Foto Billede fra Sabaahs facebook

Sabaah hiver 85.000 kr. hjem

Af Tejs O. T. Lindhardt 2. december 2017

Mere præcist fik Sabaah 85.900 kr. Det skriver organisationen de på sin facebookside.

Både Bruno Mars og Nephew skal spille på Roskilde Festival 2018 – en festival der vokser år for år. Festivalen tjener rigtigt mange penge men donerer også rigtigt mange penge. F.eks. har organisationen Musikstarter lige modtaget 600.000 kr. og i starten af sidste måned meddelte Roskilde Festival at 6 forskellige foreninger havde mulighed for at modtage tilsammen 500.000 kr.

Pengene er blevet fordelt mellem de seks nominerede som var Kvindelige veteraner, Sabaah, Ventilen, Hotel City Plaza, Hellebro og Asylum United. Lige nu ved vi, at Hellebro fik 74.000 og Sabaah 85.900 kr.

Sabaah udtalte tidligere:

- Vi vil bruge pengene på mere rådgivning, flere sociale aktiviteter til målgruppen og styrke den daglige drift i Sabaah, siger talsperson og medstifter, Fahad Saeed, til XQ28.dk.

Stort tillykke til Sabaah og de andre vindere.

Kvindelige veteraner
Organisationen for kvindelige veteraner er nystiftet som svar på et dybtfølt behov hos kvindelige veteraner der mangler et støttende netværk. Manglende tilhørsforhold og følelse af fællesskab mellem kvindelige veteraner med delte oplevelser. Manglende viden og en person til at tale med, ikke kun om at være veteran som er vendt tilbage fra væbnet konflikt, men også samtidig til at være kvinde. Derfor tilstræber organisationen at oprette sådanne netværk og lokalsamfund i hele Danmark.'

Sabaah
Sabaah er en organisation for det etniske mindretal blandt LGBT+ personer. Siden 2006 har organisationen arbejdet for at sikre bedre betingelser for LGBT+-personer gennem sikre netværk og rådgivning. Derudover arbejder den for at bekæmpe homo-, bi- og transfobi i vores samfund. Deres endelige mål er at udvide Sabaah over hele landet så man kan hjælpe medlemmerne med at bekæmpe ensomhed, homofobi, racisme og diskrimination baseret på religion i hele landet.

Ventilen
Ventilen fokuserer på at hjælpe ensomme unge i alderen 15-25 år. En bruger fra samfundet siger: "Mange af de unge brugere af Ventilen er blevet mobbet, har en lille handicap der begrænser deres sociale liv, eller har ikke været i stand til at skabe venskaber/sociale relationer. Men hvorfor skal det begrænse deres mulighed for at leve et fuldt liv. Det er det Ventilen handler om: muligheden for at opleve et ungdomsliv som alle andre unge. " Ensomhed kan påvirke et ungt menneske i lang tid. Der vil ofte være problemer i uddannelse, job, sociale og familieforhold. Ventilen stræber efter at give mulighed for at træne sociale færdigheder sammen med andre unge i samme situation.

Hotel City Plaza
City Plaza er et hotel i hjertet af Athen. Det blev et symbol på den græske krise, og i årevis var det lukket. I dag er City Plaza åbent igen og fuldt booket. De nye gæster kommer fra hele verden: fra Syrien, Irak, Pakistan, Iran og Afghanistan. De nye beboere på hotellet kom som flygtninge uden ejendele og skal ikke betale. De flygtede alle fra deres hjem, og mange af dem er blandt de 50.000 desperate mennesker som i øjeblikket er strandet i Grækenland, i ingenmandsland og i katastrofale lejre, fordi et afspærret Europa har lukket dem ude.

Hellebro
HELLEBRO ønsker at sprede viden om hjemløshed blandt unge. Hovedmålet er at skabe et sikkert sted for unge hjemløse, hvor de kan få et bad, en kop kaffe, oplade deres telefon, få en bid mad, vaske tøj eller bare blive varm og slappe af. Men HELLEBRO handler også om at yde hjælp og råd til at styre sin økonomi, finde boliger, vende tilbage til skolen eller få arbejde.

Asylum United
Asyl United er en integrationsforbedrende organisation med fodbold som en af sine specialiteter. Dette gøres ved at arrangere turneringer og træne fodbold med unge kvinder af etniske minoritetsbaggrund. Den fysiske aktivitet og sociale interaktion kan have stor indflydelse på kvinderne. Målet er at skabe social bæredygtighed og foretage en ændring lige nu såvel som i det lange løb. Målet er at styrke kvindelige asylansøgere og få dem til at stræbe efter og tro på en bedre fremtid. Give dem plads til at frigøre deres sind og have det sjovt.

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Et afbud blandt bøsser

Uanset om det er forår, sommer, efterår eller vinter så er Gran Canaria altid et hit. Vi tog en afbudsrejse me...

Et afbud forbindes sjældent med noget godt – når man siger afbudsrejse, får de fleste ...

Tivoli Food Hall

Tivoli Food Hall – en ny epoke

En ny epoke i Tivolis historien –det er netop hvad den nye Food Hall bliver når den for alvor slår dørene op d...

Med den nye Food Hall på hjørnet af Vesterbrogade og Bernstorffsgade er Tivoli godt på vej ...

Kizzy Matiakis er på flere måder i centrum i balletten Spar Dame med Den Kongelige Ballet.

Betagende balletdrama

Det hører desværre til sjældenhederne at en ny, stor, vellykket handlingsballet bliver skabt specielt til Den ...

16. apr
Lene og Lillebror er blevet en både sød og klog forestilling der spiller på Teater Vestvolden i samarbejde med DR.

Sød, klog og legende forestilling

Teater Vestvolden i Hvidovre sender sammen med DR deres charmerende og hyggelige teaterbus på vejen med en sød...

11. apr
Diluckshan Jeyraratnam bliver hyldet både på scene og af publikum i rollen som Moses i den ikke helt vellykkede musical Prinsen af Egypten på Fredericia Teater.

Opulent vækkelsesmøde

Stephen Schwartz musical The Prince of Egypt er et overdådigt værk med vidunderlig musik, men med et manuskrip...

7. apr
God energi og spilleglæde er der masser af i Musicalteatrets grand prix fest Vi maler byen rød.

Lang rejse til 80'erne

Musicalteatrets forestilling, Vi maler byen rød 2, er en ambitiøs og god idé der kæmper mod amatørens største ...

6. apr