Foto Johan Klitgaard - The Rainbow Cabaret

The Rainbow Cabaret, et helt fantastisk dansk show 

Af Tejs Ellesøe 3. november 2021

En af Danmarks bedste og dygtigste drag queens, Helena Heavensky, inviterer til Danmarks nok bedste Cabaret. 

Titel 
The Rainbow Cabaret

Sted
Magasinet Odense

Spilleperiode
6. November kl. 19.30

Køb billet her

Hjemmeside
www.Rainbowcabaret.dk

Nu er det tid til at blive peppet lidt op i dette ellers så ekstremt kedelige efterår, for Magasinet i Odense har et verdensshow af format, nemlig THE RAINBOW CABARET. Den et festfyrværkeri af et fusions-scenekunstprojekt der gennem store armbevægelser og høj performancekvalitet fejrer diversiteten. 

I en tid hvor seksualitet, kønsidentitet og normer skaber stor debat i samfundet, har holdet bag cabareten skabt et show der bakker op om retten til ikke blot at være sig selv, men til at fejre lige præcis hvem man er med stolthed. 

En af dem der står bag, er ingen ringere end en af Danmarks dygtigste dragperformere, den tredobbelte vinder af Nattens Dronning, HELENA HEAVENSKY. Til XQ28 fortæller hun at det er en titel som hun er ekstremt beæret, ærekær og taknemlig for at have og bære! 

Artiklen forsætter under billedet
Johan Klitgaard - The Rainbow Cabaret 

Bag Helena Heavensky finder vi parykmageren Michael Skytte, og han fortæller til XQ28 at han i flere år har gået med en drøm om at lave et nyt showkoncept – en slags dragcabaret, men i den forstand at man får meget mere end ’kun’ dragshows. 

Jeg brainstormede, udviklede, sammensatte og slettede det hele igen for at starte forfra. For nu at ende med et, hvis jeg selv må sige det, fantastisk koncept.

For mig er det supervigtigt, når nu jeg har fået det privilegie det er at være dragperformer, at jeg bruger min platform til mere end blot at underholde. Som der står over Det Kongelige Teaters gamle scene ’ Ei blot til lyst’ . For mig er det vigtigt at slå et slag for lgbtqia+ miljøet, for medmenneskelighed, for retten til at være sig selv og det at vide at der findes andre som en selv. At der findes andre som tænder på alt imellem mænd og kvinder, at der findes folk der har det svært i hverdagen. Men også at fortælle publikum ’hey venner – vi er der sgu ikke helt endnu!’”, siger Michael til XQ28.

Og han fortsætter;  “I Cabareten vil man på flere måder kunne opleve/høre og måske se nogle af vores private historier. Jeg kan kort citere fra min egen pep-talk til mit 10-årige jeg: 

 ‘A lot of nights you will lie in bed, with the nightlamp-cord around your neck, to end the hell you live in. But you are strongminded, and I know it’s hard, but I promise you: Life will be amazing. Life will be good! 

And you were born to stand out – you know why? Cause you are amazing!’

Udover Helena Heavensky kan du opleve en live-syngende crooner - drag JUDII TRENCH. fierce diva drag CLAIRE COUTURE, sangerinde skuespiller LINE STAUN JENSEN, contortionist og cirkusartist YLVA MAIA, og selvfølgelig fire helt fantastiske rainbowdansere: Katrine Skovbo, Jacob Ditlev, Steffen Hulehøj og Laura Wildt.

Selve forestillingen er et stilbevidst mix af den klassiske kabaret, den showstoppende musical og den kontemporære musik vi kender fra radioen – alle med en fælles æstetik som danner rammen om et underholdende og indholdsrigt helaftensshow. 

Showets dramaturgi følger den traditionelle varietéstil bygget op af soloartisternes individuelle optrædener. Som en del af projektets fusionsgenre samles disse gennem informative speaks og fællesnumre, som taler ind i den overordnede røde tråd og showets intention: at inspirere til kærlighed og fejre individets frihed, stolthed og diversitet. 

Du kan stadig nå at købe billetter til denne skønne Cabaret som er nu på lørdag den 6. november kl. 19.30

Johan Klitgaard - The Rainbow Cabaret 

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Kedelig kold og med bølgepomfritter

Tivoli har budt den populære burgerbar Gasolin Grill indenfor i sin smukke have. Om det var klogt vil tiden vi...

For lidt over et år siden besøgte vi Tivoli for at sætte fokus på de steder der havde...

Tivolis bedste burger!

Findes der noget bedre end en rigtig juicy burger, en burger hvor du med en mundfuld kan smage lidt af det hel...

Tivoli slår sig op som byens største spisested, og det er ganske rigtigt. I Tivoli er der noget f...

Scenen med Kragerne er et af højdepunkterne i balletten Snedronningen i Tivolis Koncertsal.

Snedronning – i dronningens klæ’r

H.C. Andersens Snedronningen i ballet-repremiere med justeringer af både trin og scenografi.

3. dec

Sex, Disco og House of Gucci

Stjerneinstruktøren Ridley Scott er på fortrinlig vis kommet i mål med dét, der ellers kunne ligne én lang rek...

2. dec
Nøddeknækkeren er tilbage med lyserød julestemning på Kongens Nytorv.

Nøddeknækker med både godt og skidt

Den hidtil tredje klassiske Nøddeknækker-ballet herhjemme, har sine både fortrin og mangler.

29. nov
Der er flotte scener i den rituelle forestilling Nattens Ende på Glyptoteket.

Teatralsk rituel 

Teatret Sort/Hvid er gået sammen med Songbirds v/Lotte Andersen og Glyptoteket om at skabe korværket Nattens E...

29. nov