Foto Screenprint Youtube

Bonding med sex

Af Tejs Ellesøe 25. april 2019

Med sin nye serie Bonding som har den skønne Brendan Scannnell i hovedrollen, bevæger streamingtjenesten Netflix sig ind i et nyt LGBT-univers. Scanell er i øvrigt også selv bøsse.

I sidste uge kom netflixserien Special, baseret på Ryan O’Connells liv med handikappet cerebral parese. Selvom afsnittene kun varer mellem 12 og 17 minutter, er det en ganske morsom serie som vi varmt anbefaler med 5 stjerner.

Her holder streamingtjenesten Netflix dog ikke, for det virker lidt som om alle serier efterhånden skal have en LGBT-person med for at være med på “moden”, behøver vi sige Riverdale og Teen Woolf?

Bonding
Netflix fik i går endnu en serie, hvor en af hovedpersonerne er homoseksuel. Serien er en Netflix' egne originalserier. Der er 7 afsnit med en varighed på mellem 13 og 17 minutter i sæson 1.

I første afsnit møder vi Pete, spillet af Brendan Scannnell. Han har ikke rigtigt været med i noget før udover et par kortfilm og småserier. Vi møder også den gamle skoleveninde Tiff/Tiffany –  også kaldet Mistress Mae.

Mistress Mae er en Dominatrix, og hun står og mangler en vagt/assistent, og fluks hives Pete ind fra højre for at hjælpe. Hans navn er nu Carter, for man skal jo ikke bruge sit eget navn når man foretager sig den slags.

Både Pete og Tiff kæmper med livet, med at der ikke er en kæreste, med hvad de skal med livet og så alle de andre ting.

Kodeord “Melania Trump”
Bonding er en fantastisk sjov serie, og vi har manglet lidt en afløser for Please Like med. Det kunne Bonding meget vel gå hen og blive.

Detaljer som kodeordet “Melania Trump” når man vil ind i det hemmelige rum, og det at Pete har en heteroseksuel roommate der har et brændende ønske om at hans kæreste giver ham en finger bag –, da det skulle være det sidste nye – er selvfølgelig med til at gøre serien endnu sjovere. Vi kan vist godt afsløre her at kæresten ikke vil være med til det der med fingeren, så roommaten er desperat og tilbyder Pete “jobbet” og vil oven i købet give en gratis måneds husleje for det.

I sin egenskab af dominatrixens assistent får Carter (Pete) også tilbuddet om at skulle pisse på en kunde. Tiff vil ikke, men gør Carter det mon?

Det er en vanvittigt sjov historie, og man kan ikke lade være med at grine far start til slut. Vi kan håbe at denne prøveballon bliver forlænget, så vi får en sæson 2 (meget snart)

5 stjerner  

Se traileren

 

 

Tjek os ud

Film

Annonce

Kan man tage cremen ud af Nimb?

For efterhånden en del år siden fik Nimb en “mor” i form at Fru Nimb, og nu har de fået en “baby”, en lille a...

Nimb er efterhånden kendt som et af Københavns mest luksuriøse steder – til events, ...

Kronborg leverer stadig godt dansk smørrebrød 

Byens gamle “dame”, Restaurant Kronborg leverer stadig noget af byens bedste smørrebrød, uanset om man er til ...

For helt præcis otte år siden besøgte vi en restaurant, der ligger på hjørnet ...

Dansk queer kunst fra 1800-tallet

De danske museer er ikke overrente for tiden, men her er en udstilling der absolut er værd at se. Kunstmaleren...

22. jun
Mette Maria Ahrenkiel i nærbillede i online-dramaet Safe Space på Future V.

Pseudo-thriller i nyt teaterformat

Teater V i Valby har haft premiere på deres nye online scenerum Future V med den første forestilling Safe Spac...

15. jun
Sam Rockwell som sexet homo-nazist og Scarlett Johansson skaber god balance i den satiriske Jojo Rabbit om de sidste måneder i 2. verdenskrig.

Nazi-kanin i lystig satirisk film

8. jun
Nu tilbyder flere teatre forestillinger lavet specielt til online platforme.

Teatre går digitalt

I den sidste måned har teatre over hele verden givet publikum muligheden for at streame forestillinger under C...

16. maj