Biografisk film om Boy George på vej

Af Michael Andersen 8. september 2019

I kølvandet på de succesfulde film om Freddie Mercury og Elton John er turen nu kommet til den legendariske forsanger i Culture Club.

Det er blevet populært at lave film om kendte LGTB-sangeres liv efter succesen med Bohemian Rhapsody hvor skuespilleren Rami Malek vandt en Oscar for sin præstation som forsangeren i Queen. Den nylige film Rocketman med Tarot Egerton i rollen som Elton John blev også en kritikerrost succes, og tilbage i 2013 spillede Michael Douglas rollen som Liberace i filmen Behind the Candelabra (Mit liv som Liberace) og vandt en Golden Globe for sin præstation.

Nu er turen kommet til den flamboyante Boy George der brød igennem som forsanger i det britiske popband Culture Club i 1981 hvor han vakte en del opmærksomhed med sin aparte, nærmest dragagtige påklædning. Gruppen havde adskillige megahits op igennem 80erne, deriblandt Karma Chameleon og Do You Really Want To Hurt Me?

Culture Club gik i opløsning i 1986 hvorefter Boy George havde en knap så succesombrust solokarriere og endte med at ernære sig som ”celebrity DJ” inden bandet fandt sammen igen og turnerede som en 80’er-act fra 1998 til 2002 og igen fra 2011 med alle deres gamle hits.

Saftigt sexliv
Boy George har hele sit liv været en højtråbende bøsseaktivist der ikke var bleg for at kalde kollegaen George Michael en skabsbøsse og hovere over parksex-skandalen der tvang George Michael ud af skabet i 1998. Mest opmærksomhed skabte Boy George dog med sin selvbiografi, Take It Like A Man, der udkom i 1995. Deri afslørede han saftige detaljer om sit sexliv, deriblandt at den heteroseksuelle trommeslager i Culture Club, Jon Moss, bollede ham under storhedstiden i 80’erne. Vil den slags saftigheder mon komme med i filmen der efter sigende vil fokusere på Boy Georges opvækst i Irland og gennembruddet med Culture Club?

Sacha Gervasi der bl.a. har instrueret filmen om Alfred Hitchcock, skal instruere filmen om Boy George, men han har endnu ikke fundet ud af hvem der skal spille hovedrollen. Der spekuleres nu i om rollen vil gå til en heteroseksuel skuespiller eller en LGTB-skuespiller. Det er filmselskabet MGM, der står bag filmen som Boy George selv er med til at co-producere.

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Kan man tage cremen ud af Nimb?

For efterhånden en del år siden fik Nimb en “mor” i form at Fru Nimb, og nu har de fået en “baby”, en lille a...

Nimb er efterhånden kendt som et af Københavns mest luksuriøse steder – til events, ...

Kronborg leverer stadig godt dansk smørrebrød 

Byens gamle “dame”, Restaurant Kronborg leverer stadig noget af byens bedste smørrebrød, uanset om man er til ...

For helt præcis otte år siden besøgte vi en restaurant, der ligger på hjørnet ...

Dansk queer kunst fra 1800-tallet

De danske museer er ikke overrente for tiden, men her er en udstilling der absolut er værd at se. Kunstmaleren...

22. jun
Mette Maria Ahrenkiel i nærbillede i online-dramaet Safe Space på Future V.

Pseudo-thriller i nyt teaterformat

Teater V i Valby har haft premiere på deres nye online scenerum Future V med den første forestilling Safe Spac...

15. jun
Sam Rockwell som sexet homo-nazist og Scarlett Johansson skaber god balance i den satiriske Jojo Rabbit om de sidste måneder i 2. verdenskrig.

Nazi-kanin i lystig satirisk film

8. jun
Nu tilbyder flere teatre forestillinger lavet specielt til online platforme.

Teatre går digitalt

I den sidste måned har teatre over hele verden givet publikum muligheden for at streame forestillinger under C...

16. maj