Foto Tejs Lindhardt

Bryan Rice i stærk duet med Noah Skaalum

Af Tejs Ellesøe 14. august 2023

Det var noget af en sensation, Bryan Rice havde fået stablet på benene. Med på scenen havde han nemlig den 28-årige sanger, Noah Skaalum, som vi stort set ikke har set på musikscenen siden 2011.  

Præcis kl. 19.30 søndag aften gik No Promises-stjernen, 45-årige Bryan Rice, på scenen, og han var i rigtigt godt humør. Her kunne han fortælle, at han var glad og beæret over at få lov til at stå på Rådhuspladsen og synge.

Der var også et meget veloplagt publikum, som kunne fylde den ene halvdel af pladsen. Bryan Rice var flankeret på sin venstre side af guitaristen Christoffer Stjerne, og på sin højre side manden i hans liv, på keyboard Mads Enggaard.

Denne aftens trio kunne spille mange af Bryans kendte sange, Breathing, There For You, Warriors. Det blev også til sangen, han skrev til sun og Mads' datter, Cheezy.

Her sluttede det ikke, for Bryan Rice hev en gammel kending op på scenen.

Folk elskede Noah
Ikke at folk ikke elskede Bryan Rice, for det kunne man mærke, de gjorde fuldt ud, men da han annoncerede, at han havde en særlig gæst med, der ikke havde stået på pridescenen siden 2011,  og som dengang lige havde vundet X-factor, blev folk ellevilde og måske særligt de superfans, der var mødt op foran scenen. De var kommet kun for at høre Noah.

Den nu 28-årige Noah Skaalum har gennemgået meget siden dengang, som vi næppe behøver dvæle ved her. Noah lagde stærkt ud med sangen “Okay” fra sit album i 2011. Det var desværre en tydelig nervøs Noah, og det kunne man også mærke i starten af sangen. Noahs stemme kom ikke helt igennem, desværre mest pga mikrofonen, og det var super ærgerligt.

Det gik straks bedre, da han sammen med Bryan Rice skulle synge den gamle duet Curtain Call, som Bryan sang sammen med Julie Berthelsen i 2010. Men denne gang som en ægte herreduet, og det gjorde de ganske godt. Det er længe siden Noah har stået på scenen, men lad os håbe, at denne optræden med Bryan Rice har givet ham blod på tanden, så vi ser mere musik i fremtiden fra den kant.

Bryan Rice sluttede showet af med sin sædvanlige sang, monster hittet “No Promises”, fra debutalbummet Confessional fra 2006, også kendt fra Soundtracket til den danske komediefilm “Nynne” fra 2005.

Her får i en af Bryan Rice sange Cheezy og duetten Curtain Call med Noah Skaalum.


 

 

 

 

 

 

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Bedste hotelmorgenmad i København

Er morgenmad virkelig det nye “sort”?

Nogle siger, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, men graver man efter bevis for dette, ...

Hotel Skovly - en perle på Bornholm 

Endnu en påskeferie er bag os. Folk har forskellige præferencer, når det kommer til hvordan og hvad de bruger ...

Hotel Skovly ligger i nærheden af Rønne og er let fremkommeligt uanset om man bruger den offentli...

Det er i sær i scenerne med de erfarne pantomimeartister at balletten Snedronningen fungerer allerbedst. Her er Allan Clausen i gang som balletdrømmende bedstemor.

Årets bedste juleballet er i Tivoli

Snedronningen med Tivoli Balletteater tager titlen som årets bedste juleballet i det københavnske balletudbud....

5. dec

Maria Callas: The revivalist #1

XQ28’s opera- og Callas-ekspert Idia Legray byder læserne velkomne til første afsnit af en Callas-adventskalen...

3. dec
Der er godt gang i den lyserøde farvelade i Nøddeknækkeren på Det Kongelige Teater, heldigvis kan danserne bære det. Her er det Tobias Praetorius som dansende polkatsang.

Nøddeknækkeren reddes af sikker dans i anden akt

Det Kongelige Teater har igen kastet balletten på scenen i et utal af Nøddeknækker-forestillinger i december, ...

1. dec
Der fuld knald på julestemning og spilleglæde hos de medvirkende i Eventyrteatrets Et Juleeventyr.

Børnene stråler i et fladt juleeventyr i Tivoli

Eventyrteatret har produceret forestillinger siden 1992 og har altid leveret højt niveau hos de medvirkende bø...

29. nov