Biografisk film om Boy George på vej

Af Michael Andersen 8. september 2019

I kølvandet på de succesfulde film om Freddie Mercury og Elton John er turen nu kommet til den legendariske forsanger i Culture Club.

Det er blevet populært at lave film om kendte LGTB-sangeres liv efter succesen med Bohemian Rhapsody hvor skuespilleren Rami Malek vandt en Oscar for sin præstation som forsangeren i Queen. Den nylige film Rocketman med Tarot Egerton i rollen som Elton John blev også en kritikerrost succes, og tilbage i 2013 spillede Michael Douglas rollen som Liberace i filmen Behind the Candelabra (Mit liv som Liberace) og vandt en Golden Globe for sin præstation.

Nu er turen kommet til den flamboyante Boy George der brød igennem som forsanger i det britiske popband Culture Club i 1981 hvor han vakte en del opmærksomhed med sin aparte, nærmest dragagtige påklædning. Gruppen havde adskillige megahits op igennem 80erne, deriblandt Karma Chameleon og Do You Really Want To Hurt Me?

Culture Club gik i opløsning i 1986 hvorefter Boy George havde en knap så succesombrust solokarriere og endte med at ernære sig som ”celebrity DJ” inden bandet fandt sammen igen og turnerede som en 80’er-act fra 1998 til 2002 og igen fra 2011 med alle deres gamle hits.

Saftigt sexliv
Boy George har hele sit liv været en højtråbende bøsseaktivist der ikke var bleg for at kalde kollegaen George Michael en skabsbøsse og hovere over parksex-skandalen der tvang George Michael ud af skabet i 1998. Mest opmærksomhed skabte Boy George dog med sin selvbiografi, Take It Like A Man, der udkom i 1995. Deri afslørede han saftige detaljer om sit sexliv, deriblandt at den heteroseksuelle trommeslager i Culture Club, Jon Moss, bollede ham under storhedstiden i 80’erne. Vil den slags saftigheder mon komme med i filmen der efter sigende vil fokusere på Boy Georges opvækst i Irland og gennembruddet med Culture Club?

Sacha Gervasi der bl.a. har instrueret filmen om Alfred Hitchcock, skal instruere filmen om Boy George, men han har endnu ikke fundet ud af hvem der skal spille hovedrollen. Der spekuleres nu i om rollen vil gå til en heteroseksuel skuespiller eller en LGTB-skuespiller. Det er filmselskabet MGM, der står bag filmen som Boy George selv er med til at co-producere.

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Skræddersyede drinks i hemmelig kælder

Er niche-gin og special-tonic ved at være et overstået stadie? Så er det måske tid at besøge Kyros & Co i Tegl...

Jeg er så gammeldags at jeg helst skal have min bil med – ALLE steder. I aftes førte det ti...

Jagten på den ultimative sommerdessert

Sol, sommer og gode desserter på Madklubbens to restauranter Bistro Royal og Brasserie Royal.

Selvom den danske sommer altid på en eller anden måde er et godt samtale emne, handler den som regel mest om r...

Pagten - Et fortryllende mesterværk!

Med en imponerende scenografi, vilde effekter, fællessang og et veloplagt cast havde skuespillerne publikum i ...

15. nov
Der er godt gang i kærlighedsforviklingerne i Mozarts Cosi van tutte på Operaen

Flot sunget utroskab

Mozarts liflige og livlige opera om utroskab, Cosi fan tutte, er tilbage på Operaen i en lidt skrabet men smuk...

15. nov

The Nether - Uhyggeligt tabuteater!

Velkommen til Glemmestedet. Her kan du udleve dine indre tabubelagte fantasier hvad enten det er pædofili elle...

13. nov
Kizzy Matiakis er på alle måder centrum i den billedskønne men lidt kedelige balletudgave af Blixens liv.

Blixens billedbog

Det er prisværdigt at Den Kongelige Ballet kaster sig ud i at skabe en ny helaftensballet over Karen Blixens l...

11. nov