Charlotte Elizabeth Munksgaard har den bedre af de to monologer i Del 2 & 3 af Love is Enough på Teater Får302. , Foto Søren Meisner

Drømmespil om kærlighed

Af Per Lundsgaard 26. august 2021

Den intime scene på Teater Får302 er indrammet i en blålig drømmeagtig scenografi hvori vi får to monolog forestillinger med udgangspunkt i en søgen efter kærlighedens væsen. 

Titel: Love is Enough Part 2 & 3

Teater: Teater Får302

Spilleperiode: 21. august - 17. september

 Kærlighed er nok - Love is enough! Den tese er en flok nordiske scenekunstnere gået sammen om at blive inspireret eller provokeret af skabt en række forestillinger med udgangspunkt i netop det udsagn.

Teater Får302 åbner sæsonen med Del 2 og 3 af antologien der i alt kommer til at bestå af fem forestillinger. Denne gang får vi altså to monologer på hver 50 minutter med en pause i mellem. 

Først er det Birgitte Prins der er på scenen i glitrende kostume fra top til tå - som en levende spejlkugle, der også bliver brugt ganske fikst med lyset i scenografien. Hun går lige til fadet med kærligheden, og forståelsen af den. Teksten kan nogen gange synes en smule ubearbejdet, men Birgitte Prins leverer den med overbevisning, og et gran af humor og selvironi.

Der er mere substans i Charlotte Elizabeth Munksgaards beske og livstrætte eneboer og teksten bliver serveret råt for usødet og med en herlig sarkasme i sin absurditet. 

Til at skabe den rigtige stemning undervejs er komponist og musiker Camilla Bang klar med forskellige instrumenter og korstemme, så aftenen også her bliver fint afstemt med temaet.

Det er som altid super intimt teater i den lille teatersal, som måske er Danmarks mindste - men oplevelserne kan stadig være store. Denne gang kunne man måske have ønsket at man havde været lidt mere kritisk med teksterne især i aftenens første del, hvor den bedste tekst var citatet fra William Morris skuespil fra 1872 af samme navn som denne forestilling: Love is Enough. Om kærligheden er nok fik vi ikke helt svar på denne gang - men måske kommer vi tættere på i de næste forestillinger. 

Tjek os ud

Teater

Annonce

Kedelig kold og med bølgepomfritter

Tivoli har budt den populære burgerbar Gasolin Grill indenfor i sin smukke have. Om det var klogt vil tiden vi...

For lidt over et år siden besøgte vi Tivoli for at sætte fokus på de steder der havde...

Tivolis bedste burger!

Findes der noget bedre end en rigtig juicy burger, en burger hvor du med en mundfuld kan smage lidt af det hel...

Tivoli slår sig op som byens største spisested, og det er ganske rigtigt. I Tivoli er der noget f...

Stig Rossen er triumferende sikker i rollen som Jabbadoor i den nye flotte udgave af Atlantis i Tivoli.

Hil Atlantis!

Tivoli og Mikkel Rønnow har lavet en smuk og elegant udgave af Atlantis der gør hvad den kan for at skjule vær...

17. sep

Sex education er tilbage

Vi skal endnu engang tilbage til Netflix’ originale serie Sex Education hvor vi selvfølglig igen skal møde de ...

16. sep
Det er Lars Mølsted som Den Store Stygge Ulv der får hele salen hvinende med sig i musicalen De tre små grise på Fredericia Musicalteater.

En, to, tre små grise

Fredericia Musicalteater genåbner med en frisk musical for hele familien.

15. sep
Sofie Elkjær Jensen kan ikke holdes nede som det lysende midtpunkt i Faust på Operaen, her omgivet af dansere fra Tivoli.

Faust til låns – med benspænd

Alle komponister skriver på baggrund af hvad de har hørt og set i deres liv, og alle kunstnere skaber for og...

11. sep