Victor kommer på homo-natklub i New York i ugens afsnit af serien Love, Victor

We are family!

Af Per Lundsgaard 4. april 2021

I ugens afsnit af Love, Victor er vi taget på drengetur til New York, og her bliver Victor præsenteret for det sammenhold der er blandt LGBT-personer i en storby.

Titel: Love, Victor afsnit 8: Boys' Trip

Premiere på Disney+ 2. april.

Varighed: 28 minnutter

Efter i sidste afsnit at have kysset Benji, tager Victor beslutningen om tage til New York og besøge Simon, for at blive mere klar på sin seksualitet. Efter at have fået forældrene til at ro at han er på skoletur, og Mia til at tro at han er på drengetur med sin far, tager han bussen til storbyen for weekenden. 

Men Simon er ikke hjemme, og han bliver mødt af kæresten Bram, som vi også husker fra filmen Love, Simon. Det slår Victor lidt ud af kurs og han går lidt i forsvars position overfor de andre som Bram og Simon deler lejlighed med, og som alle er LGBT-personer. 

For at vise Victor at der er mange forskellige måder at være homoseksuel på, tager Bram ham med til gade-basketball, hvor alle er åbne homoseksuelle. Det får Victor til at åbne op overfor den lilel flok hjemme i lejligheden, og de tager ham med til Drag-show. 

Victor bliver overrasket over at se så mange glade homoseksuelle, men han bliver også skuffet over at hele gruppen kender til de personlige ting han har skrevet til Simon, og han forlader stedet.

Udenfor møder han Simon, som forklarer at han bad de andre om hjælp til at besvare Victors spørgsmål, da Simon ikke selv kunne svare på det hele, men sammen med de andre kunne han sætte de rigtige svar sammen, da Bram f.eks. havde haft en pigekæreste hvad Simon ikke har haft, og en anden i gruppen har religiøse forældre, og kunne svare på spørgsmål om det. Victor opdager også hvilket sammenhold der er blandt LGBT-personer, og det er også noget Simon fremhæver som noget helt specielt. Som RuPaul siger "We as gay people get to choose who is our family!". Victo ender ed at få den bedste aften i sit liv. Han får danset, flirtet og mødt Katya fra Drag Race - vores lille homohjerte hopper af fryd!

Hjemme i Creekswood, er Mia, Lake, Felix og Andrew alle på eftersidning, og skal gøre skolen klar til Forårsfest. Mia er forståeligt nok irriteret over Victors fravær igen, og man må håbe at Victor sørger for at hun snart kan komme videre med sit liv. 

Det er et meget pædagogisk afsnit, men det har en lune og humor som man har savnet i de tidligere afsnit, og så var det skønt at se Simon og Bram fra den originale film igen.

 

Tjek os ud

Film

Annonce

Kedelig kold og med bølgepomfritter

Tivoli har budt den populære burgerbar Gasolin Grill indenfor i sin smukke have. Om det var klogt vil tiden vi...

For lidt over et år siden besøgte vi Tivoli for at sætte fokus på de steder der havde...

Tivolis bedste burger!

Findes der noget bedre end en rigtig juicy burger, en burger hvor du med en mundfuld kan smage lidt af det hel...

Tivoli slår sig op som byens største spisested, og det er ganske rigtigt. I Tivoli er der noget f...

Sex education er tilbage

Vi skal endnu engang tilbage til Netflix’ originale serie Sex Education hvor vi selvfølglig igen skal møde de ...

16. sep
Det er Lars Mølsted som Den Store Stygge Ulv der får hele salen hvinende med sig i musicalen De tre små grise på Fredericia Musicalteater.

En, to, tre små grise

Fredericia Musicalteater genåbner med en frisk musical for hele familien.

15. sep
Sofie Elkjær Jensen kan ikke holdes nede som det lysende midtpunkt i Faust på Operaen, her omgivet af dansere fra Tivoli.

Faust til låns – med benspænd

Alle komponister skriver på baggrund af hvad de har hørt og set i deres liv, og alle kunstnere skaber for og...

11. sep
Det er Fallulah der som maria Magdelena er koncertudgavens egentlige superstar. Her ses hun med Christopher Brodersen som Jesus.

Maria Magdalena Superstar

Halvfjerdser-generationens store musicalhit, Jesus Christ Supestar, var både som forestilling og i dens berø...

11. sep