Joakim Lind Tranberg var en af årets teater-hunks med en betagende debut som uddannet skuespiller med rollen som Rasmus Seebach på Fredericia Teater., Foto Malmose

Årets teater-hunks

Af Per Lundsgaard 28. december 2017

Fra ballet til musical – årets forestillinger var fulde af lækre mænd.

Der var meget mandligt øjenguf på de danske teatre i 2017 – fra balletdansere til musicalsangere, fra nyuddannede til de mere erfarne, fra Nøddeknækkeren til Seebach The Musical. Her er de fem bedste efter vores mening:

5. Matteo Di Loreto
Den italienske korpsdanser på Den Kongelige Ballet er ikke kun en forrygende danser der heldigvis får mere og mere at lave – han har også en både sexet og elegant udstråling der gør at man med det samme ser ham på scenen, både i moderne balletter af Jiri Kylian og i overdådige klassikere af Petipa.

4. Silas Holst
Man kommer ikke udenom at Silas Holts charmer sig ind hos publikum stort set ligemeget hvad han giver sig i kast med. Senest som disco-drøn i Saturday Night Fever – og nu snart som kæk mormondreng i Book of Mormon på Det Ny Teater.

3. Laus Høybye
Den lille charmetrold har sidst gjort indtryk i den geniale julecabaret Platt-Form på Edison. Sød, fræk og velsyngende. Nu glæder vi os til at se ham i Leonardo Di Caprios rolle som svindleren Frank Abagnale i Catch Me If You Can som musical på Odense Teater til februar.

2. Joakim Lind Tranberg
Det var med fuld styrke at Joakim Lind Tranberg stormede ind på den danske teaterscene i sin første rolle som nyuddannet fra skuespillerskolen i Odense. Han var næsten bedre og mere charmerende end virkelighedens Rasmus Seebach i musicalen om familien Seebach på Fredericia Teater. Hele salen hvinede og skreg som var det den ægte vare der stod på scenen. Vi glæder os til at se hvad fremtiden byder af roller.

1. Carsten Svendsen
Vi har heldigvis fået Carsten Svendsen til København – efter at han i mange år har glædet det jyske publikum i Aalborg. I år har han fået en gedigen revy-debut i Ganløse, og han havde både macho-charme og følsomhed som den egoistiske og mandschauvenistiske Frank Butler i Annie Get Your Gun på Det Ny Teater. Smægtende sangstemme og flirtende glimt i øjet som vi ser frem til at nyde i samspil med Silas Holst i Book of Mormon på Det Ny Teater til januar.

 

 

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Turen går til Oslo 

Oslo ligger bogstaveligt for ens fødder når man tager DFDS “Oslobåd". Fra luksus til luksus – de næste 48 ti...

De fleste vælger desværre flyet når de skal til Oslo, dels fordi det er billigt, dels fordi ...

Skal du ud at rejse?

Hvor går turen hen når du skal på ferie? I februar besøgt vi Gran Canaria på en afbudsrejse, og nu tager vi bl...

Indgangen til maj betyder at vi tager hul på et helt nyt ferieår. Men hvordan skal vi nu fordele v...

Mikkel Bay Mortensen i front for et flot sammenspillet ensemble i musicalen og den berømte forårsrulle på Odense Teater.

Den syngende forårsrulle

Odense Teater imponerer med en ambitiøs ny gennemkomponeret musical om familien Wang og hvordan den velkendte ...

22. maj
Årets velvalgte hold i Cirkusrevyen 2018 på Bakken.

Elegant revy på Bakken

Årets Cirkusrevy er en af de mest elegante man har set i cirkusteltet på Bakken i mange år.

20. maj
Der er godt gang i det ægteskabelige forviklinger i farcen Ding Dong på Odense Teater.

Elegant farce i Odense

Feydeaus farce om utroskab bliver på Odense Teater opført med masser af stil og sjove præstationer men mangler...

11. maj
Det er altid en oplevelse at overvære balletten Etudes på Det Kongelige Teater - også denne gang i programmet Ballet de Luxe.

Luksusballet på Det Kongelige Teater

Det er en rigtig god idé med disse balletaftener med lækre højdepunkter fra ballettens verden – og så i luksus...

8. maj