Stor ændring i LGBT Danmark 

Af Tejs Ellesøe 4. november 2020

LGBT+ Danmark har endnu engang fået ny forperson, og så har man valgt at lægge LGBT+ Ungdom sammen med LGBT+ Danmarks bestyrelse.

Der er sket meget i LGBT+ Danmark siden den ekstraordinære generalforsamling i maj 2019. Dengang blev der stillet et mistillidsvotum til forpersonen, og den ekstraordinære generalforsamling stemte med 74 for, 62 i mod samt en blank for at forpersonen skulle gå af. Det førte til at hele landsledelsen trak sig, og ny forperson blev Ask Ulrich Petersen, mens ny generalsekretær blev Susanne Branner Jespersen.

Et par måneder senere blev det ordinære landsmøde afholdt. Her blev generalsekretærposten nedlagt, og Susanne Branner Jespersen blev den nye forperson. Dette holdt dog kun frem til marts, hvor hun blev konstitueret som sekretariatschef i foreningen.

LGBT+ Danmark har den 31. oktober afholdt online generalforsamling, hvor bl.a. Ask Ulrich Petersen atter blev valgt som forperson for LGBT+ Danmark.

Generalforsamlingen valgte også at slå LGBT+ Danmark og LGBT+ Ungdom sammen i en bestyrelse, således at bestyrelsen fremover vil bestå af 11 personer med fire pladser øremærket til unge under 30 år.  Den nye bestyrelse vil frem mod den næste generalforsamling i 2021 arbejde henimod et sæt fælles vedtægter samt organisering og arbejdsgange der afspejler sammenlægningen.

“Sammenlægningen betyder, at vi i langt højere grad kan arbejde sammen om vores fælles mål og at vi kan koordinere både projekter og politik tættere. Man vil stadig kunne mærke, at der er noget, der er henholdsvis LGBT+ Danmarks og LGBT+ Ungdoms brand og identitet, med en fælles bestyrelse ønsker vi også at kunne udnytte hinandens potentialer langt bedre,” fortæller Susanne Branner Jespersen, sekretariatschef hos LGBT+ Danmark.

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Kedelig kold og med bølgepomfritter

Tivoli har budt den populære burgerbar Gasolin Grill indenfor i sin smukke have. Om det var klogt vil tiden vi...

For lidt over et år siden besøgte vi Tivoli for at sætte fokus på de steder der havde...

Tivolis bedste burger!

Findes der noget bedre end en rigtig juicy burger, en burger hvor du med en mundfuld kan smage lidt af det hel...

Tivoli slår sig op som byens største spisested, og det er ganske rigtigt. I Tivoli er der noget f...

Stig Rossen er triumferende sikker i rollen som Jabbadoor i den nye flotte udgave af Atlantis i Tivoli.

Hil Atlantis!

Tivoli og Mikkel Rønnow har lavet en smuk og elegant udgave af Atlantis der gør hvad den kan for at skjule vær...

17. sep

Sex education er tilbage

Vi skal endnu engang tilbage til Netflix’ originale serie Sex Education hvor vi selvfølglig igen skal møde de ...

16. sep
Det er Lars Mølsted som Den Store Stygge Ulv der får hele salen hvinende med sig i musicalen De tre små grise på Fredericia Musicalteater.

En, to, tre små grise

Fredericia Musicalteater genåbner med en frisk musical for hele familien.

15. sep
Sofie Elkjær Jensen kan ikke holdes nede som det lysende midtpunkt i Faust på Operaen, her omgivet af dansere fra Tivoli.

Faust til låns – med benspænd

Alle komponister skriver på baggrund af hvad de har hørt og set i deres liv, og alle kunstnere skaber for og...

11. sep