Foto Tejs Lindhardt ©

Nimbs luksusbrunch er tilbage

Af Jesper Andersen 24. april 2015

Vi har alle været ude at spise brunch og valgt steder enten med buffet eller tallerkenservering.  Men smag og behag varierer, og kan man lide at have god tid, og ikke mindst det lidt luksuøse, så er det Nimbs luksusbrunch, man skal vælge. Her går man ikke på kompromis. Hellere undvære tre halvdårlige brunch og så spare pengene til brunchen på Nimb.

Hvor
Nimb Bar

Hvornår
Søndag

Pris
495 kr. pr. cov
Book her

Du mærker det, straks du træder ind i pejsestuen på Nimb: Du skal forkæles og kan ikke gøre andet end at slappe af og nyde. Nyde de smukke omgivelser, den rolige atmosfære og en brunch ud over det sædvanlige.

Du bliver mødt af smilende tjenere, der byder dig velkommen, tager dit overtøj og følger dig hen til dit bord. En pianist sidder i hjørnet og fylder lokalet med bløde toner, der får en hver form for stress til at flyde bort fra kroppen.

Nimbs luksusbrunch starter med en lille apetizer, fortsætter med en overdådig buffet og slutter af med en dessert.

Til ”forretten” fik vi skænket et glas Crémant de Bourgogne og fik valget mellem en anretning med østers eller pocheret laks. Vi valgte begge laksen og fik en delikat lille ”hapser”, der gør én klar til at indtage buffeten.

Café latte, au lait, cappuccino, te og alt det andet er også muligt. Vi vælger stempelkaffe – ”Hvad du ønsker, skal du få…”  og så fløde til, når nu man har muligheden, og det hele alligevel føles lidt syndigt!

Vi bevæger os over til buffeten, der diskret men overdådigt står i et tilstødende lokale til pejsestuen. Det er her, man skal huske, at man kan gå flere gange! For det er svært at vælge fra – det hele er indbydende. Man går fra anretning til anretning og tager lidt fra hver, en tallerken har sin begrænsning, og man må gå til sit bord og komme tilbage til det, man sprang over, og starte der, hvor man sluttede.

Små laksebidder med agurk og rygeost, saltbagt selleri med syltede bøgehatte, tatar, andeconfit, charcuteri med hjemmesylt og oste er bare nogle af de lækkerier, du kan vælge. Et blødkogt æg, er ikke bare et blødkogt æg i æggebæger hos Nimb; det serveres her i en lille skål med duxelle af svampe og trøffel, der giver dig en helt anden oplevelse.

Nimb brunch i pejesalen er absolut toppen af poppen, hvis man kan bruge det udtryk om mad, det er en fantastisk oplevelse. Brunchen koster 495,00 kr. Der er åben både lørdag og søndag, der er to seats, kl. 10 og kl. 13.00, og så har du 2½ time. Bordbestilling anbefales

Se de lækre ting på billederne i galleriet.

Brunchen kan være ændret siden vi skrev artiklen. Så søg altid på www.Nimb.dk

Tjek os ud

Gourmet Guide

Annonce
Tivoli Food Hall

Tivoli Food Hall – en ny epoke

En ny epoke i Tivolis historien –det er netop hvad den nye Food Hall bliver når den for alvor slår dørene op d...

Med den nye Food Hall på hjørnet af Vesterbrogade og Bernstorffsgade er Tivoli godt på vej ...

Så skal der Cruises..

Oslo færgen, Oslobåden, en tur med DFDS – nordmændene kalder den “Danskerbåden". Ja, kært barn mange navne. ...

Der findes vist ikke noget nemmere end at tage en tur med Oslobåden. Det skulle da lige være at bl...

De fire oplagte medvirkende i Halfdan Rasmussen forestillingen på Nørrebro Teater.

Teaterleg med Halfdans vid

Nørrebro Teater har taget Halfdan Rasmussens digtsamlinger Tosserier og blandet dem til en spøjs teaterleg - d...

11. dec
Hele holdet har godt fat i Liva Weel i den nye forestilling om revydivaen på Folketeatret.

Formidabelt portræt af en stor kunstner

Folketeatrets Liva-kabaret er en hyldest til den kompromisløse kunstner der søger den totale frihed og dermed ...

8. dec
Alle medlemmerne i det nye fascinerende familiedrama på Husets Teater.

Intenst familiedrama

Ankomst.Afsked af Jens Albinus er et yderst velspillet og interessant skuespil om en splittet familie der tvin...

7. dec
Hele holdet af skuespileelever i Lysistrate på Odense Teater.

Stive pikke og våde kusser 

Aristofanes' klassiske græske komedie Lysistrate forvandlet til middelsjov julefrokost-impro af skuespilelever...

4. dec