Så er der godt nyt til alle, som elsker mad og ikke mindst god kvalitet. Den 1. april åbner Nimb i Tivoli nemlig Danmarks største smørrebrødrestaurant, Fru Nimb.
Det er ikke længe siden, danskerne valgte den gode, gamle stegte flæsk med persillesovs som vores nationalspise. Egentlig burde det nok havde været smørrebrød!
Men hvad pokker gør det, når vi bare ved, hvad der er bedst. Hvad der er bedst, ved man sandelig også hos Nimb-huset i Tivoli.
Tivoli er ikke kun et forlystelsessted for børn og barnlige sjæle. Det er også blevet et forlystelsested for dem, der kan lide god mad, og Tivoli har efterhånden rigtigt mange gode spisesteder.
Fru Nimb
Alle spiser smørrebrød, og der findes rigtigt mange gode steder i København. Et af de områder, der har flest restauranter samlet på et sted, er Tivoli. Til næste år åbner der en ny restaurant i Tivoli, som bliver en del af Nimb-imperiet. Her står den på højt belagt smørrebrød.
Det er lykkedes Nimb at få fat i den dygtige og erfarne smørrebrødsjomfru Jytte Støvlbæk, som før har arbejdet på bl.a. Schönnemann og Lumskebugten, så allerede her tegner det rigtigt godt for den nye restaurant, der kommer til at hedde Fru Nimb.
Restauranten er opkaldt efter Louise Nimb, som sammen med sin mand, Vilhelm Nimb, overtog driften af Divan 2 i Tivoli tilbage i 1877. Her fik Fru Nimb hurtigt sat skik på det hele ved at tilføre kvalitet og ikke mindst sørge for at behandle folk med respekt, lav som høj. Det er noget, der stadig kendetegner Nimb huset den dag i dag.
Louise Nimb satte ikke kun sit sit præg på det københavnske restaurationsliv, men hun udgav også flere bøger, heriblandt den mest kendte: Fru Nimbs Kogebog. En bog som Jytte Støvlbæk også kommer til at hente inspiration fra.
Fru Nimb kommer til, at ligge ud til plænen, hvor den gamle Bodega tidligere lå. Den åbner 1. april, og der vil være plads til mere end 300 gæster, fordelt på 180 pladser inde og 150 ude.