Call Me By Your Name-stjerne kan være kanibal 

Af Tejs Ellesøe 14. januar 2021

Selvom overskriften kan lyde barsk, er det måske i virkeligheden sandheden, hvis man skal tro de screenprints der er dukket op på Instagram og andre medier.

Ville en anden kunne spille rollen som Oliver i en efterfølger

I de seneste dage har flere udenlandske medier skrevet om den 34-årige amerikanske skuespiller, Armie Hammer, og hans påståede smag for kannibalisme.

Selvom Hammer har været med i film som Spinonen fra U.N.C.L.E, J.Edgar og The Social Network, kender vi ham nok bedst for rollen som Oliver, i Call Me By Your Name.

Skandalen som mange taler om i Hollywood, er opstået fordi nogle beskeder der angiveligt skulle være mellem Armie Hammer og en elskerinde har set dagens lys. En hel stime af beskeder er lækket af instagramprofilen House of Effie, en profil med mere end 47.000 følgere.

Kort fortalt går sagen ud på, at der er lækket en del beskeder, hvor Armie Hammer bl.a. skulle have skrevet; "Jeg er 100 % kannibal”, “Jeg vil drikke dit blod”, “Jeg vil skære din tå af, og have den i lommen, så jeg har noget af dig”.

Selvom ekskæresten skriver at det er sandt nok hvad hans elskerinde gennem en årrække her kommer frem med, så nægter Hammer.

Indtil videre har Hammer trukket sig fra filmen Shotgun Wedding hvor indspilningerne skulle være forgået i den Dominikanske Republik. Begrundelsen fra Armie Hammer er at der har været for meget polemik, og at han bliver nød til at være sammen med sine børn.

Hvad dette får af konsekvenser for fremtiden for Hammer, er det svært at sige. Han har 6 upcoming projekter på IMDB, deriblandt forsættelsen af Call Me By Your Name.

Call Me By Your Name 2 kan være I fare
Hvis historien ovenover har bare en snert af sandhed, så hænger Armie Hammers fremtid i Hollywood i en meget tynd tråd. De færreste vil kunne se andet end kannibalen i Oliver hvis de genser Call Me By Your Name.

Men hvad så med efterfølgeren til filmen, for den var der mange der ønskede at se, men der er selvfølgelig noget tid at løbe på. For selvom André Aciman har lagt plottet for filmens efterfølger i bogen Find Me, så ved de fleste der har læst den nye bog, at både Oliver og Elio er mange år ældre, og selvom Armie Hammer godt kan give en 46-48-årig hjem, så kan Elio, alias Timothée Chalamet bestemt ikke foregive at være en 35-årig endnu.

Så hvis filmens efterfølger skal blive til noget, er det sandsynligt at vi må vente 5-10 år før vi kan se en 2’er i biografen.

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Tivolis bedste burger!

Findes der noget bedre end en rigtig juicy burger, en burger hvor du med en mundfuld kan smage lidt af det hel...

Tivoli slår sig op som byens største spisested, og det er ganske rigtigt. I Tivoli er der noget f...

Kan man tage cremen ud af Nimb?

For efterhånden en del år siden fik Nimb en “mor” i form at Fru Nimb, og nu har de fået en “baby”, en lille a...

Nimb er efterhånden kendt som et af Københavns mest luksuriøse steder – til events, ...

Vi går hetero-vejen i ugens afsnit af Love, Victor på Disney+, og det er ikke synderligt interessant.

Telenovella

Det fjerde afsnit af Love,Victor er nu tilgængeligt på Disney+ og det er med en lidt tam omgang intriger som i...

5. mar
Victors venskab med Benji er ved at udvikle sig til noget mere i serien Love, Victor på Disney+.

Ung og forvirret

På Disney+ har der været premiere på serien Love, Victor der er en fortsættelse af den populære film Live, Sim...

26. feb

DMGP har brug for et ansigtsløft her og nu

I sidste uge offentliggjorde Danmarks Radio (DR) de otte sange, der skal deltage i årets Melodi Grand Prix (DM...

18. feb

Bonding-fiasko

Den nye sæson af “Bonding” er kommet på Netflix, og vi skal endnu engang ind i bondage- og stand-up-verdenen, ...

10. feb