Der er stadig masser af kulør og glitter i Wallmans flotte Dinershow., Foto John Resbom

Wallmans tilbage med festligt sing-a-long show

Af Per Lundsgaard 23. september 2022

Efter to års corona - hvor Wallmans i Cirkusbygningen har kørt for nedsat kraft og med samme show - er der nu igen indbudt til nyt show i den ikoniske bygning midt i København.

Titel: Viva

Teater: Wallmans i Cirkusbygningen

Spilleperiode: Frem til juni 2023

Det er en en unik, skøn og festlig aften når man besøger Wallmans i Cirkusbygningen, ingen tvivl om det. Den tætte atmosfære af cirkushistorie blandet med lækker mad, glitrende underholdning og feststemning er uimodståelig hvis man lader sig selv forføre af den, og hvorfor skulle man ikke det i disse tider med stadig lurende corona, og en igangværende krig i Ukraine. 

Hvis vi snupper maden først er den virkelig i top, og det er igen ganske forbløffende hvor hurtigt og nemt man får serveret varm mad i top kvalitet til hen imod tusind mennesker i Cirkusbygningen. Vi begynder med den traditionelle suppe som næsten altid er hele aftenen værd! Igen i år skuffer den pikante blandning af Blomkål, hvid chokolade og chili da heller ikke. Vi får senere hen delikate tapas, oksemørbrad med trøffelemulsion og som dessert Cremet key lime pie og Hvid Chokoladekage. 

Det er vigtigt for Wallmans at maden er i top, som underholdningen også er det. Og underholdningen i år er professionelt udført, og har også lysende highlights - men det synes som om at for mange numre ligner hinanden, og der er lige lovlig for meget gang i sing-a-longen efter min smag.

Jeg husker showet fra 2019 som værende fuld af kant, og med et herligt queer glimt i øjet i de store dansenumre og shownumre på scenen. I år det stort set væk. Især fordi man har taget valget kun at hyre kvindelige dansere, det gør at dynamikken ikke bliver så interessant og at dansen og koreografien bliver mere baggrund end den plejer, og det er synd. 

Smukke Megan Moore er en toptunet værtinde - men også her bliver det næsten lidt for glat og poleret. Der synes ikke at være meget interaktion med publikum andet end Hey er i der? og så skal vi råbe Hey tilbage - ingen hurtige stikpiller eller særlig kontakt, det kunne være hvilket som helst publikum hvilken som helst aften der sad der, og man havde på fornemmelsen at de samme ting vil blive sagt - og det bliver derfor en smule upersonligt. 

Artisterne er gode startende med Beate Surmiak og Jamie Swan der sensuelt laver håndakrobatik, sidstnævnte fremfører også aftenens topnummer, med den mest sexede badekarsrutine man har været vidne til. I mellem de numre er den lille vimre og nuttede Jonathan Young fiks på en komisk poledansetur.

På sangerfronten er Robert Lukian aftenens stjerne - men får måske også lige lovligt meget plads - og igen gør det at alt for mange numre kommer til at ligne hinanden.

Man begynder forrygende effektivt med et Roaring Twenties potpourri, og slutter med et brag af en finale med sange af Max Martin - som ingen rigtig kender som person, men alle kender hans sange. 

Abba sing-a-long er også fint - og det samme er Elvis nummeret - men koreografisk ligner de også hinanden.

Er Wallmans blevet "straight"? Ikke helt -  men man kunne godt ønske sig lidt mere frækt glimt i øjet når det kommer til køn og seksualitet - som man tidligere har haft i Wallmans. 

 

Tjek os ud

Teater

Annonce

Tag på rejsemesse og få inspiration 

2022 var året, hvor vi næsten havde lagt coronaen bag os, og med en fifty-fifty fordeling på at nogle stadig h...

Vi har for længst lagt sommeren bag os, og det kan på sin vis være trist nok, men man siger ...

Hvor meget rejser du?

At komme væk fra hverdagens stress et par dage, søgen efter den første sol i foråret, eller den sidste sol i e...

Det er ved at være seks år siden, vi sidst spurgte jer læsere om jeres rejsevaner, og s&arin...

Det lykkedes at få skabt et fint dystopisk fremtidsbillede på Husets Teater, men der er ikke meget andet i forestillingen A Play.

Dystopisk tristesse

På Husets Teater har man lukket dørene op for et samarbejde med Dansehallerne og den koreografiske gruppe Inst...

23. nov

Harry Styles stråler som 'My Policeman' i et homofobisk Efterkrigseuropa  

Med VM i Qatar bliver vi for tiden mindet om vigtigheden af menneskets frihed og værdighed. Især når det ikke...

22. nov
Der er godt kan i skørterne i Miles Hoares friske koreografi til West Side Story på Operaen.

Musicalhit i Operaen

Det Kongelige Teater har sikret sig en succes med Thomas Bendixen og Miles Hoares moderne og flotte udgave af ...

19. nov
Det er i de store fælles shownumre at årets forestilling virkelig imponerer.

Julespas i højt humør

Årets Crazy Christmas Cabaret er en af de bedste i lang tid med især et forrygende hold af yngre spillere. 

16. nov