Det er første gang at Victors familie møder åbne homoseksuelle da Victors arbejdskammerat og hemmelige crush Benji kommer forbi med sin kæreste Derek.

Sweet Sixteen

Af Per Lundsgaard 12. marts 2021

I ugens afsnit af Love, Victor er vi til 16 års fødselsdag for Victor, og det er både med homofobiske bedsteforældre og pigekæreste. 

Titel: Love, Victor afsnit fem: Sweet Sixteen

Varighed: 22 minutter

Premiere fredag 12. marts på Disney+

For at tage brodden af dramaet derhjemme hvor moderens utroskab hænger som en sort sky over familieidyllen, går Victor med til at der holdes en fødselsdagsfest for ham, også fordi hans bedsteforældre har meldt deres ankomst. 

Victor inviterer også hans pigekæreste Mia og veninden Lake og selvfølgelig også Victors ven Felix. Ved et tilfælder bliver Benji også inviteret, som er Victors hemmelige crush, og han vil tage sin kæreste Derek med. Det er første gang at et åbent homoseksuelt par vil være hjemme hos Victor, og han frygter lidt reaktionen fra både forældre og bedsteforældre.

Ganske rigtigt er der masser af homofobi og heterosmarte bemærkninger fra Victors far og farfar, men da det kommer til en konfrontation efter at Victors farfar har set Benji og Derek kysse hinanden, står Victors mor på samme side som Victor og bakker op om det homoseksuelle par. Farfaren er også bange for at Victors lillebror kunne være homoseksuel, da han reder rundt med en Elsa-tryllestav til fødseldagsfesten. Felix og Lake kommer også tættere sammen efter en bytur for at finde en fødseldagskage, og det samme gør Victor og Mia, hvilket gør Victors far og farfar rigtig glade.

Igen er det et afsnit hvor der ikke sker alverden, men Ana Ortiz som Victors mor viser lidt mere nuancering i figuren, til gengæld spiller James Martinez som Victors far igen stift og klichefyldt. Resten af holdet er stadig søde, uden at der sker ret meget i karakterudvikling.

Dette og sidste afsnit føles lidt som at historie og handling går en smule i tomgang, og vi håber på at der snart kommer mere kulør på historien, og der må også gerne snart indfinde sig den kejtede humor som filmen nød så godt af.

Tjek os ud

Film

Annonce

Kedelig kold og med bølgepomfritter

Tivoli har budt den populære burgerbar Gasolin Grill indenfor i sin smukke have. Om det var klogt vil tiden vi...

For lidt over et år siden besøgte vi Tivoli for at sætte fokus på de steder der havde...

Tivolis bedste burger!

Findes der noget bedre end en rigtig juicy burger, en burger hvor du med en mundfuld kan smage lidt af det hel...

Tivoli slår sig op som byens største spisested, og det er ganske rigtigt. I Tivoli er der noget f...

Stig Rossen er triumferende sikker i rollen som Jabbadoor i den nye flotte udgave af Atlantis i Tivoli.

Hil Atlantis!

Tivoli og Mikkel Rønnow har lavet en smuk og elegant udgave af Atlantis der gør hvad den kan for at skjule vær...

17. sep

Sex education er tilbage

Vi skal endnu engang tilbage til Netflix’ originale serie Sex Education hvor vi selvfølglig igen skal møde de ...

16. sep
Det er Lars Mølsted som Den Store Stygge Ulv der får hele salen hvinende med sig i musicalen De tre små grise på Fredericia Musicalteater.

En, to, tre små grise

Fredericia Musicalteater genåbner med en frisk musical for hele familien.

15. sep
Sofie Elkjær Jensen kan ikke holdes nede som det lysende midtpunkt i Faust på Operaen, her omgivet af dansere fra Tivoli.

Faust til låns – med benspænd

Alle komponister skriver på baggrund af hvad de har hørt og set i deres liv, og alle kunstnere skaber for og...

11. sep