. De var enige om, at duften var kvalitativ, forfriskende og spændende. Rent faktisk var alle fem så interesserede i duften, at de kunne finde på at købe den til sig selv.

Efter at have duftet til "EAU DE GAGA" spurgte den ene kvinde, om det var en mandeparfume. Det i sig selv var spændende, for i virkeligheden er "EAU DE GAGA" en unisex parfume. Den fornemmelse besluttede vi at følge op på, og vi spurgte derfor en ung fyr i midten af tyverne om han ville blindteste en ny parfume.

Uden at vide, hvilken parfume han duftede til, var hans umiddelbare indtryk at parfumen var frisk. På spørgsmålet, om det var en parfume, han ville gå med, sagde han: "Det er meget sandsynligt".

Stadig uden at vide, hvilken parfume han duftede til, trak han lidt i retning af duften "CK One" lanceret af Clavin Klein, som sjovt nok også er en unisex parfume. Vores unge mandelige blindtester tilføjede dog, at denne nye parfume fremfor "CK One" var langt mere skarp og frisk i udtrykket.

Man må sige, at vores blindtest af "EAU DE GAGA" gik over al forventning. Parfumen er et hit, og for de interesserede kan vi oplyse, at duften kan købes i Danmark fra uge 46 til yderst fornuftige priser.

Sortimentet spænder over:

Eau de Parfum 30ml                                Vejl. pris 249 kr

Eau de Parfum 50ml                                Vejl. pris 325 kr

Glæd dig til lanceringen, og snyd ikke dig selv for at dufte af "EAU DE GAGA".

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Bedste hotelmorgenmad i København

Er morgenmad virkelig det nye “sort”?

Nogle siger, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, men graver man efter bevis for dette, ...

Hotel Skovly - en perle på Bornholm 

Endnu en påskeferie er bag os. Folk har forskellige præferencer, når det kommer til hvordan og hvad de bruger ...

Hotel Skovly ligger i nærheden af Rønne og er let fremkommeligt uanset om man bruger den offentli...

Sofie Pallesen og Anton Hjort er de helt rigtige til at formidle Jon Fosses børnebog Kant på Parkteatret i Frederikssund.

Ud over kanten

Park Teatret har haft premiere på den fine forestilling Kant – om en dreng, der undres over universets uendeli...

18. apr
Ulla Henningsen og Waage Sandø er forrygende gode i den mindre gode komedie Nye Tider på Folketaetret.

Komedie uden kant

Folketeatret har Danmarkspremiere på den amerikanske feel-goodkomedie Grand Horizons, som på dansk er blevet t...

18. apr
Trine Pallesen sammen med det gode orkester i forestillingen Ta' mig som jeg er om Grethe Ingemann.

Hyggelig Grethe Ingmann forestilling i Tivoli

Man kan lige nå det i aften, hvis man vil have en hyggelig og nostalgisk aften i selskab med Trine Pallesens f...

18. apr
Det er et herligt musikalsk hold der er på scenen i kabareten

Kun det bedste er godt nok

Den rigtigt gode idé med Kunstnerkabaret på Riddersalen fortsætter flot med den nyeste forestilling. 

10. apr