Helt eksklusivt…Du må vente!

Af Tejs Ellesøe 6. oktober 2019

Selvom Nattens Dronning er lige om hjørnet, er der også andre der laver dragshows. Vi har lavet et interview med en af deltagerne fra HalloQueen 2.   

Den 19. Oktober kan du igen opleve drags i alle aldre og størrelser når Draghouse inviterer til HalloQueen 2 på spillestedet Vega på Vesterbro.

Her kan du se Drags, Kings og Burlesque. Denne gang kan du møde mere end 15 af slagsen, og der er også blevet plads til nye “Baby Drag Performers”, så der bliver noget for enhver smag.

Det er efterhånden blevet svært at fortælle hvad drag er for en størrelse, men vi kan med sikkerhed sige at det ikke er som i de gode gamle dage. Drag er i dag mange forskellige ting: En drag kan have skæg, og en drag behøver ikke altid at have kjole på.

I forbindelse med efterårets HalloQueen dragshow har vi denne gang valgt at sætte særligt fokus på en af deltagern, men vi vil endnu ikke røbe hvem vi har interviewet.

Vi har dog spurgt personen hvilke tre drags de ser mest op til, og svaret får du her:

Tinus er den mest dedikerede danske drag queen, uden sammenligning. Selvom vi optræder på helt forskellige måder, har jeg enormt respekt for hans dedikation, professionalisme og vedholdenhed. Danmark er ikke det letteste sted at bryde igennem som drag, men man må blive ved med at højne standarden. Ligesom Tinus gør. 

Jeg synes det er svært at komme uden om RuPaul. For mig er hun symbolet på at man kan komme så langt man tør drømme. Selvfølgelig kræver det benhårdt arbejde, talent, timing og held, men mest af alt kræver det den rette attitude. Jeg er meget inspireret af RuPaul's "jeg er hvad jeg er, kan ikke lave det om så kan ligeså godt elske det" attitude. Jeg lever selv ret meget efter den - who cares hvad andre tænker? I'm not here to be popular I'm here to be free.

Mit ultimative idol er Alaska Thunderfuck 5000. Jeg ser så meget op til Alaska - jeg er vild med hendes kontraster! Hun er smuk men opfører sig som en alien. Hun synger altid live, hun står ved sig selv, hun laver åndsvagt sjove tekster, og jeg kunne blive ved. Jeg er meget inspireret af hendes måde at være tro overfor hvad drag er; traditionen, miljøet osv., men hun bruger det til at at udtrykke sig selv lige præcis som hun vil. Musik og videoer er lige mig - de sørger for man lever videre selv når man ikke er her længere.

Du kan læse interview med denne “hemmelige” person, på næste søndag. 

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Kan man tage cremen ud af Nimb?

For efterhånden en del år siden fik Nimb en “mor” i form at Fru Nimb, og nu har de fået en “baby”, en lille a...

Nimb er efterhånden kendt som et af Københavns mest luksuriøse steder – til events, ...

Kronborg leverer stadig godt dansk smørrebrød 

Byens gamle “dame”, Restaurant Kronborg leverer stadig noget af byens bedste smørrebrød, uanset om man er til ...

For helt præcis otte år siden besøgte vi en restaurant, der ligger på hjørnet ...

Dansk queer kunst fra 1800-tallet

De danske museer er ikke overrente for tiden, men her er en udstilling der absolut er værd at se. Kunstmaleren...

22. jun
Mette Maria Ahrenkiel i nærbillede i online-dramaet Safe Space på Future V.

Pseudo-thriller i nyt teaterformat

Teater V i Valby har haft premiere på deres nye online scenerum Future V med den første forestilling Safe Spac...

15. jun
Sam Rockwell som sexet homo-nazist og Scarlett Johansson skaber god balance i den satiriske Jojo Rabbit om de sidste måneder i 2. verdenskrig.

Nazi-kanin i lystig satirisk film

8. jun
Nu tilbyder flere teatre forestillinger lavet specielt til online platforme.

Teatre går digitalt

I den sidste måned har teatre over hele verden givet publikum muligheden for at streame forestillinger under C...

16. maj