Foto Tejs Lindhardt ©

Nimbs luksusbrunch er tilbage

Af Jesper Andersen 24. april 2015

Vi har alle været ude at spise brunch og valgt steder enten med buffet eller tallerkenservering.  Men smag og behag varierer, og kan man lide at have god tid, og ikke mindst det lidt luksuøse, så er det Nimbs luksusbrunch, man skal vælge. Her går man ikke på kompromis. Hellere undvære tre halvdårlige brunch og så spare pengene til brunchen på Nimb.

Hvor
Nimb Bar

Hvornår
Søndag

Pris
495 kr. pr. cov
Book her

Du mærker det, straks du træder ind i pejsestuen på Nimb: Du skal forkæles og kan ikke gøre andet end at slappe af og nyde. Nyde de smukke omgivelser, den rolige atmosfære og en brunch ud over det sædvanlige.

Du bliver mødt af smilende tjenere, der byder dig velkommen, tager dit overtøj og følger dig hen til dit bord. En pianist sidder i hjørnet og fylder lokalet med bløde toner, der får en hver form for stress til at flyde bort fra kroppen.

Nimbs luksusbrunch starter med en lille apetizer, fortsætter med en overdådig buffet og slutter af med en dessert.

Til ”forretten” fik vi skænket et glas Crémant de Bourgogne og fik valget mellem en anretning med østers eller pocheret laks. Vi valgte begge laksen og fik en delikat lille ”hapser”, der gør én klar til at indtage buffeten.

Café latte, au lait, cappuccino, te og alt det andet er også muligt. Vi vælger stempelkaffe – ”Hvad du ønsker, skal du få…”  og så fløde til, når nu man har muligheden, og det hele alligevel føles lidt syndigt!

Vi bevæger os over til buffeten, der diskret men overdådigt står i et tilstødende lokale til pejsestuen. Det er her, man skal huske, at man kan gå flere gange! For det er svært at vælge fra – det hele er indbydende. Man går fra anretning til anretning og tager lidt fra hver, en tallerken har sin begrænsning, og man må gå til sit bord og komme tilbage til det, man sprang over, og starte der, hvor man sluttede.

Små laksebidder med agurk og rygeost, saltbagt selleri med syltede bøgehatte, tatar, andeconfit, charcuteri med hjemmesylt og oste er bare nogle af de lækkerier, du kan vælge. Et blødkogt æg, er ikke bare et blødkogt æg i æggebæger hos Nimb; det serveres her i en lille skål med duxelle af svampe og trøffel, der giver dig en helt anden oplevelse.

Nimb brunch i pejesalen er absolut toppen af poppen, hvis man kan bruge det udtryk om mad, det er en fantastisk oplevelse. Brunchen koster 495,00 kr. Der er åben både lørdag og søndag, der er to seats, kl. 10 og kl. 13.00, og så har du 2½ time. Bordbestilling anbefales

Se de lækre ting på billederne i galleriet.

Brunchen kan være ændret siden vi skrev artiklen. Så søg altid på www.Nimb.dk

Tjek os ud

Gourmet Guide

Annonce

Bedste hotelmorgenmad i København

Er morgenmad virkelig det nye “sort”?

Nogle siger, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, men graver man efter bevis for dette, ...

Hotel Skovly - en perle på Bornholm 

Endnu en påskeferie er bag os. Folk har forskellige præferencer, når det kommer til hvordan og hvad de bruger ...

Hotel Skovly ligger i nærheden af Rønne og er let fremkommeligt uanset om man bruger den offentli...

Sofie Pallesen og Anton Hjort er de helt rigtige til at formidle Jon Fosses børnebog Kant på Parkteatret i Frederikssund.

Ud over kanten

Park Teatret har haft premiere på den fine forestilling Kant – om en dreng, der undres over universets uendeli...

18. apr
Ulla Henningsen og Waage Sandø er forrygende gode i den mindre gode komedie Nye Tider på Folketaetret.

Komedie uden kant

Folketeatret har Danmarkspremiere på den amerikanske feel-goodkomedie Grand Horizons, som på dansk er blevet t...

18. apr
Trine Pallesen sammen med det gode orkester i forestillingen Ta' mig som jeg er om Grethe Ingemann.

Hyggelig Grethe Ingmann forestilling i Tivoli

Man kan lige nå det i aften, hvis man vil have en hyggelig og nostalgisk aften i selskab med Trine Pallesens f...

18. apr
Det er et herligt musikalsk hold der er på scenen i kabareten

Kun det bedste er godt nok

Den rigtigt gode idé med Kunstnerkabaret på Riddersalen fortsætter flot med den nyeste forestilling. 

10. apr