Foto Tejs Lindhardt ©

Nimbs luksusbrunch er tilbage

Af Jesper Andersen 24. april 2015

Vi har alle været ude at spise brunch og valgt steder enten med buffet eller tallerkenservering.  Men smag og behag varierer, og kan man lide at have god tid, og ikke mindst det lidt luksuøse, så er det Nimbs luksusbrunch, man skal vælge. Her går man ikke på kompromis. Hellere undvære tre halvdårlige brunch og så spare pengene til brunchen på Nimb.

Hvor
Nimb Bar

Hvornår
Søndag

Pris
495 kr. pr. cov
Book her

Du mærker det, straks du træder ind i pejsestuen på Nimb: Du skal forkæles og kan ikke gøre andet end at slappe af og nyde. Nyde de smukke omgivelser, den rolige atmosfære og en brunch ud over det sædvanlige.

Du bliver mødt af smilende tjenere, der byder dig velkommen, tager dit overtøj og følger dig hen til dit bord. En pianist sidder i hjørnet og fylder lokalet med bløde toner, der får en hver form for stress til at flyde bort fra kroppen.

Nimbs luksusbrunch starter med en lille apetizer, fortsætter med en overdådig buffet og slutter af med en dessert.

Til ”forretten” fik vi skænket et glas Crémant de Bourgogne og fik valget mellem en anretning med østers eller pocheret laks. Vi valgte begge laksen og fik en delikat lille ”hapser”, der gør én klar til at indtage buffeten.

Café latte, au lait, cappuccino, te og alt det andet er også muligt. Vi vælger stempelkaffe – ”Hvad du ønsker, skal du få…”  og så fløde til, når nu man har muligheden, og det hele alligevel føles lidt syndigt!

Vi bevæger os over til buffeten, der diskret men overdådigt står i et tilstødende lokale til pejsestuen. Det er her, man skal huske, at man kan gå flere gange! For det er svært at vælge fra – det hele er indbydende. Man går fra anretning til anretning og tager lidt fra hver, en tallerken har sin begrænsning, og man må gå til sit bord og komme tilbage til det, man sprang over, og starte der, hvor man sluttede.

Små laksebidder med agurk og rygeost, saltbagt selleri med syltede bøgehatte, tatar, andeconfit, charcuteri med hjemmesylt og oste er bare nogle af de lækkerier, du kan vælge. Et blødkogt æg, er ikke bare et blødkogt æg i æggebæger hos Nimb; det serveres her i en lille skål med duxelle af svampe og trøffel, der giver dig en helt anden oplevelse.

Nimb brunch i pejesalen er absolut toppen af poppen, hvis man kan bruge det udtryk om mad, det er en fantastisk oplevelse. Brunchen koster 495,00 kr. Der er åben både lørdag og søndag, der er to seats, kl. 10 og kl. 13.00, og så har du 2½ time. Bordbestilling anbefales

Se de lækre ting på billederne i galleriet.

Brunchen kan være ændret siden vi skrev artiklen. Så søg altid på www.Nimb.dk

Tjek os ud

Gourmet Guide

Annonce

Velværeoplevelse på Comwell Borupgaard

Luksus med luksus, hvem elsker ikke en omgang spa og velvære, og med det triste vejr vi havde i janaur, så fik...

Man skal altid huske at behandle sin krop ordentligt, betragt den som et tempel siges der. Vi kender også...

Skræddersyede drinks i hemmelig kælder

Er niche-gin og special-tonic ved at være et overstået stadie? Så er det måske tid at besøge Kyros & Co i Tegl...

Jeg er så gammeldags at jeg helst skal have min bil med – ALLE steder. I aftes førte det ti...

Donny Osmund har hovedrollen i den regnbuefarvede musical Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat.

Vi underholder med musical

Musicalen om Josef og hans elleve brødre har altid været populær i LGBT-miljøet i USA og England. I aften kan ...

4. apr

Vi underholder med film – homofilm fra 1970

Fra fræk bog, til fræk film. Song of the Loon var temmeligt vovet da den udkom som bog i 1966 og nogle år sene...

3. apr

Vi underholder med koncert med Elton John

Har man ikke oplevet Sir Elton John til en af hans koncerter, så er tiden nok ved at rinde ud. Da vi med sikke...

1. apr

Vi underholder med filmen An fei ta ming

Aftenens film er et romantisk drama fra Hong Kong hvor det ikke er helt nemt at være åbent homoseksuel.

31. mar