Foto Privat Instagram

Dansk kendis slået til blods efter POPism fest

Af Tejs Ellesøe 15. september 2019

Selvom vi skriver 2019 kan homoseksuelle åbenbart ikke være i fred for heteroseksuelle ballademagere. Det måtte sangeren Sigmund i går opleve på egen krop til POPism-festen på det populære sted Chateau Motel.

Rigtigt mange LGBT+’ere elsker at feste, men efterhånden er der ikke mange af de store fester tilbage i det københavnske LGBT+-miljø. Dog findes der stadig tiltag som POPism der afholder fester nogle gange om året hvor de typisk lejer sig ind i et allerede eksisterende partysted.

I går var der POPism-fest i det gamle, nedlagte Pan i Knapbrostræde. Det gamle Pan-skilt er for længst taget ned, og i dag hedder det populære sted Chateau Motel.

Rigtigt mange LGBT+‘ere deltog i gårdsdagens fest på Chateau Motel, og rigtigt mange af dem havde et brag af en fest, men desværre kunne ikke alle tage derfra med en god oplevelse.

Folk stod i kø, og mange andre “VIP’ere” (Chateau Motels egne heteroseksuelle gæster) blev dirigeret uden om køen.

En af aftenes gæster, sangeren Sigmund, havde en knap så fed aften på POPism, og skrev efterfølgende på sin Instagram profil:

Nattens underholdning?!

Så har man også prøvet det.

Tak for al jeres bekymring & kærlighed. Jeg er i god behold og hjemme i sikkerhed!! Politiet er i fuld gang på jagten mod voldsmanden. Jeg glæder mig SÅ MEGET til at se hans klamme fjæs spærret inde i fængsel!

Jeg ved virkelig ikke hvad der skal blive af det her land hvis man som homoseksuel ung mand ikke engang kan tage til en kæmpe fest for HOMOSEKSUELLE uden at blive tæsket i øjet af en eller anden fortabt homofobisk idiot!?!?! THATS IT! I’M PACKING MY BAGS! Jeg ved virkelig ikke om @chateaumotel_ og @popism_cph har styr på deres events?! INGEN vagter, INGEN security?! INGENTING?! Kun klubbens egne gæster og stakkels garderobe piger der må prøve at redde mig fra det psykotiske individ der er ved at angribe mig?!? ALT FOR DÅRLIGT! @chateaumotel_ 

Ingen vagter nogen steder?! Kun store creepy dørmænd der skal bestemme om man er “pæn og vigtig” nok til at komme ind og taler til én som om man er fuldstændig fatsvag?!... NEJ TAK!! Så er det ude af systemet! Nu vil jeg tage et hvil og rense mit sind og min sjæl fra alle de giftige fortabte samfundstabere ude i nattelivet som opfører sig som om de ejer heele verden!

Restituere og fokusere på ting der gør mig glad. 

Som musikken, venner, familien og et simpelt og fredeligt liv hvor man ka gå udenfor sin dør uden at sku kæmpe for sin eksistens og velvære og bare kan være til uden nogle forpligtelser og forklaringer!

Tænk sig! Hvilken drøm det ville være.

Update kommer så snart jeg har hørt fra politiet.

Tak for jeres opmærksomhed”

Hvad siger arrangøren?
Der er ingen tvivl om at det gamle “Pan Venue” er et af de mest fantastiske steder at holde fest. Det tror vi også at POPism festarrangør Kassem Ibrahim synes. Efter gårsdagens fest gik det ikke kun ud over sangeren Sigmund, men også over en anden mand som blev slået ned efter han forlod festen i Knabrostræde. Vi kontaktede efterfølgende Kassem Ibrahim for at høre hvad man havde tænkt sig at gøre fremover. Skal man droppe Chateau Motel som feststed, eller skal der mere sikkerhedspersonale?

“Festen i går gik over alle forventninger og vi havde over 1000 gæster. Det betød også at der var en del udfordringer, som vi skal tage hånd om. Vi holder et møde med Chateau Motel i næste uge for at drøfte hvordan vi tager hånd om det”, fortæller Kassem Ibrahim til XQ28.

Vi følger naturligvis op på historien når der er nyt. 

 

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Velværeoplevelse på Comwell Borupgaard

Luksus med luksus, hvem elsker ikke en omgang spa og velvære, og med det triste vejr vi havde i janaur, så fik...

Man skal altid huske at behandle sin krop ordentligt, betragt den som et tempel siges der. Vi kender også...

Skræddersyede drinks i hemmelig kælder

Er niche-gin og special-tonic ved at være et overstået stadie? Så er det måske tid at besøge Kyros & Co i Tegl...

Jeg er så gammeldags at jeg helst skal have min bil med – ALLE steder. I aftes førte det ti...

Nu tilbyder flere teatre forestillinger lavet specielt til online platforme.

Teatre går digitalt

I den sidste måned har teatre over hele verden givet publikum muligheden for at streame forestillinger under C...

16. maj

Hollywoods gyldne skab

Netflix havde 1. maj premiere på den nye mini-serie Hollywood, der beskriver homofobi, racehad og magtmisbrug ...

2. maj
Ben Forster spiller og synger titelrollen i påskemusicalen Jesus Christ Superstar

Vi underholder med Jesus Christ Superstar

Den ultimative påske-musical må være Andrew Lloyd Webbers Jesus Christ Superstar - så den viser vi her i en st...

12. apr

Vi underholder med filmen From Beginning to End

Aftenens film – den sidste inden påsken begynder – handler om et tæt venskab mellem to brødre. 

8. apr