FotoCredit Live Nation Danmark

Dansk koncertarrangør støtter mangfoldigheden

Af Marie Nielsen 29. juli 2015

Danmarks største koncertarrangør, Live Nation, skiftede forleden sit profilbillede på Facebook, som nu prydes af regnbuefarverne. Her kan du læse om baggrunden.

I tirsdags skiftede Danmarks største koncertarrangør, Live Nation udseende på Facebook med et flot profilbillede i regnbuefarver.

Mange privatpersoner og firmaer har i den seneste tid ændret deres profilbillede på Facebook med regnbuefarverne, og i tirsdags fulgte Live Nation Danmark trop. Når så mange har været med til at støtte LGBT-miljøet verden over, tænker du måske som læser, hvorfor vi lige sætter fokus på den danske afdeling af den verdensomspændende koncertarrangør, Live Nation.

Mange udenlandske og danske kunstnere Inden for musikbranchen har støttet LGBT-miljøet på Facebook via deres profilbillede, men vi er aldrig stødt på disse profilbilleder blandt danske pladeselskaber, koncertarrangører eller spillesteder. Derfor tog vi kontakt til den danske afdeling af Live Nation for blandt andet at høre, hvorfor de har skiftet profilbillede.

Det var PR Manager Heidi Degn fra Live Nation Danmark, der skiftede den danske koncertarrangørs profilbillede. Hun forklarer, at nogle af de andre Live Nation lande havde skiftet profilbillede, og da de nationale afdelinger deler artwork med hinanden, så hun sit snit til at nuppe det flotte profilbillede med regnbuefarverne.

Hvorfor skiftede Live Nation Danmark så også til regnbuefarverne på deres Facebookprofil?

Heidi Degn fortæller: ”I anledning af , at der starter Pride i de forskellige lande, som jo også snart er i København, vil vi gerne være en del af den begivenhed, og fejre den mangfoldige fest.”

Har der så været en reaktion på skiftet af profilbilledet?

”Nej egentlig ikke. Nogle likes på billedet, men ikke overvældende ;) Mange af de kunstnere vi arrangerer koncerter med, omfavner jo selv mangfoldigheden, ex. Madonna – og det vil vi gerne støtte op om.”

Kan ændringen af profilbilledet så mærkes i et stigende billetsalg i en bestemt målgruppe?

”Vi tænker ikke specielt i at skulle lave arrangementer til LGBT-målgruppen, men det er da klart, at når vi laver et show som RuPaul’s Drag Race som i april måned i VEGA, så er der mange fans blandt den målgruppe. Men fordi vi har et regnbuefarvet profilbillede og arrangerer shows som også har homoseksuelles interesse, gør det  ikke, at vi kan mærke et stigende billetsalg i en bestemt målgruppe…”

Musik, fællesskab og forskelligheder.

”…Det er heldigvis musikken der dikterer, hvad folk kan lide, og der kommer selvklart mange teenagers til en One Directionkoncert, og mange heavy metalelskere til Rob Zombie. Det er jo det smukke ved musikken, som kan skabe fællesskab på kryds af de forskelligheder, vi har”, afslutter Heidi Degn.

Musikken  taler til folk verden over, og det smukke er netop, at vi kan skabe fællesskab i musikken på tværs af forskelligheder. Lad musikken tale sit eget sprog, og lad os mødes i et flow af toner - også på tværs af landegrænser.

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Bedste hotelmorgenmad i København

Er morgenmad virkelig det nye “sort”?

Nogle siger, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, men graver man efter bevis for dette, ...

Hotel Skovly - en perle på Bornholm 

Endnu en påskeferie er bag os. Folk har forskellige præferencer, når det kommer til hvordan og hvad de bruger ...

Hotel Skovly ligger i nærheden af Rønne og er let fremkommeligt uanset om man bruger den offentli...

Sofie Pallesen og Anton Hjort er de helt rigtige til at formidle Jon Fosses børnebog Kant på Parkteatret i Frederikssund.

Ud over kanten

Park Teatret har haft premiere på den fine forestilling Kant – om en dreng, der undres over universets uendeli...

18. apr
Ulla Henningsen og Waage Sandø er forrygende gode i den mindre gode komedie Nye Tider på Folketaetret.

Komedie uden kant

Folketeatret har Danmarkspremiere på den amerikanske feel-goodkomedie Grand Horizons, som på dansk er blevet t...

18. apr
Trine Pallesen sammen med det gode orkester i forestillingen Ta' mig som jeg er om Grethe Ingemann.

Hyggelig Grethe Ingmann forestilling i Tivoli

Man kan lige nå det i aften, hvis man vil have en hyggelig og nostalgisk aften i selskab med Trine Pallesens f...

18. apr
Det er et herligt musikalsk hold der er på scenen i kabareten

Kun det bedste er godt nok

Den rigtigt gode idé med Kunstnerkabaret på Riddersalen fortsætter flot med den nyeste forestilling. 

10. apr