Foto Miklos Szabo

Martin Brygmann springer ud i kjole

Af Tejs Ellesøe 13. marts 2015

Ja, Martin skal igen i kjole, og denne gang er anledningen, at Tivoli i 2016 præsenterer den internationalt prisbelønnede broadwaymusical Hairspray. Den er set af over 7 millioner og tildelt mere end 25 internationale priser.

Første gang vi stifter bekendtskab med familien Turnblad er i filmen Hairspray i 1988. Her blev Edna Turnblad spillet af selveste Divine. Da den blev genindspillet i 2007, var det John Travolta, der krøb i dametøjet som Edna.

Musicalen Hairspray stiftede man for første gang bekendtskab med i Seattle i 2002. Siden har den spillet i stort set hele verden, og nu er det altså blevet Danmarks tur, men først i 2016.

Hairspray i Tivoli
Når man siger Tivoli, tænker man ikke kun forlystelsespark i København. Man forbinder også Tivoli med, stedet hvor man ser de store succesrige musicals. Tivoli har sikret sig rettighederne til at sætte den internationalt prisbelønnede Broadway-musical Hairspray op i Danmark med fantastiske skuespillere som, Lene Nystrøm, Martin Brygmann, Johannes Nymark, Julie Zangenberg, Caroline Henderson, Jesper Lohmann og Silas Holst.

Martin Brygmann i kjole
Nogle gange kan man tro at skuespilleren Martin Brygmann har det bedst i dametøj! Det er i hvert fald ikke første, og nok heller ikke sidste gang, at Brygmann hopper i kjolen og stiletterne. Martin Brygmann skal give den som Edna Turnblad og her får han atter rullet sine kvindelige talenter ud og fremvist sig som en barmfager kvinde, der ikke har stået forrest i selvtillidskøen. 

Silas og Johannes
De svinger sammen privat, og nu får de også debut på de skrå brædder. Silas Holst giver den i rollen som værten Corny Collins i TV-showet af samme navn, mens Johannes Nymark har rollen som stjernedanseren Link Larkin.

"Jeg synes, musikken er sindssygt fed og for mig kan musicalen noget af det samme som Grease. Der er en enorm energi med gode vibes og ikke mindst helt vildt mange fede dansenumre i forestillingen. Jeg ser frem til arbejde sammen med Johannes, nu har vi prøvet at lave Vild med Dans sammen og det gik rigtig godt. Det bliver super fedt at skulle lave den her forestilling sammen og stå på samme scene og levere en fest til publikum hver aften.” siger Silas i pressemeddelelse.

Tracy mangler
Alle skuespillerne er fundet på nær en. Det er Tracy Turnblad, hovedrollen i musicallen. Hun lever og ånder for sang og musik, så meget at hun slet ikke lægger mærke til omverdenens fordømmende blikke og fordomsfulde holdninger. Der vil senere i år være en større audition.

Gallapremieren er 16. marts 2016.

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Bedste hotelmorgenmad i København

Er morgenmad virkelig det nye “sort”?

Nogle siger, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, men graver man efter bevis for dette, ...

Hotel Skovly - en perle på Bornholm 

Endnu en påskeferie er bag os. Folk har forskellige præferencer, når det kommer til hvordan og hvad de bruger ...

Hotel Skovly ligger i nærheden af Rønne og er let fremkommeligt uanset om man bruger den offentli...

Händels oratorie Saul er blevet en flot operaproduktion på Operaen.

Flot sceneudgave af Händels barokoratorie om Kong Saul

Operaen har set rigtigt med igen at invitere den visonære operainstruktør Barrie Kosky til København. Ligesom ...

24. mar
Forestillingn 2:22 på NørregadeTeatret er et rigtig godt teatergys om spøgelser.

Sikkert teatergys

NørregadeTeatret har sammen med Sjællands Teater taget en ikke ofte spillet teatergenre i Danmark op,nemlig te...

18. mar
Der er masser af spas i opesætningen af Ariadne på Naxos på Operaen, men det trætter i længden.

Smuk sang og forvirring

Ariadne på Naxos er fuld af den skønneste musik fra Richard Strauss, som bliver flot formidlet på Operaen i en...

16. mar
Askepot med Lions Musical er et flot show.

Musikken redder Askepot

Den nye musicaludgave af eventyret om Askepot er et flot show i Tivolis Koncertsal – med masser af god musik s...

9. mar