Foto Tejs Lindhardt

Ny ejer på Jaihouse

Af Tejs O. T. Lindhardt 9. november 2018

Den nye ejer af Jailhouse bliver den erfarne barejer Bo Sørensen som ejer flere steder i byen, bl.a. Masken Bar og G*A*Y.

Som vi skrev tidligere, er KissKiss blevet solgt, men det er ikke den eneste bar i gaden der er solgt. Byens mest fængslende bar, Jailhouse, blev stat til salg tidligere på året, og den 30. oktober trådte den nye ejer til.

I 2002 åbnede Københavns mest åbne fængsel, Jailhouse. Bag Jailhouse stod parret Allan Gyldenkærne og Carsten Elfen, og da parret gik fra hinanden solgte Carsten baren til sin mor Eva.
Mor Eva har i de sidste 5 år ejet Jailhouse, og nu er der på tide at give stedet videre. 

Bag flere barer
I 1996 overtog Andy og Bo sammen Masken bar som senere blev et meget populært sted, særligt for LBL-Ungdom (i dag LGBT) da en 1/2 liter sort guld kun kostede 15 kr.

Nogle år senere var Bo Sørensen eneejer af stedet. I 2014 åbnede Bo Sørensen, sammen med kollegaen Patrick Bissø, G*A*Y der ligger på Vester Voldgade 12. Desuden ejer Bo værtshuset Snuppy Bar i Hvidovre. Nu kan han så føje endnu en bar til listen, nemlig den kendte Jailhouse som ligger kun få hundrede meter fra Masken bar i Studestræde.

I sidste uge, nærmere bestemt den 30. oktober tiltrådte Bo Sørensen som ejer og direktør på Jailhouse i følge CVR registret. Hvis alt går efter planen, overtager Bo, Jailhouse 1/12.

Det var en noget overrasket Bo Sørensen, som vi næsten tog med bukserne nede, i sidste uge, da vi spurgte ind til købet af Jailhouse. Men kun, fordi blækket knapt var tørt, og der stadig manglede nogle detaljer omkring købet, kunne vi ikke bringe artiklen.

Det er rigtigt, at jeg har købt Jailhouse i Studiestræde, det gjorde jeg af flere grunde. Dels, fordi jeg synes at Jaihouse skal blive liggende i gade, og dels fordi det er godt for miljøet. 

Jeg har ingen planer om at lave stedet om, så Jailhouse forsætter som det vi kender, med Thomas som daglig leder og Niels som bestyrer, fortæller Bo Sørensen til XQ28. 

 

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Skræddersyede drinks i hemmelig kælder

Er niche-gin og special-tonic ved at være et overstået stadie? Så er det måske tid at besøge Kyros & Co i Tegl...

Jeg er så gammeldags at jeg helst skal have min bil med – ALLE steder. I aftes førte det ti...

Jagten på den ultimative sommerdessert

Sol, sommer og gode desserter på Madklubbens to restauranter Bistro Royal og Brasserie Royal.

Selvom den danske sommer altid på en eller anden måde er et godt samtale emne, handler den som regel mest om r...

Taron Egerton i titelrollen er eneste formildende omstændighed i jammerlig ny indspilning af myten om manden der tog fra de rige for at give til de fattige.

Robin Hood skyder forbi

Den nyeste filmudgave om Robin Hood skyder forbi målet og ender som en meget rodet og forvrøvlet affære.

19. apr

Rufus holder 20 års jubilæum

Den 45-årige canadiske singer/songwriter Rufus Wainwright kommer til Danmark fredag den 19. April.

18. apr

Special: Fantastisk politisk korrekt og sjov serie

Netflix nye serie, Special, er næsten for politisk korrekt, men alligevel meget sjov.

18. apr
Kærligheden mellem Molly og Sam bliver brat afbrudt i musicalversionen af filmhittet Ghost - der lige nu spiller i Tivolis Koncertsal.

Spøgelser i keramikbutikken

Heltemus Productions udgave af musicalen Ghost skæmmes af en umanerlig klodset og grim scenografi.

15. apr