FotoMynte Lagoni

Han skal synge Copenhagen Pride sangen

Af Marie Nielsen 30. juli 2015

I de sidste par år har der været en officiel sang til Copenhagen Pride. I år er ingen undtagelse, sangen hedder "Dig og mig mod verden" og synges af Patrick Spiegelberg.

Ingen Copenhagen Pride uden en officiel sang. Nu kan XQ28 som de første fortælle at den officielle sang, "Dig og mig mod verden", bliver sunget af Patrick Spiegelberg.

Singlen udkommer på mandag d. 3. august på alle digitale platforme. Allerede nu er en video lagt på youtube, hvor man hører en ganske lille bid af sangen, mens Patrick fortæller hvad sangen handler om. En meget rørende video vi kun kan anbefale at du ser lige her:

http://youtu.be/3KSHDn1FdfQ

En meget personlig og åbenhjertelig Patrick med noget på hjertet, som i dette tilfælde er blevet til "Dig og mig mod verden".

I dag talte vi med Patrick Spiegelberg for at høre nærmere om sangen. I videoen hører man meget lidt af sangen, men Patrick ville gerne løfte sløret for det første vers.

"Du har set, set at jeg så længe har holdt alt tilbage // Jeg flygtede fra mig // Jeg har løjet // Sagt den halve sandhed // Set mig i spejlet // uden at kende mig."

Sangen er en af de få popnumre, der efter min mening har noget at fortælle os. Det kan godt være at de mere dansable rytmer ikke er der men det er følelserne.

Patrick fortæller, at det er et hårdt crowd han skal præsentere sangen for. Nogle vil måske mene at sangen ikke er diskoteksbasker nok. "Med denne sang synes jeg at vi skal vise hjerter i stedet for dansetrin" fortæller Patrick.

Det var Copenhagen Prides bestyrelse der i sin tid spurgte Patrick om han ville stå for den officielle Pride sang. Hvad betyder det for ham at stå for den officielle Pride sang. "Det betyder utrolig meget. For ti år siden ville jeg ikke være en del af LGBT-miljøet. Nu tager jeg et ansvar og har skrevet en sang fra hjertet. Jeg er utrolig taknemmelig for den tillid Bestyrelsen og Priden har vist mig. Udover at jeg på andet år skal være vært, skal jeg ydermere stå for den officielle Pride sang."

Patrick har allerede ved to tidligere lejligheder sunget sangen. Ved Copenhagen vinter Pride og til Copenhagen Prides pressemøde. Han har været sindssyg nervøs for at skulle præsentere sangen. Mange har dog bagefter henvendt sig til ham for at komplimentere nummeret. Til det siger Patrick: "Tusind tak."

Patrick skal selvfølgelig synge "Dig og mig mod verden" om lørdagen til det store Pride show. Faktisk kommer Patrick og synger sangen på scenen i hele Pride ugen. Til arrangementet "Under The Rainbow" kommer Patrick også med Pride sangen, samt et covernummer med en speciel gæst. Hvem denne er, er indtil videre en hemmelighed. Men glæd dig til Patrick Spiegelberg, "Dig og mig mod verden" og Copenhagen Pride.

Du har allerede mulighed for at smuglytte og pre-ordre singlen via dette link:

Dig og Mig Mod Verden - Single efter Patrick Spiegelberg

http://itun.es/dk/zUf78

På XQ28 glæder vi os også til Priden og siger indtil videre tusind tak til Patrick for hans mod til at vise verden at der bor langt mere i hjertet end vi måske egentlig går og tror.

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Bedste hotelmorgenmad i København

Er morgenmad virkelig det nye “sort”?

Nogle siger, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, men graver man efter bevis for dette, ...

Hotel Skovly - en perle på Bornholm 

Endnu en påskeferie er bag os. Folk har forskellige præferencer, når det kommer til hvordan og hvad de bruger ...

Hotel Skovly ligger i nærheden af Rønne og er let fremkommeligt uanset om man bruger den offentli...

Sofie Pallesen og Anton Hjort er de helt rigtige til at formidle Jon Fosses børnebog Kant på Parkteatret i Frederikssund.

Ud over kanten

Park Teatret har haft premiere på den fine forestilling Kant – om en dreng, der undres over universets uendeli...

18. apr
Ulla Henningsen og Waage Sandø er forrygende gode i den mindre gode komedie Nye Tider på Folketaetret.

Komedie uden kant

Folketeatret har Danmarkspremiere på den amerikanske feel-goodkomedie Grand Horizons, som på dansk er blevet t...

18. apr
Trine Pallesen sammen med det gode orkester i forestillingen Ta' mig som jeg er om Grethe Ingemann.

Hyggelig Grethe Ingmann forestilling i Tivoli

Man kan lige nå det i aften, hvis man vil have en hyggelig og nostalgisk aften i selskab med Trine Pallesens f...

18. apr
Det er et herligt musikalsk hold der er på scenen i kabareten

Kun det bedste er godt nok

Den rigtigt gode idé med Kunstnerkabaret på Riddersalen fortsætter flot med den nyeste forestilling. 

10. apr