Sort Samvittighed giver denne gang parforholdet et kærlig behandling i deres nye forestilling I et forhold på Betty Nansen Teatret. , Foto Catrine Zorn

Kærligheden findes

Af Per Lundsgaard 11. marts 2019

Kvindernes Internationale Kampdag i fredags blev flot afrundet med fem stærke kvindelige skuespillere på scenen i Sort Samvittigheds nyeste forestilling, I et forhold.

Titel:
I et forhold
med Sort Samvittighed

Teater:
Betty Nansen Teatret

Spilleperiode:
8. marts - 27. april 2019

Efter succeserne med Hvid Magi og Tove! Tove! Tove! er forventningerne tårnhøje da vi sætter os ind på Betty Nansen Teatret til performance-gruppen Sort Samvittigheds nyeste skud på stammen, I et forhold. Denne gang med tekster af flere kvindelige forfattere, bl.a. Tove Ditlevsen, Karen Blixen og Pia Tafdrup. 

Forventningerne bliver fint i indfriet i denne nye forestilling der leger med forhold i forskellige afskygninger – oftest lystigt og enkelte gange eftertænksomt. De fem kvinder på scenen minder nærmest om forskellige udgaver af en slags moderne Jytte Abildstrøm, altfavnende skør og genial kærlig. 

Sjovt er det når tekster gentages med forskellige udtryk, og når vi kommer ud i total crazy komik i ustyrlige kostumer lige fra en slags bladning mellem Syngepiger og deltagerne i Vild med dans til abelignende dyredragter skabt af Ida Marie Ellekilde der også har stået for den blomsterrige dekoration. 

Musikals er der en blanding af dunkende rytmer, poetisk guitarspil og rockede arrangementer, alt sat sammen af Jeanett Albeck som også selv er medvirkende på scenen. Elise Kragerup har med koreografisk hjælp af Signe Fabricius iscenesat med et væld af sjove indfald som især i første del bliver serveret i et lynende tempo. I anden del går det nogle gange lidt langsommere, og det synes en smule svært ar få banket forestillingen helt op på samme niveau som før pausen. 

Denne forestilling er måske nok en smule mere løs i kanten i forhold til de tidligere, men Jeanett Albeck, Rikke Bilde, Signe Egholm Olsen, Lila Nobel og Kitt Maiken Mortensen holder os kærligt fast i hånden og ånden forestillingen igennem.

Der er allerede nu næsten udsolgt i spilleperioden så skynd dig at sikre dig en billet til en glad aften hvor man får bekræftiget at Kærligheden findes! 

 

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Skræddersyede drinks i hemmelig kælder

Er niche-gin og special-tonic ved at være et overstået stadie? Så er det måske tid at besøge Kyros & Co i Tegl...

Jeg er så gammeldags at jeg helst skal have min bil med – ALLE steder. I aftes førte det ti...

Jagten på den ultimative sommerdessert

Sol, sommer og gode desserter på Madklubbens to restauranter Bistro Royal og Brasserie Royal.

Selvom den danske sommer altid på en eller anden måde er et godt samtale emne, handler den som regel mest om r...

Holly Dorger og Jonathan Chmelensky er i centrum af balletten Balle della Regina der er et af højdepinkterne i balletprogrammet Ballet de Luxe på Det Kongelige Teater.

Kongelig luksus

Den Kongelige Ballet har inviteret til en klassisk luksusaften på Gamle Scene med et elegant og smagfuldt ball...

14. jan
Bonnie & Clyde på Betty Nansen Teatret er fuld af flotte scener - desværre hænger de ikke så godt sammen.

Mere Bonnie end Clyde

Betty Nansen Teatret præsenterer herligt nyt dansedrama med Bonnie og Clyde med rap og fræk koreografi der de...

10. jan

What the nut skete der lige der?

I et virvar af lys, 3 meter høj oppustelig nød, kunstig sne og vimpler blev julen kickstartet på Bora Bora i A...

14. dec
Operaen er fuld af julelys til årets store julekoncert.

Julen har englelyd

Det kongelige Teater inviterer til julekoncert på Operaen med masser af vellyd, eventyr og søde balletbørn.

10. dec