Foto @jeanetteeggersphotos

Her er vinderen af Nattens Dronning

Af Tejs Ellesøe 26. september 2022

Et helt nyt Nattens Dronning blev stablet på benen af en helt ny bestyrelse, og de skal lige kunne kravle, før de kan gå. Der var små begynderfejl, men overordnet gjorde de det ganske godt. 

Efter at have været coronanedlukket i to år kunne Nattens Dronning i lørdags langt om længe sættes i gang, og det var et show, hvor “Tante T” i skikkelse af en af Danmarks mest populære drags, Tinus, tog føringen og førte de otte drags gennem aftenens program.

Nattens Dronning var tilbage i Magasinet i Odense, og de otte drags, der skulle dyste om titlen Nattens Dronning 2022, var Miss Cassy, Sascha Holiday, Faux Moe, Felicia Bye Bye, Bazooka Babe, Ficx Mephiésto, Claire Couture og Roxy Thyrune, men selvfølgelig kunne de ikke vinde alle otte, selvom de alle gjorde det rigtig godt.

1, 2 og 3’er
Det blev den dygtige og yderst talentfulde Roxy Thyrune, der ved aftenens slutning kunne kalde sig for Nattens Dronning 2022. Og det var ganske fortjent, for i de to runder, alle deltagerne skulle igennem, “Look a like” og “Fantasy”, leverede hun først med bravur sin version af den legendariske Yvonne fra Olsen Banden, og så i fantasy var hun noget, der er oppe i tiden, nemlig “Spies morgenbolledame." Så kan man vist ikke være mere aktuel – ganske godt tænkt, og det gjorde så også, at hun fik checken på de 20.000, dronningekrone samt en statuette af kunstneren Jens Galschiøtt, som vinderen får lov at beholde til næste år, når den skal leveres til en ny vinder. Det var vinderen fra 2019, Helena Heavensky, der overrakte det hele.

For dem, der husker godt, så vandt Roxy Thyrune også Nattens Dronning i 2016.

Tilbage er de to andre vindere, og 2. pladsen gik til Sascha Holiday, som ud over at blive nummer 2, også fik kommentatorpanelets “Designpris" på kr. 2000.

Kommentatorpanelet bestod af Miss Bonnie Honey, Martha Mundgodt, Duchess Duchess og Page Noir, og de kunne sige om Designprisen; Vi valgte Sascha Holiday, fordi hun havde de mest overdådige og bedste kostumeskift.

Sascha Holiday var I kategorien “look a like” Marilyn Monroe – måske er en af de mest karikerede figurer inden for drag – og selvfølgelig flankeret af tre lækre dansere. I fantasy deltog hun med sangen Faithfully med Judy Torres.

Claire Couture fik en flot 3. plads

Der blev også leveret nogle gode shows, ikke mindst fra Tinus som altid er fantastisk på en scene. Den vinder fra 2019, Helena Heavensky, leverede også et show, og ikke mindst fik Danmarks yngste drag, Roberta Gammelby, også lov at shine ved aftenens show.

Før i tiden kunne billeterne til Nattens Dronning sælge sig selv, men sådan var det ikke i år, og den nye bestyrelse, skal også lige lære at kravle før den kan gå, men vi er ikke i tvivl om, at Nattens Dronning 2023, vender stærkt tilbage i et endnu større og mere fantastisk show i Magasinet i Odense.

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Tag på rejsemesse og få inspiration 

2022 var året, hvor vi næsten havde lagt coronaen bag os, og med en fifty-fifty fordeling på at nogle stadig h...

Vi har for længst lagt sommeren bag os, og det kan på sin vis være trist nok, men man siger ...

Hvor meget rejser du?

At komme væk fra hverdagens stress et par dage, søgen efter den første sol i foråret, eller den sidste sol i e...

Det er ved at være seks år siden, vi sidst spurgte jer læsere om jeres rejsevaner, og s&arin...

Det lykkedes at få skabt et fint dystopisk fremtidsbillede på Husets Teater, men der er ikke meget andet i forestillingen A Play.

Dystopisk tristesse

På Husets Teater har man lukket dørene op for et samarbejde med Dansehallerne og den koreografiske gruppe Inst...

23. nov

Harry Styles stråler som 'My Policeman' i et homofobisk Efterkrigseuropa  

Med VM i Qatar bliver vi for tiden mindet om vigtigheden af menneskets frihed og værdighed. Især når det ikke...

22. nov
Der er godt kan i skørterne i Miles Hoares friske koreografi til West Side Story på Operaen.

Musicalhit i Operaen

Det Kongelige Teater har sikret sig en succes med Thomas Bendixen og Miles Hoares moderne og flotte udgave af ...

19. nov
Det er i de store fælles shownumre at årets forestilling virkelig imponerer.

Julespas i højt humør

Årets Crazy Christmas Cabaret er en af de bedste i lang tid med især et forrygende hold af yngre spillere. 

16. nov