Foto Annobike

Skal du have en moderne elcykel? 

Af Per Lundsgaard 11. august 2020

Den lille frække med de fede hjul. Så kort kan det gøres når man taler om den 100% danskproducerede . Cyklen er en fræk cruiser som vi burde se flere af i byen.  

Her på redaktionen elsker vi fart over feltet, og kan man lide at komme super hurtigt fra punkt A til B uden at blive alt for svedig, så er en elcykel måske lige sagen. Det skal siges at jeg længe har været bidt af et galt løbehjul som står på hvert gadehjørne i de store danske byer, men med udsigten til det snart er slut, fordi politikerne går ind for at lave ”lade-stationer”. Så er det sjove væk, og derfor er en elcykel måske et alternativ.  

Vi har længe villet skrive om elcykler her på siden, så da vi for et par måneder siden fik en henvendelse fra en specifik forhandler af elcykler, tænkte vi det var værd at undersøge markedet. Det skal siges at den elcykel vi valgte, ikke er den vi skriver om her da vi ikke følte det var den bedste på markedet.
 
Vi lagde vægt på at det skulle være god kvalitet, dansk design, og selvom der findes nogle stykker af den slags, faldt valget på den dansk designet ANNOBIKE med de brede hjul.

Bag ANNOBIKE Teamet står de to drenge Farhad Ghasemilee og Thomas Juh der begge har mange års erfaring inden for branchen, så det er ikke katten i sækken man køber, men derimod kvalitet.

Dansk kvalitet og fart over feltet
Der er virkelig kælet for detaljerne på ANNOBIKE; det du ser er det du får. Stål af bedste kvalitet og så er cyklen også nem at ”betjene”. Udover det lækre design får du en cykel som er nem at træde, også hvis du ikke får hjælp fra motoren, og den har 7 gear du kan jonglere rundt med.

Når du har fri og gerne vil hjem, så træder du bare en gang, og du farer derudaf. Du kan selvfølgelig kombinere det med at træde rundt i pedalerne – så sparet du selvfølgelig også på strømmen.

Midt på styret finder man farveskærmen. Her kan du se alt hvad du har behov for at vide mens du er på farten: Hvor meget batteri der er tilbage, farten, og du behøver ikke røre skærmen, da den kan betjenes ved hjælp af knapper på venstre håndtag.

Den lovlige model fås med motor på 250 Watt, men her blander EU-lovgivningen sig desværre. Den siger den max må køre 25 km/t når der er ”elektrisk” hjælp. Du kan også købe den noget større motor som hedder 750 Watt, så opnår du en topfart på 32 km/t – men så må du kun bruge den på privat område. Se video her.

Det frække tilbehør
ANNOBIKE findes i fire farver, men lige nu kan du vælge mellem de tre farver Stealht Black, Rocket Red og Racing Green – Gold Dust, må du tænke dig til. Hvis man havde den store pengepung, ville det være fedt at have en i hver farve til det sæt tøj man havde på den dag.

Vil du peppe din nye cykel op, fås der adskillige ”Accessories” til den. Skærme, lygter, bagagebærer til både for og bag – hjelm, og GPS-tracker.  GPS-tracker er nok værd at tilføje købet, for skulle du være uheldig at få din ANNOBIKE stjålet, kan du via din App slukke for motoren, og så kan den kun bruges som almindelig cykel, og fordelen med GPS-tracker er at du kan se hvor din cykel befinder sig.

Som XQ28-læser får du rabat
Skulle du have fået lyst til at investere i dette solide danske brand, er det en god ide at springe til nu, da vi har skaffet dig en fin rabat, både på cyklen og på noget af udstyret. Tilbuddet gælder denne måned ud, så det er nu der skal handles – og måske får du snart de indefrosne feriepenge tilbage.

Intense+ som hedder lightning Intense* – klik her
*er den med 750 Watt motor - kun til private veje

Dynamic+ som hedder Dynamic Daze – klik her

Tilbuddene herunder gælder hvis man er et par eller har en ven der også vil have en; så sparer man selvfølgelig transportudgifterne på den ene.

2 x Intense+ som hedder Lightning Deluxe – klik her
*er den med 750 Watt motor - kun til private veje

2 x Dynamic+ som hedder Double Daze  – klik her

Tjek os ud

Andet

Annonce

Bedste hotelmorgenmad i København

Er morgenmad virkelig det nye “sort”?

Nogle siger, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, men graver man efter bevis for dette, ...

Hotel Skovly - en perle på Bornholm 

Endnu en påskeferie er bag os. Folk har forskellige præferencer, når det kommer til hvordan og hvad de bruger ...

Hotel Skovly ligger i nærheden af Rønne og er let fremkommeligt uanset om man bruger den offentli...

Trine Pallesen sammen med det gode orkester i forestillingen Ta' mig som jeg er om Grethe Ingemann.

Hyggelig Grethe Ingemann forestilling i Tivoli

Man kan lige nå det i aften, hvis man vil have en hyggelig og nostalgisk aften i selskab med Trine Pallesens f...

18. apr
Det er et herligt musikalsk hold der er på scenen i kabareten

Kun det bedste er godt nok

Den rigtigt gode idé med Kunstnerkabaret på Riddersalen fortsætter flot med den nyeste forestilling. 

10. apr
Smukke Gamle Scene var ramme om Operaakademiets koncert.

Operaakademiets koncert afspejler tingenes tilstand i den professionelle operaverden

Sangernes varierende niveau, sygdom og lejlighedsvist også instruktørens misgreb gjorde Operaakademiets konc...

8. apr
Der er masser af knald på 80'er farver og fest i Grand Prix musicalen Vi maler byen rød med Musicalteatret.

Grand Prix musical er stadig et hit

Musicalteatret har igen sat musicalen Vi maler byen rød op, og den er da også teatrets største succes gennem t...

7. apr