Victor og Benji kysser igen i finale-afsnittet af Love, Victor på Disney+

Skolefest med drama

Af Per Lundsgaard 18. april 2021

I sæsonens sidste afsnit af Love, Victor kommer vi til et skolebal der byder på masser af drama men også kærlighed.

Love, Victor sæson 1 afsnit 10 Spring Fling

Premiere på Disney+ 16. april.

Victor sprang i sidste afsnit ud overfor vennen Felix, og det var planen at han også skulle gøre det overfor pigekæresten Mia, men forsøget blev afbrudt ved at Mias far og nye kæreste kom hjem, og kom med nyheden at kæresten var gravid og de skulle giftes. 

Victors søster Pilar fandt også det brev Victor havde skrevet til Benji som han kyssede på en arbejdstur. Og Felix slog op med Lake - så der var lagt op til masser af drama i det sidste afsnit af sæson 1. 

Vi skal til skolebal, og Victors plan er at give Mia en sidste aften inden han springer ud, da han synes at hun har nok af problemer derhjemme og vil derfor gerne give hende det perfekte bal. 

Men det kommer ikke helt til at forløbe sådan. Pilar har tænkt sig at finde ud af hvem B er som Victor har skrevet brevet til, hun tror selvfølgelig at B er en pige. Andrew, der selv er forelsket i Mia, overhører en samtale mellem Victor og Benji, hvor Benji siger at han har læst hans brev, og han tilgiver ham for kysset, men siger at de ikke kan ses igen. Victor går i panik over at Andrew måske fortæller det til Mia før han selv kan. Pilar spørger Benji om der er nogle piger på deres arbejdsplads, for der skete åbenbart noget på en arbejdstur, det overhører Benjis kæreste Derek, og så er der gang i et skænderi. Victor fortæller Derek at det hele er hans skyld, og at han ville være tosset hvis han forlod Benji. Efter Benji har hørt alle de pæne ord Victor sagde om ham - slår han op med Derek, fordi han ikke følte sig han kunne være sig selv sammen med ham. Han finder Victor og fortæller det til ham - hvilket får dem til at kysse - og det ser Mia!! 

Inde til ballet er Felix og Lake med hver deres date - men også de kysser foran hele skolen. Mia har et skænderi sammen med Victor, og afsnittet ender hjemme hos Victor hvor hans forældre fortæller at de skal seperares ligen inden at Victor som det sidste fortæller at han er homoseksuel - reaktionen på det må man vente med at se til næste sæson - der er sat til at have premiere i juni i USA - hvornår den havner på Disney+ i Danmark må tiden vise. 

Det er et afsnit hvor der er godt gang i dramaet og tempoet, og så er der også kærlige øjeblikke som varmer. Det er stadig tydeligt hvor pædagogisk serien er bygget op, man får både advarsler mod at gifte sig som unge, vigtigheden af at sige sandheden, være sig selv, og ikke at bukke under for andres forventninger. Der er masser af hente for både Homoer og Heteroer - så på den måde er serien bygget godt op til at kunne ramme flere unge - men det er klart at det er at finde sin seksualitet der står i centrum.

Det har været en sæson med et svingende niveau og hvor det pædagogiske har stået mere frem end det dramaturgiske. Men sympatiske skuespillere har givet serien et dramatisk liv, og det bliver spændende at se om sæson 2 kører af samme spor, eller vi får lidt mere dramatisk kød på historien. 

Tjek os ud

Film

Annonce

Bedste hotelmorgenmad i København

Er morgenmad virkelig det nye “sort”?

Nogle siger, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, men graver man efter bevis for dette, ...

Hotel Skovly - en perle på Bornholm 

Endnu en påskeferie er bag os. Folk har forskellige præferencer, når det kommer til hvordan og hvad de bruger ...

Hotel Skovly ligger i nærheden af Rønne og er let fremkommeligt uanset om man bruger den offentli...

Der er masser af spas i opesætningen af Ariadne på Naxos på Operaen, men det trætter i længden.

Smuk sang og forvirring

Ariadne på Naxos er fuld af den skønneste musik fra Richard Strauss, som bliver flot formidlet på Operaen i en...

16. mar
Askepot med Lions Musical er et flot show.

Musikken redder Askepot

Den nye musicaludgave af eventyret om Askepot er et flot show i Tivolis Koncertsal – med masser af god musik s...

9. mar
Jytte fra Marketing er desværer gået for i dag, er en sjov satire med smukke øjeblikke.

Jytte er tilbage i sjovt marketingsshow

Teatersuccesen fra Nørrebro Teater, Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag, er tilbage i en ferm turne...

8. mar
Operaen Werther med Den Jyske Opera er stærkt beskåret og foregår i nutiden.

Dobbeltvoldtægt på Gamle Scene

En umoden og selvfed helt, der bevæger sig rundt i en tudegrim scenografi, gør Den Jyske Operas produktion a...

6. mar