Foto Freepix

Sagen om gruppevoldtægt startet i retten

Af Elvir Pelešević 12. juni 2018

I sidste uge skrev vi om sagen vedrørende en gruppevoldtægt som angiveligt fandt sted på Amigo Sauna i august sidste år. Anklagemyndigheden valgte at rejse tiltale imod en 49-årig mand i sagen som blev indledt i Københavns Byret i mandags.

Offeret – en 30-årig mand – var ifølge anklageskriftet både alkohol- og stofpåvirket da gruppevoldtægten fandt sted. Manden blev desuden holdt fast og slået, mens hans hoved var dækket til med et håndklæde.

Den tiltalte mand som er af russisk oprindelse, og hvis sæd blev fundet i endetarmen på den 30-årige mand, nægter sig skyldig. Ved mandagens retsmøde sagde han ifølge BT bl.a.:

“Jeg aner ikke, hvem han er. Han er overhovedet ikke min type hvis jeg skal dømme ud fra det foto du viste mig. Jeg har haft sex med to-tre tusind mænd – måske flere –  men jeg kender kun navnene på 10-12 af dem.”

Da anklageren bad den tiltalte om at forklare hvordan hans sæd kunne være endt i endetarmen på den forurettede, lød svaret:

“Amigo er et sted hvor bøsser kommer for at få uforpligtende sex. Nogle gange er der ubeskyttet sex uden kondom. En giver analsex, en giver oralsex, man sutter over det hele. Man kan sidde på madrasser hvor der er foregået sex, og du kan få DNA over det hele. I bøssemiljøet kan man have sex med op til 30-40 mænd på en nat. Det kommer helt an på hvad man tænder på og har lyst til. Selv kan jeg få udløsning op til syv gange på en aften.”

Da anklageren konfronterede den tiltalte med at hans sæd blev fundet i offerets tarm ved en undersøgelse foretaget på Center for seksuelle overgreb på Rigshospitalet få timer efter besøget på Amigo, svarede den tiltalte:

“Hvis du er blevet taget i munden, kan det opløses og overføres til andre så det til sidst havner i en andens endetarm. Du kan bare spørge en retsmedicinsk forsker.”

En receptionist fra Amigo Sauna var indkaldt som vidne i går. Vedkommende forklarede at der i saunaen gælder mange uskrevne regler, og at gæsterne helt grundlæggende skal respektere hvis en anden gæst ikke vil være med til noget.

Sagen hvor anklagemyndigheden kræver en fængsels- og udvisningsdom for den tiltalte, fortsætter i næste uge.

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Turen går... med Interrail 

Har man ikke har travlt, er det at rejse med tog noget af det smukkeste, og med DSB Interrail kan man hoppe af...

Der er vist ikke nogen rigtig eller forkert måde at bruge en interrail-billet på. Som DSB selv skr...

Turen går til Oslo 

Oslo ligger bogstaveligt for ens fødder når man tager DFDS “Oslobåd". Fra luksus til luksus – de næste 48 ti...

De fleste vælger desværre flyet når de skal til Oslo, dels fordi det er billigt, dels fordi ...

Årets tre charmerende medvirkende i Ganløse Revyen, Camille Rommedahl, Martin Knudsen og Liselotte Krogager.

Varm og charmerende aften i Ganløse

Der er altid en helt særlig stemning på Ganløse Kro når man sidder bænket ved de lange borde og skel se revy. ...

18. jun
Generator på Takkelloftet er denne gang en lidt bleg omgang - en af undtagelserne er balletten Kejser af Alessandro Sousa Pereira.

Generator i tomgang

Dansk Danseteater præsenterer den nyeste omgang Generator, som er tænkt som en præsentation af nye og inspirer...

27. maj
 

MOR og FAR SIDDER I GRØFTEN

Et godt firkløver 

Uhyggeligt god underholdning i Tivoli – en sikker klassiker med Peter Frödin, Mia Lyhne, Anders W. Berthelsen ...

24. maj
Der er slag for skillingen i Det Kongelige Teaters Røde Orm i Ulvedalene - her med en på alle måder slagkraftig Andreas Jebro i centrum i titelrollen.

Flot Vikinge-spektakel

Det Kongelige Teater præsenterer med Røde Orm et farverigt og folkeligt vikingespil i Ulvedalene . 

24. maj