FotoTejs Lindhardt ©

Copenhagen Pride "fyrer" deres hus-band

Af Tejs Ellesøe 29. august 2014

Når vi kigger på dette års prideprogram, springer det meget hurtigt i øjnene, at Copenhagen Pride i år har fravalgt deres hus-band Sound

Om få timer går det løs på Rådhuspladsens store scene, når den ene kunstner efter den anden går på, men gransker man programmet nøje, ser man hurtigt, at et særligt band ikke optræder i år.

Sound skal ikke spille til priden
Selvom nogle elsker dem, og andre elsker at hade dem, så synger alle med på gode klassikere som "Love is in the Air" og "Dancing Queen". Vi elsker, når Sound trykker den af på scenen, og det er også det, publikum hvert år forventer - ellers er det jo ikke pride.

I 13 år har Sound, som i dag består af Lotte, Nicolai, Marianne og Nicolai, været en del af Copenhagen Pride. Sidste år fortalte gruppen i et interview her på XQ28, at de i 2009 mere eller mindre blev udråbt til Pridens hus-band, hvilket de var ret stolte af.

”Vi har det da lidt underligt over ikke at være spurgt. Efter 13 år er det lidt trist at blive forbigået. Vi er trods alt Pridens husband” fortæller Sound til XQ28.
 
Vi spurgte Copenhagen Pride, hvad grunden var til "fyringen".

"Lad mig til en begyndelse understrege, at vi ikke på nogen måde har "fyret" Sound . Selv om de har spillet under Copenhagen Pride i mange år, så er de jo ikke ansat af os, og for at fyre nogen skal man jo som bekendt hyre dem først ;-)

I virkeligheden synes jeg også det er en lidt kedelig og negativt ladet historie. Det burde være meget mere interessant og relevant at fokusere på de mange navne, der skal spille under Copenhagen Pride - fremfor dem der ikke skal. Og man kan på ingen måde udlede, at fordi et band ikke skal optræde under Copenhagen Pride, så er det fordi vi ikke vil have dem. Tværtimod. Priden har i år været i den fantastiske situation, at rigtig mange kunstnere har budt sig til, og vi har derfor måtte prioritere og vælge, ud fra idéen om at levere et så varieret underholdningsprogram som muligt.  

Hos Copenhagen Pride elsker vi Sound, og det er da også derfor, at vi igennem mange år har benyttet dem - og i øvrigt senest havde dem på scenen på Eurovicious Pride Square i Eurovision-ugen. De leverer altid et fantastisk show, og vi er da også helt overbeviste om, at vi kommer til at kunne præsentere Sound fremover i pride-sammenhæng. Vi har ikke en finger at sætte på samarbejdet med Sound, og ej heller på kvaliteten af deres optrædender, og der er os bekendt ingen "hard feelings" mellem Sound og Copenhagen Pride" siger Kommunikationschef, Thomas Rasmussen til XQ28

Så måske ser vi dem næste år, og hvis man vil, så kan man se dem på Centralhjørnet den 30. august kl. 21.30.

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Bedste hotelmorgenmad i København

Er morgenmad virkelig det nye “sort”?

Nogle siger, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, men graver man efter bevis for dette, ...

Hotel Skovly - en perle på Bornholm 

Endnu en påskeferie er bag os. Folk har forskellige præferencer, når det kommer til hvordan og hvad de bruger ...

Hotel Skovly ligger i nærheden af Rønne og er let fremkommeligt uanset om man bruger den offentli...

Sofie Pallesen og Anton Hjort er de helt rigtige til at formidle Jon Fosses børnebog Kant på Parkteatret i Frederikssund.

Ud over kanten

Park Teatret har haft premiere på den fine forestilling Kant – om en dreng, der undres over universets uendeli...

18. apr
Ulla Henningsen og Waage Sandø er forrygende gode i den mindre gode komedie Nye Tider på Folketaetret.

Komedie uden kant

Folketeatret har Danmarkspremiere på den amerikanske feel-goodkomedie Grand Horizons, som på dansk er blevet t...

18. apr
Trine Pallesen sammen med det gode orkester i forestillingen Ta' mig som jeg er om Grethe Ingemann.

Hyggelig Grethe Ingmann forestilling i Tivoli

Man kan lige nå det i aften, hvis man vil have en hyggelig og nostalgisk aften i selskab med Trine Pallesens f...

18. apr
Det er et herligt musikalsk hold der er på scenen i kabareten

Kun det bedste er godt nok

Den rigtigt gode idé med Kunstnerkabaret på Riddersalen fortsætter flot med den nyeste forestilling. 

10. apr