fra venstre, Tobias Klamer, Daniel Esmann, Mr Gay Denmark 2018 Niels Jansen, Daniel Mortensen Jensen, 1st Runner Up Bjorn Dotzauer og 2rd Runner Up Anders Bendiksen., Foto Mikael Costa /MrGay Denmark

Klar til MrGay 2019?

Af Tejs O. T. Lindhardt 27. november 2018

Til januar åbner MrGay Denmark og producer Mikael Costa for tilmeldinger til MrGay 2019

Her i 2018 blev Danmark for alvor sat på verdenskortet da Niels Jansen som den første transkønnede mand blev valgt til at bære titlen MrGay Denmark. Det resulterede i at han blev sendt til MrGay Europe. Hvor han kæmpede sig op og fik den højeste placering nogen dansker nogensinde har fået. Niels Jansen kunne med stolthed tage hjem fra Polen, med en sikker andenplads i bagagen. Selve MrGay Europe-titlen løb tyskerne desværre med.

Om lidt over en måned, nærmere bestemt til januar, går jagten for alvor ind når MrGay Denmark skal finde 10 kandidater der skal kæmpe om MrGay 2019-titlen og en plads videre i MrGay Europe.

Mr Gay Denmark 2019 bliver større og vildere.
Producer Mikael Costa og Rainbow Business Denmark har udvidet teamet. Med sig på holdet er fra Frederik Hjere Nonnemann (Vild Med Dans), historiker Henrik Kristensen, forfatter Bjarne Henrik Lundis som er med til at klæde kandidaterne på til at været LGBT-ambassadør.

Værten er igen i år Rasmus Bjørn Andersen, bedre kendt som cremeprinsen og ejer af RAZspa. DJ Nicklas Sigvaldason står for den grafiske side MrGay Denmark, mens Jannik Tørnblad, er showafvikler.

”Mit projekt” & ”SoMe” udfordring 
Som noget helt ny introducer Mr Gay Denmark ”Mit projekt” og ”SoMe” udfordring.

Kandidaterne skal planlægge en LGBTIQ + kampagne og præsentere hvordan de planlægger at arbejde på denne kampagne på paneuropæisk niveau i det kommende år.

Kandidaterne vurderes på deres indvirkning på sociale medier. En af udfordringerne er at kandidaterne skal sende en ca. 60 sekunder lang  videopræsentation af sig selv. Videoen skal være en præsentation af deltageren og hans projekt.
Lige som sidste år vil der også være ”Talent”, ”Min LGBT-Historie”, ”LGBT-eksamen”, ” Mr Congeniality”

Selvom man ikke vinder MrGay-titlen, opfordres man til at gennemføre sin kampagne lokalt.

Godt på vej til MrGay Europe
Når vinderen af Mrgay 2019 er fundet den 25. maj, er der ikke længe til MrGay Europe løber af stablen. MrGay Europe foregår i 2019 i Tyskland i dagene 1. – 7. juli. Ansvarlig for at dette og for at klæde den danske MrGay kandidat på til deltagelse bliver tidligere vinder af MrGay Danmark, Michael Sinan Amir Aslanes. Han vandt for 5 år siden i 2013. Han vil være den danske producer og er med i Tyskland.

Kunne du tænke dig at blive MrGay 2019, så hold øje med nettet i januar, hvor du kan tilmelde dig.

 

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Skræddersyede drinks i hemmelig kælder

Er niche-gin og special-tonic ved at være et overstået stadie? Så er det måske tid at besøge Kyros & Co i Tegl...

Jeg er så gammeldags at jeg helst skal have min bil med – ALLE steder. I aftes førte det ti...

Jagten på den ultimative sommerdessert

Sol, sommer og gode desserter på Madklubbens to restauranter Bistro Royal og Brasserie Royal.

Selvom den danske sommer altid på en eller anden måde er et godt samtale emne, handler den som regel mest om r...

Søren Sætter-Lassen og Lars Mikkelsen giver liv til de to tyske venner Max og Martin i den dramatiske brev-roman Adressaten Ubekendt der er omsat til teater i Skuespilhuset.

Fra venner til fjender

I Skuespilhuset åbner Det Kongelige Teater sæsonen med et fascinerende og ætsende brevdrama mellem en jøde og ...

25. aug
Det er Alban Lendorf magiske scenenærvær der gør at balletten Danish Design på Bellevue Teatret hæver sig op over den papirstynde handling om kunstnerens kamp med og mod materialet.

En våd designerdrøm

På Bellevue Teatret genindfører man sommerballet med den lille forestilling Danish Design som har landets stor...

18. aug
Zaira Romero og Rosy Rodriguez som Carmen og Lola i den flotte film om forbudt lesbisk kærlighed i det spanske romamiljø.

Sensuel og intim film om lesbisk kærlighed

Arantxa Echevarria har skabt en film der beskriver både det spanske sigøjner miljø og en spirrende kærlighed m...

5. aug
Samspillet mellem musikere og dansere fik aftenen til at leve ved premieren på Verdensballetten 2019 - her er det Niklas Walentin og Marion Walther i den nye ballet Three af Tobias Praetorius.

Musikken overskyggede dansen

Verdensballetten har haft premiere på Sølyst, og årets udgave er underholdende, sommerflirtende små balletinds...

11. jul