Victor kommer på homo-natklub i New York i ugens afsnit af serien Love, Victor

We are family!

Af Per Lundsgaard 4. april 2021

I ugens afsnit af Love, Victor er vi taget på drengetur til New York, og her bliver Victor præsenteret for det sammenhold der er blandt LGBT-personer i en storby.

Titel: Love, Victor afsnit 8: Boys' Trip

Premiere på Disney+ 2. april.

Varighed: 28 minnutter

Efter i sidste afsnit at have kysset Benji, tager Victor beslutningen om tage til New York og besøge Simon, for at blive mere klar på sin seksualitet. Efter at have fået forældrene til at ro at han er på skoletur, og Mia til at tro at han er på drengetur med sin far, tager han bussen til storbyen for weekenden. 

Men Simon er ikke hjemme, og han bliver mødt af kæresten Bram, som vi også husker fra filmen Love, Simon. Det slår Victor lidt ud af kurs og han går lidt i forsvars position overfor de andre som Bram og Simon deler lejlighed med, og som alle er LGBT-personer. 

For at vise Victor at der er mange forskellige måder at være homoseksuel på, tager Bram ham med til gade-basketball, hvor alle er åbne homoseksuelle. Det får Victor til at åbne op overfor den lilel flok hjemme i lejligheden, og de tager ham med til Drag-show. 

Victor bliver overrasket over at se så mange glade homoseksuelle, men han bliver også skuffet over at hele gruppen kender til de personlige ting han har skrevet til Simon, og han forlader stedet.

Udenfor møder han Simon, som forklarer at han bad de andre om hjælp til at besvare Victors spørgsmål, da Simon ikke selv kunne svare på det hele, men sammen med de andre kunne han sætte de rigtige svar sammen, da Bram f.eks. havde haft en pigekæreste hvad Simon ikke har haft, og en anden i gruppen har religiøse forældre, og kunne svare på spørgsmål om det. Victor opdager også hvilket sammenhold der er blandt LGBT-personer, og det er også noget Simon fremhæver som noget helt specielt. Som RuPaul siger "We as gay people get to choose who is our family!". Victo ender ed at få den bedste aften i sit liv. Han får danset, flirtet og mødt Katya fra Drag Race - vores lille homohjerte hopper af fryd!

Hjemme i Creekswood, er Mia, Lake, Felix og Andrew alle på eftersidning, og skal gøre skolen klar til Forårsfest. Mia er forståeligt nok irriteret over Victors fravær igen, og man må håbe at Victor sørger for at hun snart kan komme videre med sit liv. 

Det er et meget pædagogisk afsnit, men det har en lune og humor som man har savnet i de tidligere afsnit, og så var det skønt at se Simon og Bram fra den originale film igen.

 

Tjek os ud

Film

Annonce

Tivolis bedste burger!

Findes der noget bedre end en rigtig juicy burger, en burger hvor du med en mundfuld kan smage lidt af det hel...

Tivoli slår sig op som byens største spisested, og det er ganske rigtigt. I Tivoli er der noget f...

Kan man tage cremen ud af Nimb?

For efterhånden en del år siden fik Nimb en “mor” i form at Fru Nimb, og nu har de fået en “baby”, en lille a...

Nimb er efterhånden kendt som et af Københavns mest luksuriøse steder – til events, ...

Kaj Munks skuespil Ordet er fuld af store følelser og udgaven med Folketeatret er ingen undtagelse.

Find troen

Folketeatret skulle i januar have haft premiere på Kaj Munks klassiker Ordet, men grundet corona blev det ikke...

7. apr
Victor og Benji tager på et lille roadtrip i dette afsnit af Love, Victor på Disney+

Roadtrip

I ugens afsnit af love, Victor er vi på et lille roadtrip, der ender med en overnatning og Victors første mand...

28. mar
Det falder ikke i god jord hos Mia da Victor møder op med vennen Felix til date night.

Sex - no sex 

Ugens afsnit af Love, Victor handler om sex, og Victor bliver presset til at vælge hvor langt han vil gå i sit...

21. mar
Det er første gang at Victors familie møder åbne homoseksuelle da Victors arbejdskammerat og hemmelige crush Benji kommer forbi med sin kæreste Derek.

Sweet Sixteen

I ugens afsnit af Love, Victor er vi til 16 års fødselsdag for Victor, og det er både med homofobiske bedstefo...

12. mar