Vi går hetero-vejen i ugens afsnit af Love, Victor på Disney+, og det er ikke synderligt interessant.

Telenovella

Af Per Lundsgaard 5. marts 2021

Det fjerde afsnit af Love,Victor er nu tilgængeligt på Disney+ og det er med en lidt tam omgang intriger som ikke er synderligt interessante og med totalt fravær af noget LGBT-relateret.

Titel: Love, Victor afsnit fire: The Truth Hurts

Længde 29 min.

 

Da vi forlod Victor og kompagni i tredje afsnit, havde han lige kysset Mia, men til den koncert de efterfølgende gik til, mærkede han det helt store sus i maven da han så Benji optræde med sit band på scenen, men Victor fandt også ud af at Benji havde en kæreste. Så der var lagt op til masser af kommende drama, og at Victor måske endelig kunne begynde at finde frem til sin virkelige seksualitet. Men nej, i stedet fik vi et afsnit fire der er meget middelmådigt og slet ikke holder den dramatiske LGBT-damp oppe.

Der fokuseres meget på Victors forældre, og det faktum at Victors mor har været faderen utro med hans chef. Noget der kommer frem da Victors søster Pilar hjælper deres mor med at sætte en profil op på Facebook, og beskederne pludselig vælter ind. Benji ser vi ikke meget til, til gengæld ser vi meget til hvordan Victor og Mia kommer tættere på hinanden, og det er et forhold som vi, hvis vi skal være helt ærlige, er temmelig ligeglade med. 

Plottet minder en smule om en spansk telenovella blandet med amerikansk ungdomsserie. Michael Cimino er endnu engang en sød og sympatisk Victor, men hans forældre spillet af Ana Ortiz og James Martinez spiller stadig stift og klichefuldt, men manuskriptet giver heller ikke mange muligheder for andet, og da afsnittet mest handler om dem, bliver hele afsnittet derfor også stift og klichefuldt. 

Rachel Hilson som Mia har heller ikke meget at byde ind med, da hendes far kommer hjem med en ny kæreste, og præsenterer hende ved en middag, der løber af trivialitetssporet med floskler om mopset pige der er sur på faderens nye kæreste.

Vi håber at vi hurtigt får set mere til Benji samt Victors vej til sin sande seksualitet meget snart igen! Det kan kun blive til tre stjerner for afsnit fire - og det er endda venligt. 

 

 

Tjek os ud

Film

Annonce

Kedelig kold og med bølgepomfritter

Tivoli har budt den populære burgerbar Gasolin Grill indenfor i sin smukke have. Om det var klogt vil tiden vi...

For lidt over et år siden besøgte vi Tivoli for at sætte fokus på de steder der havde...

Tivolis bedste burger!

Findes der noget bedre end en rigtig juicy burger, en burger hvor du med en mundfuld kan smage lidt af det hel...

Tivoli slår sig op som byens største spisested, og det er ganske rigtigt. I Tivoli er der noget f...

Stig Rossen er triumferende sikker i rollen som Jabbadoor i den nye flotte udgave af Atlantis i Tivoli.

Hil Atlantis!

Tivoli og Mikkel Rønnow har lavet en smuk og elegant udgave af Atlantis der gør hvad den kan for at skjule vær...

17. sep

Sex education er tilbage

Vi skal endnu engang tilbage til Netflix’ originale serie Sex Education hvor vi selvfølglig igen skal møde de ...

16. sep
Det er Lars Mølsted som Den Store Stygge Ulv der får hele salen hvinende med sig i musicalen De tre små grise på Fredericia Musicalteater.

En, to, tre små grise

Fredericia Musicalteater genåbner med en frisk musical for hele familien.

15. sep
Sofie Elkjær Jensen kan ikke holdes nede som det lysende midtpunkt i Faust på Operaen, her omgivet af dansere fra Tivoli.

Faust til låns – med benspænd

Alle komponister skriver på baggrund af hvad de har hørt og set i deres liv, og alle kunstnere skaber for og...

11. sep